Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Nista,moracemo da kupujemo VR setove :D
Meni i sluške stvaraju iritaciju pa koristim bubice a kamoli da nakačim ovu skalameriju od VR-a plus oni kablovi da vise sa mene, jok što se mene tiče nema šanse, nije to za svakoga definitivno.
Što se tiče 3 monitora možda nekad ali je to već prevelika investicija za mene u ovom trenutku i nije to samo još dva monitora nego i jači PC treba...

Poslednja izmena:
Pa i za VR ti treba dobra masina...

Graphics Card: GeForce GTX 970 or AMD Radeon R9 290 or better
CPU: Intel Core i5 4590 or AMD FX 8350 or greater

Tako da nam se svakako crno pise... :)

Topuz i ja overili novi update NSX-a, perverzna je, David Dominguez radio fiziku (1080p ovog puta, nije 60fps doduse jer secka snimak dosta).

Download

Sa moje tacke gledista :)

P.S. Za one koje kukaju kako im je 200MB puno za upload (Vuce, u tebe gledam), ovaj video je na mom hardu velik 3,2GB. :)

Poslednja izmena:
Vrh :) Strasan mod, lagano ide u uzi izbor najboljih do sad. Btw ne znam sto vas mrzi da kompresujete, meni je isti klip na kraju zauzimao oko 750mb.

Ovako dobijem najbolji moguci kvalitet snimka nakon upload-a, YT kodek mi dovoljno ubije kvalitet, ne moram jos i ja unapred da ga ubijem. Mislim, radi meni ShadowPlay kompresiju, samo minimalnu, u 50Mbps snimam i kompresujem u H.264. Time prakticno dobijem kvalitet snimka kao da je uradjena 1 pass kompresija umesto 2 pass kompresije kako izgleda kod tebe npr.

odlicno ste odradili ovo. na stranu sto obozavam NSX i ring :d

Ovako dobijem najbolji moguci kvalitet snimka nakon upload-a, YT kodek mi dovoljno ubije kvalitet, ne moram jos i ja unapred da ga ubijem. Mislim, radi meni ShadowPlay kompresiju, samo minimalnu, u 50Mbps snimam i kompresujem u H.264. Time prakticno dobijem kvalitet snimka kao da je uradjena 1 pass kompresija umesto 2 pass kompresije kako izgleda kod tebe npr.

znam ja sve to ali treba i net imati dobar za upload, ne kukam ja, nego dugo traje :D

Kako lose ljudi prezentuju klipove, jos je ovo ISR.
Kakve su ovo krzave ivice i rezolucija? Pa onda ostavis virtuelni volan a bez ruku (ovo je kritika i za pellea za onaj automobilista klip :)).
Plus HUD. Mislio sam da je to neki zdrav razum, volan i ruke se gase valjda dok vozis, kad snimis klip upali ih da ne izgleda kao duh da vozi.. Ugasis HUD da sto manje deluje kao 'igica'.
Nije da se lozim al cesto mi ljudi prokomentarisu da misle u prvih par sekundi da je pravi video :)

Sent from mTalk

U pravu si za ovaj klip,inače radio ga čovek koji je od skora u ISR-u i zove se Bili :) Bolji su mu predhodnih par koje je uradio sigurno.Iskritikuj ga u komentarima na YT pošto čita sve,zaslužio je :D

Kako lose ljudi prezentuju klipove, jos je ovo ISR.
Kakve su ovo krzave ivice i rezolucija? Pa onda ostavis virtuelni volan a bez ruku (ovo je kritika i za pellea za onaj automobilista klip :)).
Plus HUD. Mislio sam da je to neki zdrav razum, volan i ruke se gase valjda dok vozis, kad snimis klip upali ih da ne izgleda kao duh da vozi.. Ugasis HUD da sto manje deluje kao 'igica'.
Nije da se lozim al cesto mi ljudi prokomentarisu da misle u prvih par sekundi da je pravi video :)

Sent from mTalk

Ja brate nikako ne kontam kakav je to fetis sa virtuelnim volanom i rukama? Ja prvi iskljucujem vola n i ruke u AC, it's distacting. :) A u Automobilisti ne postoje ruke, kao ni u jednom gmotor2 naslovu, totalno nebitna stavka. Pa *** ni u jednoj ozbiljnoj simulaciji letenja se ne vidi pilot niti njegove ruke, pa ne vidim se iko buni.

Pa to, od kad sam ugasio ruke i volan jos davno, preporodio sam se. Ali kazem za klipove tipa kad se vidi unutrasnjost automobila, re*ardirano je da se ne vide ruke i da se sam vrti volan, ili da bude ugaseno i jedno i drugo. Jedno je dok vozis, jer imas svoj pravi volan, drugo kad prezentujes taj klip kao nesto realno gde se totalno gubi bilo kakva iluzija kad vidis takve stvari :)

Poslednja izmena:
Pa to, od kad sam ugasio ruke i volan jos davno, preporodio sam se. Ali kazem za klipove tipa kad se vidi unutrasnjost automobila, re*ardirano je da se ne vide ruke i da se sam vrti volan, ili da bude ugaseno i jedno i drugo. Jedno je dok vozis, jer imas svoj pravi volan, drugo kad prezentujes taj klip kao nesto realno gde se totalno gubi bilo kakva iluzija kad vidis takve stvari :)

Izvukao si se. :D Slazem se. Ali opet kazem da 90% simracera ili oni koji su imalo zainteresovani u taj zanr nece zanimati takvi detalji, niti vidim da se iko buni po komentarima klipova gde su ruke gde su noge. :)

Uh Fulvia kida, jos jedan top mod.. cak su i kljuceve stavili koji se pomeraju dok vozis :)

Kakav vrh :) Ali neverovatno da nikad ne kazu koju simulaciju koriste i zvuci kao da je neka 'njihova', kapiram da imaju ugovor sa Kunos-om i da ne moraju da kazu koja je. Ako uopste imaju neki ugovor, secam se onog klipa od slicne firme iz Monte carla, gde su koristili Paul Ricard stazu iz AC-a i ladno promenili neke teksture, bez da pitaju coveka sto je pravio stazu..

AC 1.5, sta li je ovo u pozadini, ono 'malo' iznenadjenje sto su pominjali..

index.php

*** i dalje zatvoren forum kao da je forum za krekove.. evo ko nema acc..

6ed8c453c5161b81bb17615e250cd03b.jpg

Nisam video da je na forumu hostovana.. Bice vrh patch, Korveta, Mustang, ova staza/put, graficki update za stare staze, poboljsane gume.. A rekli su u martu da izlazi.

Sent from mTalk

Mod je u pitanju,najava...

I taman kad pomislim da sam sve video :D

Vrh :) Nadam se da long varijanta ima nekih 15-ak min voznje.

AcdrI5z.jpg

Dobro je što stavljaju ovakve lokacije jer dosade i ove standardne verzije što se voze svaki dan ;) Malo promene nije na odmet.Nego baš dosta najavljuju ovu 1.5 verziju možda bude još nekih iznenađenja,ja sanjam private lobby :d

Vrh Dno