Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Najbolje da instaliras RSR aplikaciju, ona najvise motivise da se cimas :) Evo ti tabela, kasnis 17 sekundi za najboljim vremenom.. Dosadan sam, ali gamepad treba izbegavati, mis je mnogo bolja varijanta..

Sad sam video tabelu, hvala. Znam za gamepad, to mi je privremeno resenje ali samo da kazem da sam u top ten na x360 pro rank (http://www.radiators-champ.com/RSRL...ontroller_type=X360&community=all&friends=all) i to samo jedan je bolji od mene sa svim iskljucenim assists :) Vozio sam juce i povezao nekoliko krugova i dobio zlatnu medalju pa reko' ne moze da bude toliko lose vreme:) Kasnije cu pogledam neke volane pa cu vas pitati za savet ako nije problem.

Poslednja izmena:
Nesto sto ces u zemlji srbiji tesko naci.

Malo ozbiljniji krug na Nurb-u, i dalje 3 sekunde od najboljeg :/ Koliko dobro izgleda staza tamo posle 16:30..

Rayko, preporucujem Thrustmaster T500RS ako vec imas da izdvojis za G27 i ako nije prevelika razlika u ceni..

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Jesu to euri? Fina je razlika u ceni ipak, ali bi trebao da bude dosta bolji volan, nisam licno probao ali po utiscima onih koji jesu. Ima force feedback koji salje preko kaisa, a ne preko zupcanika kao vecina volana. Recimo kad vozis formulice trese se volan opasno i pravi ogromnu buku, bukvalno ne mogu navece da vozim.. Toga nema kad je kais u pitanju i trebalo bi celo iskustvo da bude 'glacje' i realnije. Mada ne mozes da pogresis ni sa G27 definitivno, nije duplo gori volan kao sto ova cena sugerise.. Inace rade oni svi na PC-u..

Cena je u CHF. Skoro duplo je skuplji od G27 ali prestao sam da pijem i pusim ( i da se svalerisem ) tako da ce biti kinte za T500 RS :p Hvala na informacijama Borise.

0.6.6 verzija.. juce skinuo i kada pokrenem igru zaglavi na loading modules i to je to. Ima li neki fix za ovo?

Ne druzimo se s piratima ovde :p

Ima i 0.7.1 da se skine.

Ima da se skine 0.7.1, ja probao i pise 0.6.5, a tu je i novi lotus i Nurburgring GP, tako da mi nista nije jasno. Bilo kako bilo, vozio sinoc jedno 2 sata, probo nekoliko modela opet da vidim taj noviji tire model, i ono, svakom je automobilu sada utegnutija fizika. Samo i dalje imam osecaj da je fizika nekako twitchy u nekim momentima, cimaju mi se kola jako cudno, pogotovo FW (Abarth). Novi Lotus me nije odusevio, cudan mi je osecaj, suvise twitchy za moj ukus. Moguce da je to proper osecaj za jace oepnwheeler-e, pojma nemam.

Ja se razvaljujem od Lotusa, bas bas mi je dobar feeling, bukvalno osecam na volanu nezagrejanost guma i manjak gripa. Mora da se tera maks, tek kad se zagreju gume i kad vozis par sekundi oko wr-a, dolazi do izrazaja njegovo pravo ponasanje.. Evo vam setup od najboljeg vremena za Nurb, obican 125, ne S1.. (otpakujte u my documents/ac/ pa u folder od automobila i odgovarajuce staze). Tu negde vidim limit oko 43.5 za mene..

Prilozi

• record.rar
    460 bajta · Pregleda: 10
Prebacuju se na novi server pa se sad ni vremena ne beleze, bice veceras..

E Borise, kako si podesio da se moze okretati pogled iz kokpita? Znaci imam dodenjene tastere na G27 za glace left/right, i uopste ne reaguje u kokpitu, samo na ostalim kamerama (bumper, hood, chase i sl).

Nisam nista posebno namestao, ako rade na tim kamerama mora i za kokpit?

Pa trebalo bi ali ne mere. :) Not a big deal, ali mi generalno treba sada kada su ubacili AI.
Nego, najbolji utisak definitivno ostavio novi mclaren mp412c gt3, prelepo! Uzivancija voziti.

Au vidis on meni nikako ne lezi, kao da mi je ugasen force feedback :/ Sto je izgleda i realno, gledao sam Chris Harris-ov review i bas to pominje.. ali ne volim kad moram da nagadjam sta radi automobil.

Poslednja izmena:
Au Borise navuko si me opasno na exos-a :p Jos malo pa 1.44:xx

Ja imam neki asseto corsa technolgy preview, jel to to, ili je ovo neka nova/full verzija?

Huayra u petak..

kid%202.gif

Da imaš i boljih volana, recimo ako si som i imaš da daš preko 2500€ za volan sa kojim ćeš da igraš igricu od 30-ak €... samo izvoli :D

Bože šta sve nema na ovom internetu, mada ona stara, "Dok mašinica radi ovaca će biti za šišanje"

Ti volani se isplate ako se bavis profesionalnim ili polu-profesionalnim trkanjem, ovako stvarno nema potrebe, sjajan feeling pruzaju i ovi 'mainsteam' volani..

Javite kakva je Huyara, necu moci skoro da je testiram..

Changelog Early Access 0.7.5

- Pagani Huayra new car (turbo related sounds still wip)
- TC now does not engadge until a car specific speed when launching from stand still
- Aero fixes for Lotus Exos T125, corrects nose up excessive top speed
- Option for player selective collisions. A small workaround until we properly fix the AI.
Collisions only occur around a small distance from the player. All other cars do not collide,
limiting CPU occupation
- Fixed replay audio bug
- Fixed GUI on some apps
- Fixed race output
- New APP :: Track Description
- New APP :: Real Time X360 car controls debug
- Damage OFF option
- Fixed some glitches in mirror rendering
- Improved CPU performance on Monza
- Reduced launcher RAM and VRAM consumption while the simulator is active.
- Added French translation.
- Collision fixes at Monza and Silverstone gp
- Physical mesh at Silverstone gp more detailed.
- Fixed Concrete size at S-Schumacher, Nurburgring GP
- The launcher now keeps a rotating backup store of the local database (found in
Documents\Assetto Corsa\launcherdata\backups)

Vrh Dno