Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Upravo tako hsv... :)

[YOUTUBE]1JCY1zfoae8[/YOUTUBE]

Imam ovaj problem od kad sam kupio igru , nisam do skoro znao da postoje slike staza u meniju ,)
AssettoCorsa 2013-12-14 13-23-04-97.jpg

Evo je na popustu za 26e ;)

Early Access 0.4 : Changelog
- New car BMW M3 E30 Group A
- New car BMW Z4 GT3
- New car Ferrari 599XX Evoluzione
- New car Ferrari F40
- New track Autodromo di Monza
- New bonus track Drag race 1000m and 400m
- Upgrade Ferrari 458 S3
- Upgrade Ferrari F40 S3
- Modifications on fuel consume of cars with turbo engines
- Modifications on the engine rev limiter of BMW M3 E92 Drift
- Modifications on Tatuus FA01 setup packer range
- New Special Events Mode with medals and achievements implemented
- Shared memory struct updated
- Drag Race mode implemented
- Camera on board :: resets far plane
- Replay :: fixed leaderboard app in replay mode
- Fixed triple screen change gear animations going too fast
- Improved all change gear animations
- Screen capture (F8) allows to select screenshot between PNG,JPG,BMP
- Time Attack checkpoints hidden in replays
- Mouse steering implemented
- Fixed Triple Screen in Track cameras (F3)
- Fixed large replay loading
- Camera Random (F2) improvements
- Fixed Tyre Tester app in replay mode

Ne sale se :) Meni je ovo dovoljno sadrzaja za narednih nekoliko godina bukvalno, daj da vidimo kakav je online. Inace uzeo sam danas, nisam imao vise opravdanja da snooze-ujem pogotovo sa ovim popustom danasnjim..

takodje... igrao sam piratsku verziju neko vreme i pravi je kriminal ne uzeti igru narocito sa ovim popustom :)

Jel vam se desavaju ova nagla seckanja? Sve bilo ok, imam preko 100 fps u proseku, promenio na F40 S3, promenio stazu, pocelo da secka (iako fraps i dalje pokazuje preko 100 fps), restartovao igru, i sad non stop secka..

Dajte neki dobar kombo, ako imate negde fin rekord..

nazalost , ja sa joypadom koliko god dobar bio (Rezer Sabertooth elite) ne mogu da napravim ni priblizno dobro vreme koliko bih mogao sa volanom. kontriranje je jako zaHebano a nema ni ffb na kakav sam navikao na G25.

Ali sam odusevljen radom suspenzije u ovoj igri , mogu samo da mislim koliko je dobar osecaj na volanu..

[YOUTUBE]gSmuxefyopA[/YOUTUBE]

Koliko su izbagovani replay-evi, najbolji krug mi nikad nije u replayu.. X-bow i Magione, vrh kombinacija.. Trenutno sam na 1:20.776.

Sabija AC, treba se malo igrati sa podesavanjima, savetujem sve one efekte za volan da gasite, jer su vestacki i klasicne vibracije. Samo Gain ostavite.

edit: evo sad bas kazu da ide update za ovaj bag sa replayevima, svaka cast..

Poslednja izmena:
Sta bre vestacki? Svaka neravnina na stazi se oseti i na volanu, vidi se i kada auto "preskoci" neravninu. A o ivicnjacima da ne pricam. Po meni najbolji FF do sada.

Ti efekti su vestacki (kerb, road itd), FF je sjajan, odnosno dosta 'cistiji' i prirodniji bez njih..

Sjajan kombo, samo sam ovo prakticno vozio.. zaboravio sam koje preznojavanje je ovo sim-ovanje :) Zardjao sam poprilicno ali nije toliko los krug..

Ti efekti su vestacki (kerb, road itd), FF je sjajan, odnosno dosta 'cistiji' i prirodniji bez njih..

Nisam siguran sta podrazumevate pod tim "vestacki", ali kontam da su to oni efekti koji ne prenose grip, lock i sl? Ja sam mislio da pricate o RANDOM efektima, a to nisu nikako. Recimo kada gledate replay i kada auto prelazi preko neravnina (staze su laserski skenirane tako da neravnina ima koliko hocete), vidi se da vesanje reaguje, a i FF. Nemate pojma koliko je (meni) bitno za immersion kada na volanu osetim svaku neravnivu i ivicnjak. Upravo to izdvaja AC od ostatka, sam taj osecaj podloge i gripa je BRUTALNO dobar, blizu perfekcije. U AC-u tacno imam osecaj da su kola stvarno na betonu, da imaju tezinu. U svakom gMotor2 naslovu sam imao osecaj da kola PLUTAJU. Em sto su staze uglavnom bile ravne kao staklo, em je fizika takva (tire modeling), em je FFB bio hmmmmmmm cudan, cak i sa RealFeel pluginom (rFactor). Probao sam i iRacing par puta (platio po mesec dana) i tamo je po meni osecaj gripa bio uzasan, dzaba mu dobra fizika, zvuk i sl, kada je immersion ocajan.

Probajte AC sa fixed cockpit kamerom (bez G-Force efekata), osecaj je mnooogo bolji. Ja bre samo dok gledam klipove na YT gde je ta odvratna lelujava kokpit kamera sa g silama, zgadi mi se i ubije mi feel totalno.

nazalost , ja sa joypadom koliko god dobar bio (Rezer Sabertooth elite) ne mogu da napravim ni priblizno dobro vreme koliko bih mogao sa volanom. kontriranje je jako zaHebano a nema ni ffb na kakav sam navikao na G25.

Ali sam odusevljen radom suspenzije u ovoj igri , mogu samo da mislim koliko je dobar osecaj na volanu..

Vredi li provozati se malo na joypadu? Vidim pirata novog pa reko da obrnem koji drug da vidim kakva je igra.

ako imas dobar joypad onda da , but be aware... igra ce te naterati da razmisljas o nekom ozbiljnijem volanu :)

Aj neka neko posalje na pp ''put'' ka verziji koja radi na win7 x64, ko zna koliko sam puta probao do sada i ne mogu da pokrenem instalaciju, pisao sam vec o tome. Inace sistem radi kao sat.

Nemam volan vec gamepad ''od 800 din'' ali moram da probam ovo.

Poslednja izmena:
Prvo kocenje posle startno-ciljnog pravca, najbrutalnije iskustvo koje sam osetio svih ovih godina, zvuk nabijanja obrtaja i brzine, kad krene da se koprca na kocenju, gume i kocnice koje definitivno ne pariraju postignuoj brzini :D .. nirvana.

ako imas dobar joypad onda da , but be aware... igra ce te naterati da razmisljas o nekom ozbiljnijem volanu :)

Imam PS3 joypad, a finansije ne dozvoljavaju da uzmem volan. Ako se stanje popravi lako je kupiti igru i volan :)

Nadao sam se da je to, laser-scanned Nordschleife..

7drHiqr.gif

Koji se dokupljuje kao DLC :trust:

Je*iga.. mogu da zamislim troskove takvog poduhvata. Jedino sto je maaalo gorak ukus zato sto ovo najavljuju pre nego sto je igra uopste zvanicno izasla, i pre nego sto vidimo kakav je MP.

Konacno verzija koja radi na mom kompu tj konacno sam uopste uspeo da pokrenem instalaciju. Imate kod rusa v0.4 (4,15Gb).

E sad.. nisam uspeo da podesim je6eni gamepad pa sam probao preko tastature sto je tragedija za ovu igru.. odvozao par staza (i malo pored staza :d). Nema sta, bice ovo odlicna igra u tehnickom smislu. Sad ostalo vezano za MP, izbor staza i automobila nisam pratio.

Radi prilicno dobro na matoroj konf, AA i max u sustini, 55-60 fps u proseku sto je u mom slucaju dovoljno, samo da konacno podesim gamepad.

Fizika je odlicna i nisam probao nista bolje na pc a da je ovako ozbiljan ''projekat''. Izbor automobila me zesce smara, osim bmw i ktm. Ali dobro, ima vremena a kapiram da ce biti i modova. Zvuk je mogao da bude malo siroviji..

Ali odmah da kazem da mi je veci izazov bila voznja (bmw-a) u BMW M3 Challenge.

Valjda cu nekako nabudziti gamepad pa da vozim cisto iz zezanja.. nisam bas brz u ovakvim igrama a i ne zanima me nista preterano, posebno sa trenutnim izborom automobila i bez volana (dobar volan bar 150e). Ipak sam ja vise za rally sim, simcade pa i arkadnije verzije.

Nego zasto ova igra ima interfejs kao windows phone 8? :d :d

Poslednja izmena:
Zato sto je dokazano najbolji interfejs :d Za 5 sekundi si na stazi :) Zlocin je da se uopste cimas sa gamepadom i tastaturom, mislim imas 10% ili manje predstave kakva je fizika. Ja juce malo sa tastaturom vozio, testirao grafiku. Veze s vezom naravno, ko neka voznja sa telefona..
Nego, to sam danas tek saznao, ko je uzeo/uzme Early Access, prvi DLC je besplatan, e sad ne znam da li je prvi ovaj sa Schleife-om i 10 automobila.

Poslednja izmena:
Ma znam, ovo preko tastature je smaranje, u nekim trenucima osecaj je 0.. zato i nisam pominjao to.

Na misu ti je 'najbolje' posle volana... barem mozes da imitiras i doziras lepo okret volana.. pa probaj i tako.

Nazad
Vrh Dno