Šta je novo?

assassin's creed

ali sve ljude buni zasto se u igri pojavljuju neki savremeni fontovi,i zasto ima detalja koji nisu bas u skladu sa vremenom u kom se igra odvija...Sto me podseti da sam ranije negde procitala ( samo neznam gde),da u sadasnjem vremenu traze ubicu (assassina-a ) preko nekog njegovog potomka koga inace kace na nekavu masinu da bi ovaj doziveo vremeplov ili taako nesto...Nemoj da padnete od stolica od smeha,mislim da je to bilo u screean fun-u...provericu ovih dana da bih bila sigurna,u slucaju da sam zeznula stvari,nemoj da me mrzite..

100GamePro
It's hard to put the sheer size and brilliance of Assassin's Creed into words. It is an epic game that you have to experience for yourself. I will caution that the game is not for the impatient or the faint of heart. While you can plow through the main storyline in under 20 hours, to truly get every single last shred of gaming goodness, you will probably have to put in twice that number.

100Games Radar
With its riveting story, beautiful visuals and surprisingly lifelike world, Assassin's Creed is an incredibly deep, enjoyable game that kept us addicted from beginning to bizarre end.

95Game Informer
Its stunning visual style, high concept story, and wildly open level design are like nothing else, even if too much repetition begins to frustrate in the later hours. It’s a game people will still be talking about five years from now.

Danas mi je riknula je**na kutija, a pogledajte ovo ovde!

Nje-sra!

Koji bedak :zgran:, daj boze da moja izdrzi bar jos za ovo pa posle kako hoce.

OFFTOPIC:
Nadam se da ce je popraviti do tad...***e ne mogu da verujem da mi riknula, a radila je kao sat do pre par dana(vishe od shest-sedam meseci)...pochela da zabada u igrama i posle ponovnog paljenja zatreptao jbni 3rod i cao drugari...od tada mogu samo u meni da udjem i da blejim u istom...

...e a keve mi opet cu je kupiti ako ne bude mogla da se popravi...i dalje mislim da je bolje ulaganje od ps3-ke...:)

ma popraviće ti je Nesha i radiće opet kao sat. Meni se nije ponovo kvarila a od tada radi mnogo više nego ranije... (ipak su izašle neke jako zanimljive igre).

da ne bude da trolujem, ali... kada izlazi pc verzija? ako izlazi uopste

Jel igra neko ovo na "kutiji"?
Ja sam sve ziveo u uverenju da je PS3 only game, a kad ono :)

Ja sam trenutno u procesu kupovine... Eh, da sam sinoc proverio "kutiju sa vestima", vec bih je kupio.... :)

Evo ja u kupovini. Polako, ljudi, kupuje se i Crysis, šta, svi imate shopping kolica od deset megabita?

Smrc, ja je imam al nemam trenutno DL disk.

Eh Maxo, Kod mene se, kupuje Mass Effects umesto krize :) Samo sto trenutno imam svega 2x1.5 Mb, pa eto, ne ide bas tako brzo. Razmisljam se da dodam ADSL i na trecu liniju u mojoj kuci :)

Uh...
Igra je skoro savrsena, po mom ukusu, mozda i najbolja do sada na XB360.
Sto se grafike i izvodjenja tice, po prikazu radnji, likova i cut scenama mi se malo kolje sa Lost Planet-om, koji se meni licno dopao, ali ipak je ovo za klasu iznad, obzirom na prostranstvo koje je prikazano u igri.

Bilo bi lepo i da je fluidna kao Lost Planet ali ne moze se sve dobiti ocigledno.

Sistem upravljanja je odlican, verovatno najbolji do sada u igrama tog tipa. Malo je komfuzno dok se ne pohvataju komande (kombinacije tastera) a ima ih mali milion, ali bitno je da kamera ne smara i da je upravljanje vrlo lako.
Svo ono skakanje sto ste imali prilike da vidite na trejlerima se zapravo izvodi veoma lako, "asasin" sve sam radi, a dzojstikom se vodi.

Dizajn nivoa je takav da do savrsenstva docarava taj svet. Likovi i interakcija sa njima su bolji od bilo cega sto sam video do sada u igrama. Svakog je moguce gurnuti, udariti u toku trcanja i odmah sledi i reakcija. Ako skacete ko blesavi po krovovima, svi ce gledati u vas i pitati se jel ste izgubili razum. Ukratko, okolina se ponasa kao sto bi se ponasala i u realnom svetu. Mada, gurnite nekoga malo jace, i evo odmah gomile strazara, pa onda trk u seno...

Sad jos samo treba videti kakve veze ima barmen sa Assasinom i kako ce se ta modernisticka osnova price uklopiti u sve to... Mada mi se svidja ideja genetske memorije, razmisljao sam i ranije o tome...

Inace, na pocetku igre pise da je igru radio multinacionalni tim, najrazlicitijih vera i verskih uverenja... de ide ovaj svet, majku mu....

Ne znam sta da napisem vise a da ne bude spojlera. Prvu misiju sam zavrsio, na pomalo neocekivan nacin, sad sam na drugoj, treba da odzeparim nekoga i bas mi ne ide, a moram polako da se vratim da radim neki svoj posao... life is a bitch :)
A i Mass Effect je tu, ne smem ni da ga stavim u konzolu... Sreca da GTA 4 kasni!

zaboravih, samo jedan mali edit:
Ko se zanima za tematiku Templara, krstaskih ratova, svetog grala i sl. ova igra je must have :)

Poslednja izmena:
Drago mi je da su prvi utisci pozitivni, a čitao sam i neke strane forume! Kažu da je baš ispunila očekivanja, i da bar na prvi pogled - obećava.

Ha ha, pa sta je ovo, svaka igra za XBOX u zadnjih 5 meseci dobija ocene samo od 95-100?? :) :) :) :p :p ;)

Ne znam za ocene, samo znam da je ovo definitivno jedna od najboljih igara koju sam imao prilike da igram od kada znam za sebe!

Evo par slika... bukvalnih screen capture-a, slikao ja sa ekrana, samo ko se plasi "spoilera" nek ne gleda, pogotovo "panoramu"

img0689pb2.jpg

img0716ol1.jpg

img0717vi2.jpg

panorama, spojena iz tri slike, "snimljena" sa izlaza iz klanca, sa koga "puca" pogled na grad...

Ha ha, pa sta je ovo, svaka igra za XBOX u zadnjih 5 meseci dobija ocene samo od 95-100?? :) :) :) :p :p ;)

Koje to? Samo Halo, CoD4 i sada ova. U međuvremenu je bilo i TimeShifta, MoHA, VF5 i još par njih koje su dobile oko 7 - 8. A i kraj je godine, sve dugoočekivani hitovi baš sad izlaze.

daj boze da je tako Maxo,sto se tice Nese i popravke konola.....Meni je konzola sinoc najavila (po drugi put) ROD,jednostavno je prestala a radi,a crvene lampice su se upalaile..odmah sam je izvukla iz struje,i kada sam je opet posle nekoliko minuta ukljucila,radila je normalno...Neznam stvarno,jel se to desava pre rod-a,ili ne,aj shvatam da je maltretiram stalno da rikne,ovako nema smisla,radi dnevno u proseku po 4 sata,vikendom nesto duze. kakva ste vi iskustva imali sa tome??Sto se tice igre,bila sam delimicno u pravu,pogledajte..
http://www.youtube.com/watch?v=6g86OhiMy50

Poslednja izmena:
Hmmm sharene je ocene dobio ovaj Creed....

IGN - 7.5/10
1up - 7/10
Gamespy - 7/10

Ne znam ko rece od njih da je igra jedno od vecih razocarenja. Videcemo...

Poslednja izmena:
Ja sam odavno rekao da igra ima potencijala, da bude smor :)

Kako smor kad je ti navede kao razlog za kupovinu 360???

pa ne mora moj ukus da se slaže sa većinom, igra je dobila dobre ocene i sigurno vredi. a meni deluje da je smor, nisam jos probao...

Probao i za sada sam oduševljen. Komande su prelake, ali su mi malo neobične... ne znam, mislim da je ova igra remek delo, priča je odlična, a grafika yebeno savršena - mislio sam da me u tom smislu teško nešto može oduševiti posle obliviona, ali ovo ostavlja TESIV u prašini... (grafički). Uglavnom, Filhimpenkov osećaj nije varao...

e ovako zavrsio sam sve misije ubio sam zadnjeg i vratio me onamo u onu labaratoriju i sto sad da radim cacka sam one kompjutere otvorio sam ona vrata sto su zakljucana ali na dva kompa nemam pristup mogu li kako da opet budem ubica ali samo da se setam kroz grad i tako to.

e ovako zavrsio sam sve misije ubio sam zadnjeg i vratio me onamo u onu labaratoriju i sto sad da radim cacka sam one kompjutere otvorio sam ona vrata sto su zakljucana ali na dva kompa nemam pristup mogu li kako da opet budem ubica ali samo da se setam kroz grad i tako to.

probaj svrati do sobe pored i odspavaj malo pa se vrati u glavnu prostoriju

Evo samo i ja da ostavim svoj komentar.

Ljudi nisam ni mogao da je zavrsim do kraja, prica jeste do jaja, ali je sama igra smor zesci. Svaka assassination misija na isti fazon, ispitaj ovog, izudaraj ovog, popni se ovamo. Cak su i likovi svi isti koje treba da bijes.

Eto tako, monotonija, prodao sam je, a ostalo mi jos dva lika bilo da skenjam. Jednostavno nisam mogao vise.

poz

Poslednja izmena:
Vrh Dno