Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

I kod mene grafika nekako losa,a sve sam u fullu otpanjio.....

Ja sam uspeo da izkonfigurisem ini fajl i sad je konacno AA bolji, malo je mutnija slika, nije savrseno ali lepse izgleda. Morate da zamenite postojece
AASAMPLES=4 u AASAMPLES=8 i
FXAA=0 u FXAA=6
u documents/Asseto Corsa/cfg/video.ini
acs 2013-11-14 21-20-59-83.jpg
acs 2013-11-14 21-22-03-07.jpg

Poslednja izmena:
Poslednja fotka, real life :)

Meni je prva sa 458 savrsenstvo. Osvetljenje, DOF, ma sve.
Sto se AA tice, pokusao sam ja danas da ga dignem u ini fajlu, i sa 60fps, spao na 18, ***. Mada i ovako mi ne smetaju pomalo iskrzane ivica sa 4xAA, ne primecujem dok vozim. Primeti se u skrinovima i pogotovo u video klipovima. Preko nVidia Inspector-a sam jedino uspeo da ogranicim fps na 60, radi savrseno glatko bez vsync-a, ali igra nikako nece da prihvati AA spolja.

Inace Formula Abarth je najsavrsenije simracing iskustvo ever. Ma sta ona, svaki model (sem Lotus-a 49) je najsavrsenije iskustvo. 458 na Monci je seeeeeeeeeeexxxxxxxx. Ja recimo nikada u zivotu nisam driftovao niti pokusavao u bilo kojoj simulaciji (gmotor2 pogotovo). U AC-u je driftovanje tezak addiction, savrsenstvo. Nalazim sebe kako pred svaku drugu krivinu bacam kola u drift, jace od mene.

Ah da, neke od ovih skrinova gore sam napravio u PHOTO MODU, koji se moze aktivirati ovako:

Jos malo igranja u photo modu...

Screenshot_ferrari_458_monza66_15-11-2013-2-41-4_zps9f52f739.jpg

Screenshot_tatuusfa1_imola_14-11-2013-15-27-15_zps85c352d8.jpg

Screenshot_tatuusfa1_imola_15-11-2013-2-52-52_zps12976957.jpg

Screenshot_abarth500_magione_15-11-2013-3-27-16_zpsb2a8e3f3.jpg

Screenshot_abarth500_magione_15-11-2013-3-23-8_zpsa7476ecb.jpg

Screenshot_tatuusfa1_imola_15-11-2013-3-3-36_zps8bc76468.jpg

Screenshot_tatuusfa1_imola_15-11-2013-3-10-2_zpsd0356263.jpg

Ma bezi bre, opet ces me navuci na tu drogu. Taman sam svu opremu rasprodao i skinuo se sa toga.

Bem ih, sto ne izadje ovo pre godinu i po dok sam imao Eyefinity setup od 1.5m i Thrustmasterov volan.

Probao sam igru juce i prvo da kazem da je prianjanje guma preveliko :( vozila se jednostavno previse lepe za poglogu.

zlol, pogotovo sa street pneumaticima? :D

Dokaz da ne mozes svakome ugoditi, makar bila i najrealnija voznja ikada.

Poslednja izmena:
Pa gtr2 je mnogo vise proklizavao na dodavanje malo jaceg gasa u krivini a I on je realno imao vece prianjanje od realnog dok su recimo kod gtl-a preterali sa tim pa je osecaj kao da vozis po ledu.

Cime vozis keenan-e?

mrtvi logitech wingman :(

Gamepad, ili Wingman Formula Force GP volan? Ovo je voznja prvenstveno napravljena za volane ***.. jos se nekako odupirem da pazarim ali citam da je fizika bas iznad svega trenutno.

Pa gtr2 je mnogo vise proklizavao na dodavanje malo jaceg gasa u krivini a I on je realno imao vece prianjanje od realnog dok su recimo kod gtl-a preterali sa tim pa je osecaj kao da vozis po ledu.

Hmmm, probaj da cepas 458-icu na Monzi recimo, u 4oj brzini lagano mozes da je bacis u drift u poslednjoj krivini, i to jako jaaako realan feel (pogledaj klip koji sam okacio). Kazu da postoji bug sa osom gasa, ne reaguje normalno u vecini situacija, opada brzina u krivinama bez obzira sto drzis gas na pola i vise. JA nisam osetio taj bug, kod mene je sve savrseno za sada. :)

Ko hoce da prodje jeftinije mozete da kupite za 10tf2 kljuceva, dodje mu oko 18e, imate na tf2outpost.com ponude.

