Poslednja dva dela su sve samo ne najkvalitetnije Assassin's Creed iskustvo. A igre pre njih su sve samo ne krs neopevani (pogotovo ne prve 4).
Cisto da covek ne dodje u neku pogresnu nedoumicu.![]()
Za nas koji nismo igrali niti jedan Assassin's Creed koji bi deo bi preporučili kao najkvalitetnije AC iskustvo?
AC Ezio kolekcija tj. Ta tri nakon prvog dijela su meni najbolje igreAC prvi deo pod obavezno. AC 2, Brotherhood i Revelations su mi verovatno i bolji od prvog dela. Sve posle toga meni bar nije drzalo paznju nikako
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iskreno govoreći, meni nijedan AC nije bio dobro iskustvo. Repetitivno, bez priče, šunjaj se-ubij misije 90%, gejmplej nikakav, i to je to. Zanimljive lokacije i istorijska povezanost, ali to nije opravdanje za igranje.
U ovo ne ubrajam Origins i Odyssey, nisam igrao.
Definitivno, pre Originsa nisu mi bili nešto specijalno.Pa čovek je lepo rekao da nikad nije igrao nijedan AC, kako onda da zna šta je pravo AC iskustvo? Možda baš želi ono što zadnja dva dela nude. Ima ih poput mene koji nisu mogli da smisle AC pre Origins-a.
Svakako neka proba najbolji deo pre Originsa, i Origins/ Oddysey, pa nek vidi gde se više pronalazi![]()
Igro sam 1 i 2 ,i sad igram Origin i Odisey,totalno različite igre
Sve je to sa razlogom,prvi delovi su bili dosta manji,dok su ova dva zadnja ogromni
Ghost recon,nebo i zemlja razlika nekad i sad,Far Cry isto tako....jednostavno stižu nove generacije igrača kojima nije zanimljivo to šta je bilo nama prije 20+ godina
Sad bi dobro lego neki novi Prince of Persia![]()
A i ono, nije isto kada igras AC1/AC2 u 2007/2009 i kada "pokusavas" u 2020. godini.![]()
U dvojci i u Brotherhoodu.
Odavno je receno da igra nece biti predugacka kao Odyssey.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari