Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

^ kako da ubacim ovu rbr stazu? I jos uvek nisam nasao resenje da podesim gamepad, neki jetion matori..

Samo je prekopiras u AC folder, link sam kacio.. Nego vozi na misu, nemoj da si pajser..

edit: izgleda da ce mis biti zvanicno podrzan tek od 1.0 verzije sorry.. ali ima nekih trikova da i sad radi..

Poslednja izmena:
Nisam video taj post.. nista, sad cu da skinem stazu a ovo za mis.. aj da probam.

Jel ima nekih modova/novih automobila? Bilo koja Impreza ili Evo i jos par rbr staza i nista drugo mi ne treba :d

Sto posto :) Cudi me i da je ovo tako rano izaslo, losa vest je da je ovo sa RBR stazom izgleda privremeno :( Citam na AC forumu da ne podrzavaju klasicne konverzije, vec modove od nule pravljenje za AC.. Podrzavam to, bice bolji kvalitet staza, ali tesko da ce iko rekreirati ovako neke klasike kao sto su rbr staze, od nule.. a mozda i samo 'zvanicno' nece podrzavati, ali ce biti moguce instalirati ih.

Poslednja izmena:
2Saint4U izgleda da testira volan, ne javlja se vec dva dana :D

Ovo je previse zabavno :) Sad je malo ozbiljnija voznja, upalio i HDR jer ipak dosta lepse izgleda.. samo da mi export iz programa za montazu ne doda neki kontrast i ne zatamni..

Ako sam smorio vicite :)

Zabavno kažeš? A među prvima da isprozivaš si kada neko kaže kako su mu trkačke staze smor i kako bi voleo malo prirode, vodopad tu i tamo i tako to...

Bilo bi super kada bi radi fazona uradili sličnu stazu, samo sa kvalitetnijim teksturama i po moćustvu 3D svuda gde mogu.

Ne mesaj touge/hill climb staze, sa vodopadima lol, znas dobro da nisu to ovakve staze..

Vodopad je scenery, na to mislim. Kao i ono jezerce pored puta, kao da voziš kroz Bosnu. Ne pričam o vožnji kroz vodopad ko u NFS lol

Da, ali poredis ove perverzne planinske staze iz RBR-a, sa onim Forza/GT vodopadima, na koje ja mislim.. :)

*** mislio sam na prvu da je rl snimak :d ali su me nedostatak kokpita u retrovizoru i nesto slabija grafika staze podsetili o cemu sa zapravo radi.

Ja nemam reci kako ti vozis Borise. :) Da li je to i do volana nemam pojma, ali svaka cast...

Pa godi mi to :p al ima ovde dosta vecih ludaka :) Ovo je normalna neka voznja ako si u ovoj prici sa volanima i simulacijama vise godina, nisam od onih sto ti nije jasno kako je odvozao :) Jos sam bas dosta pauzirao, zardjao sam opasno..

dobar je boris... dok nema drugih automobila na stazi ;)

ja jos ne mogu da se iskuliram sa ovim ferari p4-5 po silverstonu ... znaci alal im ku*ac kako su uradili onboard zvuk i sam auto.
na prokletom joypadu osecam rad suspenzije , mogu samo da mislim kako je na volanu.

dobar je boris... dok nema drugih automobila na stazi ;)

Haha :) Ne racunaj mi tu arkadu i neobavezne trke u rezime ;) Nisam u istom nabrijanom rezimu kao kad vozim nesto ozbiljno, sa kvalifikacijama.. :) Kao kad igras PES protiv nekog ko pojma nema, moze cak i da te dobije koliko ti nemas volju da igras i da se dokazujes :D :p

Ljudi koliko vam je vreme sa formulom abarth na Imoli , naravno bez ikakvih pomoci?

Posle 15, 20 minuta, 1:48.056, sto je navodno 8 sekundi sporije od najbrzeg vremena na RSR tabeli, nesto mi je zesce sumnjivo tu..

Ja ni ne zelim da poredim moja vremena sa tim online tabelama, uvek se iznerviram uz onu poznatu "ma kako je moguce?!". Preznojis se, odvezes maltene savrseno. ultra smooth krug, i onda pogledas da zaostajes 5 sekundi za najboljim. Naravno na kraju saznam da je taj nasao rupe na stazi i sekao ivicnjake i shikane k'o lud. Verujem da je to i ovde slucaj.

Ajd probacu i ja tu RSR tabelu cisto da vidim gde se rangiram, prvenstveno u odnosu na Borisa. :)

Posle 15, 20 minuta, 1:48.056, sto je navodno 8 sekundi sporije od najbrzeg vremena na RSR tabeli, nesto mi je zesce sumnjivo tu..

Posle 10-ak min, 1:58.572 ali uz brojne greske i cesto sporu voznju.. abarth formula, sve pomoci iskljucene, ostecenja max, manual itd.