Hmmm, probaj da cepas 458-icu na Monzi recimo, u 4oj brzini lagano mozes da je bacis u drift u poslednjoj krivini, i to jako jaaako realan feel (pogledaj klip koji sam okacio). Kazu da postoji bug sa osom gasa, ne reaguje normalno u vecini situacija, opada brzina u krivinama bez obzira sto drzis gas na pola i vise. JA nisam osetio taj bug, kod mene je sve savrseno za sada. :)

Ja sam i zbog toga odustao od igre na neko vreme kao i zbog random seckanja na startu trke. Pogasim sve pomoci i opet mi gusi gas u krivini, tj pali se abs iako je iskljucen i auto gubi snagu, kao da sam koci. Verovatno moze da se sredi preko nekog config file. Predpostavljam da je neki config readonly ili tako nesto pa neprihvata promene. Cak i komande nece sve da zapamti kad ih redefinises, mislim da sam kameru morao preko tastature da menjam cak i kad nevozim preko nje. :/
Do duse u pitanju je narodna verzija pa moz da bude i do toga. Probacu s nekom drugom kad budem imao vremena.

Gamepad, ili Wingman Formula Force GP volan? Ovo je voznja prvenstveno napravljena za volane ***.. jos se nekako odupirem da pazarim ali citam da je fizika bas iznad svega trenutno.
Volan koji ima ffb

Ja sam i zbog toga odustao od igre na neko vreme kao i zbog random seckanja na startu trke. Pogasim sve pomoci i opet mi gusi gas u krivini, tj pali se abs iako je iskljucen i auto gubi snagu, kao da sam koci. Verovatno moze da se sredi preko nekog config file. Predpostavljam da je neki config readonly ili tako nesto pa neprihvata promene. Cak i komande nece sve da zapamti kad ih redefinises, mislim da sam kameru morao preko tastature da menjam cak i kad nevozim preko nje. :/
Do duse u pitanju je narodna verzija pa moz da bude i do toga. Probacu s nekom drugom kad budem imao vremena.

Da to sam i ja primetio sa gasom ali sam mislio da je do mene posto je volan u ocajnom stanju. Ako poprave te gluposti tj da mozes da iskljucis pomagala abs, kontrolu proklizavanja i sl onda bi definitivno kupio neki valjan volan.

Ovo je prva beta, svi bagovi ce biti ispravljeni. ;)

[YOUTUBE]dY2gg3jjU5c[/YOUTUBE]

*** vožnja kao da se vozi reli na nekom makadamu a ne na trkačkoj stazi. Je li iko gledao auto-trke, gde tu ima ovoga što vidimo na ekranu?

Sta bre? :d

Izgleda ne zna čovek šta je driftovanje :D

Ovo je jos i vrlo realna simulacija :)

Izgleda dobro, vidi se i da ima problem da ga održi u driftu jer auto nije podešen za to.
Po meni ovako bez probe na osnovu snimka deluje da je sve na svom mestu.

LOL sve znalci do znalca. :D

Objasni onda.

Meni izgleda prilicno realno sudeci po ju tjub klipovima... I gledanje drift ludaka

Poslednja izmena:
Treci put pokusao da instaliram i opet nema sanse (greska na pocetku instalacije i tako sa 3 verzije koje sam nasao), mada mozda je i bolje tako jer sam planirao da vozim sa gamepad-om :d

Onda sam nasao negde u krsu bmw m3 challenge i jedva sam se sastavio.

Treci put pokusao da instaliram i opet nema sanse (greska na pocetku instalacije i tako sa 3 verzije koje sam nasao), mada mozda je i bolje tako jer sam planirao da vozim sa gamepad-om :d

Moze da se vozi sa gamepadom, sa pomocima voznja je u fazonu nekog starijeg Gran Turisma recimo. Taman ce ti odgovarati ako volis maximalan grip. :)

Ovo izgleda deset puta lepse od novog NFS-a i radi isto tako bolje...

Ista stvar, meni neka greška sa direct x, probao i sa verzijom koja se samo pokreće iz foldera i koja bi trebalo da se instalira. Probano je na dva računara

Vrh Dno