Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

Ima li neko slican problem, igra radi normalno do pogibije a posle ponovnog ucitavanja krene lag.
Ne desava se stalno svremena na vreme se desi, nema pravila...
Evo zauzeca u igri, mislio sam da je neki memory leak, ali po ovome nije.

Screenshot (5).jpg

Screenshot (4).jpg

@Vuk

Pa ja zbog toga i ne igram evo vec mesec dana.Jedva namestim da mi radi bez trzanja, zauzme oko 2gb vram-a i cim poginem ili ucita novi deo, odmah problemi, vram zauzme do 1.7gb i nema sanse da se igra.Ima igra neki problem, mada me cudi, zar nije to trebao da resi omega driver za crvene?

Ma kada podesis sve radi, taman se zaigras kad ono steka nevidjeno.
Razumem da sa mojim pc ne mogu da ocekujem cuda ali kada vec radi ok..
Ne mogu da provalim gde nastane problem i gde izgubi "snagu" kod ponovnog ucitavanja.

@Vuk40 koja verzija igre? Imas li 1.4?

Ja nisam imao tih problema ali mi je igra cesto crash-ovala.
Kod zadnje misije 2 puta! Stignem do polovine i crash, tako 2 puta, pa opet iz pocetka. :mad:

Jednu side misiju recimo uopste ne mogu da predjem zato sto mi igra isto puca, svaki put na istom mestu a vidim nakon 1.4 update-a mnogi imaju taj problem kod iste misije.

Inace igra mi je bolje radila na pocetku, kako sam prelazio igru fps se smanjivao :d. Ali mislim da nisam isao ispod 30. Uglavnom je ok radila igra.

Ma kada podesis sve radi, taman se zaigras kad ono steka nevidjeno.
Razumem da sa mojim pc ne mogu da ocekujem cuda ali kada vec radi ok..
Ne mogu da provalim gde nastane problem i gde izgubi "snagu" kod ponovnog ucitavanja.

Haha, ja se iznerviram kad upalim igru, uletim u guzvu, imam 30 fps, ali procesor tuce 90%, a klokovan na 4.3ghz.
Pa na cemu li radi konzola?Na procesoru za mobilni telefon prakticno, ali igra radi kako treba.Igra je krs optimizovana, ali u skorije vreme dok ne izadje neka zakrpa mislim da mi sa 2gb necemo moci da igramo ovo.Ipak konzole imaju oko 3gb uglavnom, posto se njihov ram deli.

@ Emix mislim da je 1.4, sad sam trenutno na poslu..
Ne mogu da se pohvatam, sve igre imaju po 5-6 patcheva.. moguce i da je 1.3
Ja imam 23-30 sve na medium, zna da padne i na 19 kada je bas velika guzva.
Ali jos uvek ne koci i ne laguje sve dok ne zaginem pa ucitava ponovo.
E onda ili prodje bez problema ili krene da laguje.

Poslednja izmena:
Igra na jednoj 970 gtx laguje strasno, za mene to je strasno, tako i far cry 4, ovde nije problem fps, nego je igra brze bolje izbacena, ja licno ne volim takve poslove, a takvih u gamingu ima mnogo danas...

Nemoguce da ti sa ovim poslednjim patchevima i novim drajverima tako slabo radi. Apsolutno nemoguce.
Ili nadji neko drugo provereno "narodno" novije pakovanje. :D

Poslednja izmena:
Nemoguce da ti sa ovim poslednjim patchevima i novim drajverima tako slabo radi. Apsolutno nemoguce.
Ili nadji neko drugo provereno "narodno" novije pakovanje. :D

imam sik sa svim patchevima, fps jeste dobar ali ima laga dok trcis i to dosta, igra nije tecna... tako i far cry 4 ne znam sta je fora... sve sam probao

Ok, ionako cu najranije u martu odigrati. :d

Mada opet, ubogi SLI je to.

Poslednja izmena:
Opa, opa, Dead Kings DLC dobija sjajne oceneee.,)

Odlican je DLC. Uvodi gomilu novog contenta kao i neke nove gameplay mehanike (vise puzzle oriented i underground deo sa nocnim bicima i koriscenjem svetla). Ono sto je tragicno jeste da je ovo ocito content koji je napravljen kada i originalna igra i koji su odlucili da iseku iz originalne igre da bi mogli da ga prodaju kao parcence. Kako su razmisljali samo o parama i korporativnom uspehu tako im je igra i prosla. Da je ovakav bio ceo AC Unity bila bi Game of the year.

Evo upravo predjoh igru i nije me nesto odusevila ukupno sam presao 28% znaci ostatak su uglavnom coop misije i po neka sporedna ofline. Nisam cak stigao ni da opremim Doriana kako dolikuje tako da se nadam a cu lepo sve zavrsiti u DLC za koji se nadam da je dobar.

Odlican je DLC. Uvodi gomilu novog contenta kao i neke nove gameplay mehanike (vise puzzle oriented i underground deo sa nocnim bicima i koriscenjem svetla). Ono sto je tragicno jeste da je ovo ocito content koji je napravljen kada i originalna igra i koji su odlucili da iseku iz originalne igre da bi mogli da ga prodaju kao parcence. Kako su razmisljali samo o parama i korporativnom uspehu tako im je igra i prosla. Da je ovakav bio ceo AC Unity bila bi Game of the year.

dlc je najavljen kao besplatan za sve

Nije. DLC je postao besplatan kada su poceli da vade fleke.

Jel probao iko ovaj DLC ja sam skinuo onaj od 7gb i instalirao ga direkt u ac folder ali me igra ne prebacuje u dlc vec stalno pocinjem tamo gde sam zavrsio nakon poslednje misije tj u "glavnoj kuci". Kada udjem u progres stoji dlc Dead Kings 0% ali ja nikako nemam ni priliku da krenem igru. Ima neko resenje? :)

Odes do kocija u dvoristu kuce i kliknes E pored njih.

Poslednja izmena:
Nema vise problema sa ponovnim ucitavanjem i lagom.
Ipak je bilo premalo 4gb rama, dodadoh jos 2gb..

Predjoh i ovaj DLC, razocaran sam, jedva sam cekao da se zavrsi.
Ako nista drugo svaka cast Ubisoftu na marketingu.

Sta znam nije to sad toliko lose, da kazes katastrofa samo nije ono sto sam ja ocekivao. Ali zamisli da su zavrsili igru i izbacili je kako treba i naplacivali za ovaj DLC 5-10e... uzas.

Poslednja izmena:
Konacno sam ga skinuo I pokrenuo na masini iz potpisa, 1360x768 (mala rez problema bez), high texture, ambient na SSAO, AA iskljucen, environment na medium, ostalo low ili iskljuceno I uspevam da izvucem od 15 kada malo zasecka zbog malo vrama, pa do nekih 35, neki prosek 26, 27fps, igrivo je I za sada sam zadovoljan igricom, mada sam presao samo onu prvu memoriju I misiju posle toga, jos sam u Versaju. Jedino sto mi ide na zivce su oni skokovi, dugacki, kao da leti, mislim ne znam, cudno mi izgleda, ali grafika kida, nemam sta da zamerim :D Ako nista drugo sve Ubi igrice ove god imaju odlicnu grafiku i WD, i FC4, i Unity i donekle Crew, e sad sto optimizacija nije bolja, pa to je vec neka druga prica :p

Nazad
Vrh Dno