Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

Nadji taj fajl preko google-a, ukucaj tacnu oznaku. Tako sam ranije resavao problem u nekim drugim igrama, moguce da je bio bas neki stariji AC.
Ili proveri u karantinu, da ti ga slucajno nije anti-virus obrisao.

TXAA sam stavio. Isto se ponasa na SMAA x2, a x4 je tipa 4-5 fps a x8 odmah obara drajver za grafiku...

@emix: tehture su najblaze receno lose. Nisam impresioniran parizom kao gradom pa mi to nije neki dozivljaj

Eh da je jedan preziveo bi ali evo vec 3 koji fali samo se dodaju novi. Probacu sutra svezu instalaciju v1.4 a save cu samo preebaciti. Pa javljam kako je proslo. :D

E sad jel zna neko kako da vrati mengleski greskom sa instaliraop i sad mi je sve na ruskom?:D

Trebaju ti svi patchevi, a ne samo poslednji.
engleski moras da vratis iz ini fajla verovatno. jedan od onih koji dolaze iz "pukotinu". samo edituj tako da pise engleski ili izbrisi ceo red.

molim vas za savet! sestrić me cima da mu skinem ovu igru, ali vidim da je baš zahtevna, konkretno ja imam ati 7770, a traži se novija jača....(pogledajte mi specifikacije računara u profilu) da li će va igra raditi na mom računaru, nije bitno dali na medium ili high detaljima...pa da se upuštam u ovo danononoćno planinarenje/skidanje/igre ili ne? hvala puno unapred!

izvinjavam se na duplom postu? ako može link na pm(ukoliko je zabranjeno pravilima foruma)..link ka tim pečevima, i da li moraju da se instaliraju po redu ili samo zadnji

Radice ti, ali malo sutra. Vuce se kao prebijena macka na sve min i najmanjom mogucom rezolucijom u windowed modu. A moja grafa je mozda malo sporija od tvoje.

Trebaju ti svi patchevi, a ne samo poslednji.
engleski moras da vratis iz ini fajla verovatno. jedan od onih koji dolaze iz "pukotinu". samo edituj tako da pise engleski ili izbrisi ceo red.
Hvala na savetu preimenovao sam u English i sad je sve na engleskom. Mada mi patch nije mnogo pomogao i dalje igram na bednih 20-25 fps nekad i malo nize. Moracu da smanjujem rez na 720p. mozda pomogne?

Edit Bas sam sad opet merio ide od 14-30 ali uglavnom se vrti oko 20.

Poslednja izmena:
Obavezno ti treba jaca graficka, ***.
Mislim da je za ovu igru za iole ugodno igranje neophodna makar GTX650Ti ili 260X, sa 2GB naravno. Pa makar i na niskim podesavanjima.

Ma bice krajem ove ili pocetkom sledece godine. A sad zbog Unity-a da menjam ne pada mi na pamet ionako sumnjam da ce izaci jos neka ovako zahtevna igra. Mozda witcher ili gta sve ostalo je podnosljivo.

Pa dobro, ali realna doplata za daleko bolju R9 270X ti je oko 50 evra. :) Mada, svasta ce izaci do 2016. godine - sto igara, sto grafickih kartica.

Nego, evo novi trailer za DLC:

Vala ja očekujem da će Dying Light da šije po zahtevnosti sve sem možda Witchera. Uostalom, specifikacije su ubitačne.

Ovako je to nekada davno izgledalo DLC kao free dodatak, sada je minimalno 10-20e za svaku igru, ovo sada je izuzetak, znamo svi zbog cega.
Inace trejleri nisu nikada bili losa strana ubisofta, uvijek su znali napucat,nasminkat i sve to fino upakovat, ma kakvi holivudski blokbasteri :d.

Osim sto se ovaj DLC uopste ne dogadja u Parizu.

Hvala na ispravci!!:)

Predjoh igru juce. Sve u svemu jako sam zadovoljan. Jedino me kraj razocarao ali sta je tu je.

Fenomenalno odradjen Pariz, glasovna gluma. Zanimljiva prica, u nekim momentima dosadan gameplay. Misije koje previse lice jedna na drugu sa po nekim veoma dobrim "iznenadjenjem". Ostalo mi je mali milion side misija i itema na mapi koje nemam volju da skupljam.

Cekam ovaj Story DLC koji mi deluje dosta zanimljivo.

Fenomenalno odradjen Pariz, glasovna gluma. Zanimljiva prica, u nekim momentima dosadan gameplay. Misije koje previse lice jedna na drugu sa po nekim veoma dobrim "iznenadjenjem". Ostalo mi je mali milion side misija i itema na mapi koje nemam volju da skupljam.

Umesto Pariza staviti nesto drugo i ovo sto si napisao se odnosi na svaku AC igru. :d

Nego reci mi jel se u igri pojavljuje Juno i sta se desava? (pisi u spoileru)
Ili neko drugi da napise.

Poslednja izmena:
Napisao sam ja ranije kad sam presao. Ovo je spinoff i nema nikakve veze sa pricom. Slepo crevo serijala.

Napisao sam ja ranije kad sam presao. Ovo je spinoff i nema nikakve veze sa pricom. Slepo crevo serijala.
Rekao bih da je Ubi potpuno digao ruke od te priče. Kako je krenulo svaka nova AC igra će biti izolovana priča u određenom vremenskom periodu, i POTPUNO će se otarasiti i konekcije sa modernim dobom i cele priče vezane za Prvu Civilizaciju.

Donekle je moguce. Sprecena je apokalipsa, ali je ona kucka zavladala svetom. Sada je sve kako tako po starom. Tesko da cemo videti konacnu pobedu assassina jer nikada nece zavrsiti serijal. Mozda u oni kapiraju da ce biti glupo da redjaju brojeve ko final fantasy

Koliko sam skontao, u AC Rogue se pojavljuje. Videcemo kad izadje za PC.

Ima tu jos materijala - ceka se Egipat, Japan, Mongolija, Divlji Zapad.

Pa dobro, ali realna doplata za daleko bolju R9 270X ti je oko 50 evra. :) Mada, svasta ce izaci do 2016. godine - sto igara, sto grafickih kartica.

Nego, evo novi trailer za DLC:

Dje to da odma doplatim:D

Taj DLC je besplatan. Nema jos, sutra-prekosutra izlazi.

Nazad
Vrh Dno