Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

teaser za 1.1 :)

Izasao Clio Cup. Good old times u rFactoru na sa NK drustvom. :)

pa link bemu lebac , slicia , vo-no :p

sto nas mucis , sad treba da googlamo?

Nije los, FF hoce da mi odvali volan sa nekim nasumicnim cimanjima, non stop zvuk kamencica onih kao da idem po zemlji? Sacekacu neke patcheve.

Nego, slucajno upalim opet BMW 1M, koga sam mrzeo kad je tek izasao, i 'bes mi sve mozda mi je sad omiljeni auto, neverovatno dobro ponasanje i feedback..

Probao AC prvi put u zivotu, navukao se opasno. Sledeći na redu je volan. Šta je ok od volana u nekoj srednjoj klasi?

Pa bila je "rasprava" o volanima na predhodnim stranicama :) Idi u rikverc pa pogledaj (;

Zanimljiv klip,samo ne znam kako bi ja vozio sa svim ovim čudima na glavi:)

Na Logitech Formula Force Ex, kad kočim malo jače, drnda nešto bezveze.
Ovako ffb deluje u redu, samo me to kod kočenja nervira. Pa ne idem po pruzi kad kočim..
Da li je svima tako ili treba da menjam podešavanja?

mislim da pokusava da imitira brake-lock. to se desava kod automobila bez ABS-a , i to je normalno , samo znaci da moras da kocis neznije.

pokusaj sa novijim automobilima i vidi kako sa njima stoje stvari.

Circuit Gilles Villeneuve Alpha 0.34 released

15760642817_34e1e3daa1_b.jpg

15946384085_dede43fed2_b.jpg

15759083540_b57910312a_b.jpg

15920573816_9f1417dfbf_b.jpg

Poslednja izmena:
Na Logitech Formula Force Ex, kad kočim malo jače, drnda nešto bezveze.
Ovako ffb deluje u redu, samo me to kod kočenja nervira. Pa ne idem po pruzi kad kočim..
Da li je svima tako ili treba da menjam podešavanja?

Koci slabije, ne gazi pedale ko sivonja :)

A za podesavanja, mislim da sam nasao idealna.. Ja imam DFGT al trebalo bi da sljaka za barem sve Logitechove volane.

@ marko

To nisu slike iz najnovije verzije, mnogo je sad bolja trava..

^ Hvala na savetima :) Sutra probam ova podešavanja, da vidimo kako ide..

Dear AC followers,

we apologise for the lack of news that you were expecting. As you might know, last week we had to deal with a technical issue that has requested all our attention. Right now we are working on last details for the new release, so tomorrow you will know everything you need about Assetto Corsa 1.1 and the Dream Pack: release date, pre-order, price.
Thank you for your patience, we are pretty sure you will appreciate the news we are preparing for you.

Izvor: AC FB

Sta mu znaci ova opcija Minimum Force 5%? Tipa ako se stavi 0% znaci da ce u nekim trenucima nece biti FF-a?

Ne ne, ima neke veze sa deadzone-om, nema jos zvanicnog objasnjenja sta tacno radi, probao sam sve moguce varijante i na 5% mi je najbolje.

Do 11 marta... cena je 15 evra i nije mala za ovo sto nudi dlc. Ocekivao sam vise od dlc-a za ove pare (15 evra)...

Da li si svestan koliko bi morao kesu da odresis za slican content u iRacing-u? :)

da , i koliko bi kvalitetniji multyplayer pri tom dobio :p

da , i koliko bi kvalitetniji multyplayer pri tom dobio :p

I sa uzasnim force feedbackom, neka hvala. Ovo je smesna cena i bez preordera, molim vas da ne trujemo temu sa takvim glupostima i da se ne svadjamo, jer su takvi komentari za svadju :D :)

Poslednja izmena:
Necemo (necu) da trujemo temu ljudi :) Izvinjavam se na postu, ne znam sta mi bi. Ne zamerite :)

Poslednja izmena:
200-300e? mm ok , vazi :d

Them curves..

AC-DP1_13.jpg
AC-DP1_23.jpg
AC-DP1_39.jpg

Da ne trolujemo temu , a ipak nastavljas :)

Sta ce ti sve staze i modeli , to mi nije uopste jeasno, jer ne znam dal mislis da ces moci totalno da dominiras iRacingom.
Poenta je da odaberes sampionat koji ti se najvise dopada (u mom slucaju su to bili V8 supercars i spec racer) i da se njima posvetis.
Za V8 ford ili holden ti na popustu (koga uvek imas pred sezonu) uvek bude oko 8$ i mozda ces morati da pazaris jos 3 staze (koje nisu obavezne za zavrsetak sampionata , ali jesu za dobar plasman) koje se kupuju u bundle isto pred-sezonski.

Tako da ne izadjes vise od 20$ da bi se trkao kako valja u seriji koju volis. Naglasavam TRKAO (ne vrteo sam sa sobom u krug). Kad god zelis. Sve po pravilima , sa vozacima u svom rangu (ili jace , sto da ne). Gde lupanje auta ima posledice.. :p

Juce je bio na VirtualR-u okacen prvi onboard sa Nord-a, medjutim obrisan je. :/
http://www.virtualr.net/assetto-corsa-first-nordschleife-board-lap

Pogledao sam dok je bio okacen i deluje nesto drugacije od Snoopy-jeve verzije, ali na pozitivan nacin. Uglavnom, 11tog cemo videti, ja sam "prezalio" 9.99eur. :)

Meni je izgledala kao neki port GP Legends verzije, majke mi. Jako losi detalji, uzasno drvece i sl. Mozda je neka teska alpha. Snoopy-jeva verzija izgleda ok, ali ni priblizno dobro kao AC default staze. Nego primetio sam da su izgleda sredili malo zvuk u 1.1, deluje detaljnije, pogotovo shifting.

EDIT:

pogledao sam ponovo sada, ipak sam se istripovao, ovo deluje sasvim ok, pogotovo okruzenje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno