Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Odose milion evra u nepovrat :)

2014-03-31_00001.jpg

a i ti nash`o da ga teras na ovu zegu... :p

Ali to prakticno i pricam :), ni ovo nije mala cena, kako bi onda nazvao cenu za g27 ili t500rs? :) Znam, vozio sam sa g25, ali definitivno neces biti ni sporiji a ni previse nesto patiti ni sa dfgt-om..

Inace ne verujem koliko je dobar feeling i ff sa ovim E30 dtm-om, ludilo..

Borise, veruj mi da je skok sa G25/7 na T500 veci nego sa Momo-a na G25.
Imao sam sva 3 i odvezao gomile kilometara sa svakim. Mogu misliti kako je tek sa Frex GP-em.

Nije samo razlika u osecaju nego i u preciznosti ako je fizicki model iole dobar.
Sa T500 su mi gume trajale duze od 2 do 10 krugova, vec zavisno od klase i staze.
Ta sigurnost ti mozda ne daje sekunde (desetinke daje) vec opustenost i konstantnost. Samo prikljucenje G25 pedala na Leo bodnar kontroler sa vecom rezolucijom je vec druga dimenzija kontrole.

Kunos Simulazioni is pleased to announce a new Licensing Agreement for Assetto Corsa with the NISSAN Brand!

In a recent poll we asked to gamers which car Brands they would like to get in Assetto Corsa: a special place in the collective imaginary is occupied by Nissan, also thanks to NISMO®, the
official in-house racing arm of Nissan. The vehicles it creates have one goal in mind: that every time you see a NISMO® badge, you’ll know it’s something extraordinary. The flagship of GTR. That's why we are so proud to announce the addition of the Nissan GT-R Nismo 2014 and Nissan GT-R Nismo GT3 for Assetto Corsa: the Nissan GT-R Nismo 2014 will be included in future as upgrade of the game, while the Nissan GT-R Nismo GT3 will perfectly match the Nurburgring Nordschleife circuit, scheduled to be completed and released for Assetto Corsa on September 2014.
We are pretty confident that this new agreement with NISSAN will satisfy both the street car enthusiasts, and the simracing drivers who, with this addition, will get an amazing line-up for
their GTR races in Assetto Corsa!

Izvor: assettocorsa fb

GTR , RUF :) Ajmooooo

Gotovo, AC sada polako prelazi sa se*sa na perverziju. Samo online kod da bude dobar i imamo pobednika.

Mmmmmmmmmm već podmazujem volan i čistim ga za besprekoran rad :D

Jel ima neka ( precizna ) informacija kad se ocekuje online MP?

Precizna ne, ali ja cenim krajem aprila.

Ne znam sta vlazite na GT-R, sigurno ce biti smaracki za voznju :)

Poslednja izmena:
Je l' ja nesto propustam ili moze da se dodeli clutch nekom dugmetu na DFGT/DFPRO?

Zasto bi to radio sebi :)

Ne znam sta vlazite na GT-R, sigurno ce biti smaracki za voznju :)

Da pustimo Kunos i vidimo kako ce oni da ga odrade pa da onda ocenjujemo ;) jer sam video taj auto u akciji u rl i obecavam ti da nije ni s od smarackog :p

1966111_852909531402033_1418219765_o.jpg

^ Necu se skidati :)

Nego ne znam zasto su im nekad ivicnjaci narandzasti a nekad crveni.. generalno mi gadno izgledaju narandzasti ivicnjaci na stazama.

Otkako sam buzio masinu i reinstalirao OS, AC nece ni da se startuje. :( Sve sam instalirao iz onog common foldera (net, c++ i sl).

Probaj da verifikujes fajlove ( ako si na steamu naravno ) pa ce ti aut. proveriti da li fali neki fajl.

Poslednja izmena:
Nije verzija sa steam-a. :) Pre reinstalla OSa mi nisu te verzije pravile probleme.

^^
Infidel !!!

giphy.gif

ahahaha koji ste vi ludaci. :D Pa ja bi prvi uzeo AC da sam mogao. Sad cekam da mi se aktivira kartica.

Changelog Early Access 0.8.5
- Introducing Race Weekend
- AI improvements
- Fuel lap prediction
- Improved mouse with ingame gui
- Gui fixes and improvements
- Animations on secondary elements of the track
- Enable/disable keyboard commands with wheel or gamepad
- Skybox graphical improvements
- Tweaked kerbs volume
- New Lotus Evora GTC
- New Lotus Evora GX

Poslednja izmena:
Pa jel moguce da ubacuju jos Lotusa, brateeee :lupko:

Ima ih 10 ako se ne varam... Ovi apdejti mi pocinju ici na zivce, cekam ih ko ozebo sunce i onda corak za corkom pffff

Samo neka izlaze. Ide leto bice vruce videces :) Ima lepih najava tako da bez brige. Idem da probam sad malo Lotuse :)

Ima ih 10 ako se ne varam... Ovi apdejti mi pocinju ici na zivce, cekam ih ko ozebo sunce i onda corak za corkom pffff

da ne bude da ih branim ali ,sto Rayko rece ,sprema nam se lepa poslastica , prvo ruf ctr (moj omiljeni auto u gt5) pa nova korveta , pa nissan gtr ( nismo koliko se secam ) ....

ali i to da smaraju sa lotusima , i to apsolutno stoji... :mad:

Poslednja izmena:
Vise nego dovoljno dobrih automobila za voznju, lotuse nisam sve probao al su vrh oni koje jesam.. Pre sam za staze sad, i naravno MP koji moze da je sahrani ako ne bude na nivou 2014-e..

Resio da malo modifikujem... dok se skidao novi update.

IMAG0098.jpg

IMAG0099.jpg

dakle NIXIM opruga za kocnicu je u pitanju (levo je stock g25 , desno nixim).

IMAG0100.jpg

vidi se gumeni ulozak , tu je da eliminise skripanje koje nastaje naglim otpustanjem kocnice.

... i naravno , koliko stroke moze da se nakupi u pedalama koje se nisu otvarale od kupovine :p

877bcb6a-4b47-490e-b991-22f738f9e2e6.jpg

IMAG0101.jpg

IMAG0102.jpg

nakon ciscenja.
IMAG0105.jpg

Inace , osecaj je kao da ste enableovali cheat mode , ili neki vanzemaljski ABS... nema teorije da vam se zakljucaju tockovi!
cak sam sebe zatekao kako kocim i skrecem jaako kasno u sred krivine ... rabota koju sam pre radio samo sa ponekim ABS autom.
osecaj je inace kao da stiskate pravu kocnicu. progresivno je veci otpor i staje potpuno na oko 70% hoda u odnosu na stock.
podesi se samo deadzone ili range u driverima/igri and you are good to go :)

Gde si nabavio tu oprugu i koliko je kesha? Ja sam ubacivao neke gume u oprugu ali se iskidaju vrlo brzo...

Nazad
Vrh Dno