Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Jeste tako je. Sedite u Abarth idite na monzu npr. Krenite na pravcu bez krivina i pustite volan. Da li seta leva desno?

Na nekima se to desava, nesto je do igre.. mozes suzbiti malo igranjem sa podesavanjima, filter, gama i ostalo.. ali onda mozes poremetiti ostale stvari. Ako nije bas nasilno ono da ti cupa volan iz ruke, onda nemoj da se opterecujes.

Ja sam primetio da na monza stazi najviše se oseti feedback i to kada ideš pravo mnogo skakuće formula...

Onda će to ipak biti to :)

Ja sam primetio da na monza stazi najviše se oseti feedback i to kada ideš pravo mnogo skakuće formula...

Pa da, neke staze su neravnije od ostalih, Valelunga recimo je staklo :) Bese ti je to prvi FF volan? Mozda najbolje da skines Joux Plane, uzmes neki 'gradski' auto tipa stari E30, i vozis lagano kao da si svojim kolima :) Tako ces se najbolje upoznati sa volanom, nema poente nikakve da odma juris neke rekorde jer ces se samo iznervirati :)

Kad smo kod rekorda, molim vremena od cenjenih kolega sa Zondom na Mugello. :D

Dovoljno sam ih ja okacio, prvo neki od njih obori :)

Tesko mi je :D Mislim da sam sada poceo da se navikavam na sim (naravno pomaze i mnogo precizniji volan). Prvi put mi se desilo da je krug delovao izuzetno sporo, a da sam time skinuo 4 sekunde od prethodne voznje... Definitivno treba steci formu za simulaciju.

Pa da, neke staze su neravnije od ostalih, Valelunga recimo je staklo :) Bese ti je to prvi FF volan? Mozda najbolje da skines Joux Plane, uzmes neki 'gradski' auto tipa stari E30, i vozis lagano kao da si svojim kolima :) Tako ces se najbolje upoznati sa volanom, nema poente nikakve da odma juris neke rekorde jer ces se samo iznervirati :)

Ceo dan maltretiram imolu... neravna je onako osrednje. Onda predjem na Monza i brate mili kao po makadamu da vozim. :)

Da ovo mi je prvi FF volan pa naravno da treba vremena dok se ne naviknem, ne jurim rekorde, za sada najviše što mogu da Imolu sa formulom da izvučem je 1.49.00 znam tačno gde imam mesta da ubrzam ali zbog neiskustva mi se formula okrene ili zanese u jednu stranu i tako sve u krug, ipak mi je ovo prvi dan sa volanom i odma teška simulacija :)

Ovo za skidanje nekog Joux Plane... šta se to skida!? Jel to neki mod za ovu simulaciju ili šta? :)

Pa ona staza iz Richard Burns Rally-a, sto sam ja kacio par klipova voznje po njoj..

Svaka vama cast... Imola 1:56:800

Mozda zato sto igras sve sto postoji, sad te i CARS interesuje :D vidim te po svim gejmerskim temama :p Treba bas da te zanima da bi mogao konkurentna vremena da pravis, a ne da bude samo jos jedna 'igica' :)

Poslednja izmena:
Mozda zato sto igras sve sto postoji, sad te i CARS interesuje :D vidim te po svim gejmerskim temama :p Treba bas da te zanima da bi mogao konkurentna vremena da pravis, a ne da bude samo jos jedna 'igica' :)

Ne igram nista drugo vec nedeljama :p

Vrhunski bag! :d

[YOUTUBE]szzd1Q3a0z0[/YOUTUBE]

Pitam se kakvi su mu bili FF efekti. :D

Ako je ovo preziveo i nije se onesvestio eto preporuke za NASU ako im treba astronaut :) Kupujem igru danas pa da li se isplati igrati na F510?

edit: Znam da je neozbiljno igrati ovakvu igru na gamepadu ali za sada ce morati ako moze naravno :)

Poslednja izmena:
Jeste neozbiljno :) Bolje ti je sa misem..

Kupujem je u svakom slucaju danas ( ne mogu da izdrzim :p) pa cu se snaci nekako dok ne kupim "odgovarajucu" opremu :)

Molim Vas pomognite mi, navukao sam se tvrdo :) Ne mogu da ugasim igru i izadjem iz Paganija :p Fantasticna igra i to igram trenutno na gamepadu... Ne zamerite na euforiji koju ispoljavam jer sam odusevljen koliko je realan osecaj kada se vozi. Btw igram na pro i manuelni menjac tako da je osecaj jos bolji jer je sve u moji rukama :)

2014-02-10_00024.jpg 2014-02-10_00026.jpg 2014-02-10_00016.jpg

Poslednja izmena:
Svi smo prošli kroz taj osećaj :D

Samo gledaj ako imaš novca uzmi neki pristojan volan, tek tada ti je doživljaj FULL!

Meni toplo oko srca kad se neko navuce na simulacije :) Ta euforija sa FF volanom, puta 3 :D
Nisam jos probao Zondu, nesto mi se poklopilo da nikako da stavim volan na sto ovih dana :/ Ajd kad budete ponosni na neko vreme, okacite nesto da obaram :)

Poslednja izmena:
Zonda je jedna od vozila koja mi je najbolje legla u ovoj igri :)

Kad smo kod rekorda, molim vremena od cenjenih kolega sa Zondom na Mugello. :D

Vozio sam ovo malo posle duze pauze, posle 20-ak minuta sa default setupom, 1:44.959.. Previse mi je meka ova Zonda, slab feedback dobijam.. moracu da ga odvrnem malo.

Cisto mali doprinos nama zarazenima... tri random kruga koja snimih. Drugi je bio 2:19.6xx, vozim na Driving Force Pro volanu.

Poslednja izmena:
Lepo lepo, koje su gume i setap?

Semi-iji i 2.2 nagib na zadnjim tockovima, ostalo stnd.

Pomenite slobodno gume koje su :) Jer razlike u vremenima mogu biti nekoliko sekundi..

Nisam vozio danima. Borise koje je tvoje vreme Mugello/bmw m30? Ja sam probao 3 kruga i tu sam oko 2:25.. sve pomoci iskljucene.

To je odlicno za misa ako je sa Street 90's gumama, jer je meni 2:23.390, ne lozim se ali verovatno su ti neke druge gume :d Ako nisu, vrh.. A i ljudi cesto napisu tipa F40 @ Mugello, ti gledas koji qrac, kako tako dobro vreme, a u stvari F40 STAGE 3, koji je brzi fazon 4, 5 sekundi :)

Moja greska, mislio sam da ste vozili sa m30 Group A (nisam gledao klip koji je postavio lik, samo vreme). I bilo mi cudno da toliko gresim i samo 3 kruga a veoma blizu njegovog i tvog vremena, sa obicnim m30 sam na oko 2:30 ali je ovaj auto prilicno trom, staza sama po sebi nije teska, bar meni.. Probao jos 3-4 puta sa m30 group a i spustio sam na 2:18.

Nisam ja bas dobar u ovome, gresim dosta u pocetku a smara me da vozim po pola sata jednu istu stazu za sto bolje vreme, obicno probam nekoliko krugova.

Inace cu opet da se fokusiram na Joux Plane, realno to je pravi izazov, truditi se da vozis sto brze a staza je dosta teska za voznju sa najjacim automobilima, najmanja greska i kraj plus se ruka umori/ukoci na misu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno