Uh...
Igra je skoro savrsena, po mom ukusu, mozda i najbolja do sada na XB360.
Sto se grafike i izvodjenja tice, po prikazu radnji, likova i cut scenama mi se malo kolje sa Lost Planet-om, koji se meni licno dopao, ali ipak je ovo za klasu iznad, obzirom na prostranstvo koje je prikazano u igri.
Bilo bi lepo i da je fluidna kao Lost Planet ali ne moze se sve dobiti ocigledno.
Sistem upravljanja je odlican, verovatno najbolji do sada u igrama tog tipa. Malo je komfuzno dok se ne pohvataju komande (kombinacije tastera) a ima ih mali milion, ali bitno je da kamera ne smara i da je upravljanje vrlo lako.
Svo ono skakanje sto ste imali prilike da vidite na trejlerima se zapravo izvodi veoma lako, "asasin" sve sam radi, a dzojstikom se vodi.
Dizajn nivoa je takav da do savrsenstva docarava taj svet. Likovi i interakcija sa njima su bolji od bilo cega sto sam video do sada u igrama. Svakog je moguce gurnuti, udariti u toku trcanja i odmah sledi i reakcija. Ako skacete ko blesavi po krovovima, svi ce gledati u vas i pitati se jel ste izgubili razum. Ukratko, okolina se ponasa kao sto bi se ponasala i u realnom svetu. Mada, gurnite nekoga malo jace, i evo odmah gomile strazara, pa onda trk u seno...
Sad jos samo treba videti kakve veze ima barmen sa Assasinom i kako ce se ta modernisticka osnova price uklopiti u sve to... Mada mi se svidja ideja genetske memorije, razmisljao sam i ranije o tome...
Inace, na pocetku igre pise da je igru radio multinacionalni tim, najrazlicitijih vera i verskih uverenja... de ide ovaj svet, majku mu....
Ne znam sta da napisem vise a da ne bude spojlera. Prvu misiju sam zavrsio, na pomalo neocekivan nacin, sad sam na drugoj, treba da odzeparim nekoga i bas mi ne ide, a moram polako da se vratim da radim neki svoj posao... life is a bitch

A i Mass Effect je tu, ne smem ni da ga stavim u konzolu... Sreca da GTA 4 kasni!
zaboravih, samo jedan mali edit:
Ko se zanima za tematiku Templara, krstaskih ratova, svetog grala i sl. ova igra je must have