Da mi je neko rekao da cu ovako da se navucem na voznju preko misa rekao bih mu da je prso :d

Ona rbr staza je horor za voznju misem mada mozda treba jos malo da se naviknem.. tu mi vise leze slabiji automobili.

Ovo je odlicna igra i prosto tera coveka da razmisli o kupovini volana i ostale opreme. A sto je najjace ovaj osecaj voznje/fizika preko misa i tastature verovatno nije ni trecina tripa. U nekim trenucima sam imao osecaj kao da vozila ''nemaju tezinu'' i da mogu kasno da kocim bez posledica.. ne znam kako da objasnim, ali nebitno, to je verovatno posledica ovoga sto sam naveo.

@ pe11e

Ma te onlajn tabele su raj za pacenike ali i bagove, dok sam igrao wrc (arkada, nebitno) odvozam stazu u argentini npr za 4:02.xx i onda vidim da je lik koga sam stalno drao onlajn napravio vreme 2:45.xx a onda posle par dana se pojavi sampion sa vremenom 1:49.xx a onda novi rekord 0:42 :d

Poslednja izmena:
Nije to bas tako ovde, RSR aplikacija kaznjava ozbiljnija secenja odnosno krug ti se ne vazi, ima sigurno manipulacija i alien vremena kao u svakoj simulaciji (nacin voznje i setap automobila totalno nerealan samo zarad dobrog vremena), ali koliko vidim rucno brisu ta sumnjiva vremena tako da je ok. Uvek mogu da budem barem sekund i po u odnosu na WR, cesto i u istoj sekundi, ali ovo sa Formulom Abarth mi bas cudno, doduse nikad nisam bio dobar sa formulama toliko..

Ono sto me odusevljava je koliko je brutalan prelazak sa jednog na drugi automobil, nikad nisam tako nesto iskusio u drugim voznjama.. Posle 15-ak minuta F. abartha, trebalo mi je 20 minuta da se ponovo sastavim sa E30.. U skoro svakoj voznji osetis da je tu promenjeno par parametara i da je drugi automobil u pitanju, al ovde je bas surovo drugacije.. Ako jurite neki rekord, taj dan nemojte menjati automobil :)

Poslednja izmena:
E sad mi samo kazite gde je i sta je RSR aplikacija :)

Samo da ubace klasican MP i bice ovo dobro. Mene licno smara hotlapovanje a nikada i nisam nasao neku motivaciju za vijanje vremena na stazi u ovom obliku. Mislim, nema tu neke razlike izmedju hl-a ovde i kada juris vreme na kvalifikacijama al opet....

Ovo je previse zabavno :) Sad je malo ozbiljnija voznja, upalio i HDR jer ipak dosta lepse izgleda.. samo da mi export iz programa za montazu ne doda neki kontrast i ne zatamni..

Ako sam smorio vicite :)

Au *** kako si me sad nalozio sa ovim snimkom i to bas sad kad sam u najvecoj guzvari i nikako nemam vremena za sigranje. :) Nisam u toku, je l' ovo i dalje beta?...

Haha, ja i dalje ne verujem da ima (a bice jos) RBR staza sa modernom grafikom, HDR-om i suncanim efektima, u kombinaciji sa ovom fizikom :D
Dok sam vozio LFS bio sam protiv bilo kakvog modovanja, tu je bilo strogo zabranjeno, ubedjivali smo se da je osnovni sadrzaj dovoljan, u principu nikad neces savrseno savladati cak ni toliko staza/automobila, ali brate, mogucnost imanja bilo koje staze, ako su moderi raspolozeni, i konvertovanje ovakvih klasika kao sto su staze iz najbolje reli simulacije.. san bukvalno :) Za automobile me ne zanima, mogu samo oficijalni da izlaze.
Early access je da, 1.0 verzija se ocekuje verovatno u martu.. Uzmes je u ovom stanju, em jeftinija em prvi DLC valjda besplatan..

@ njikolaj

Nezvanicna aplikacija/tabela za uporedjivanje vremena.. http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php Otpakujes je u root AC foldera i pojavice ti se tamo kad si na stazi sa desne strane ekrana, gde su i ostale aplikacije, ova je kao neki pehar zlatne boje.

Hvala, probacu danas Imolu sa Abarthom, pa i ja da postujem vreme :D

Moje vreme 1:47.688 . Kontam da moze bolje jer radim glupe greske

Poslednja izmena:
Ima 46 u tom kombou ali odakle izvlace 40, uopste mi nije jasno. Vozio bih jos malo da mogu da se odvojim od zabljak-bijelo polje staze :D

Ima 46 u tom kombou ali odakle izvlace 40, uopste mi nije jasno. Vozio bih jos malo da mogu da se odvojim od zabljak-bijelo polje staze :D

Valjda ovi sto moduju nece ispasti cave, da ubace bre neku tarmac-gravel stazu iz rbr :d

Au sunce ti koje je ludilo voznja zabljak-bijelo polje sa F40 preko misa, moram da vozim prema savetima mirka alvirovica da bih presao pola staze :d :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno