AnvilNext engine
U mom slučaju nakon 1.4 nadogradnje to je i dalje ispod dozvoljenog minimuma od 25 fps, odnosno praktično ne igrivo...
Moja podesavanja:
EQ: Ultra
Textures: Ultra
Shadows: High
AO: SSAO
AA: FXAA
Bloom: On
Radi skoro pa konstantno u 60fps, pada na 45-50 ali ne cesto.
Mislim da je najvise do Omega drajvera. Jer se meni 1.2 verzija na starijim drajverima vukla na High, oko 30 fps. Ovo sad radi 3 puta bolje.
Trenutno nisam pored kompjutera pa javljam sjutra ako nije kasno.
Na FHD mislim da je 100%.
@Leon4 Patchevi nece popraviti puno, believe me. Ima da izbace jos 1-2 za bugove i cao.
Svaka Ubi igra radi uzasno sa AA.
Ja ne mogu da verujem da sa fx6300 i gtx 660 ne mogu da igram normalno. Igra se zamrzne na svakih 5 sekundi, i onda mi kamera poludi. Ubacio sam i ovaj 1.4 patch ali dzabe ne pomaze. Prvo sam se nervirao da je nemoguce da je gtx660 slaba za nju, ali sad videh da svi prsavajuA jos sto nema promene da li stavim podesavanja na max ili na low, secka sve jedno. Ako neko nadje neki univerzalni lek nek se javi
![]()
Ne znam da li je neko postavio ranije u ovoj temi, ali meni je ovo takođe rešilo problem seckanja na svakih par sekundi http://steamcommunity.com/app/289650/discussions/0/624074858812666917/
Problem je što je ovo rešenje za Nvidia kartice. Kako ide na AMD-u, nemam pojma.
1680x1050 sve na low, uglavnom prihvatljivih 30-40 fps-a, u gužvi katastrofalnih 18-20 sa poslednjim patchom. True cinematic experience!
Notre Dame
Aj ako te ne mrzi, sa tim postavkama stavi na 1600x900, odigraj malo i vidi kolika je iskoriscenost vrama.
Mgou vam reci da je bas puno ljudi kupilo igru za katolicki Bozic i da se opet puno igra - isto kao kad je i izasla.
Parkour je definitivno najbolji do sada (iz licnog iskustva treninga Parkour-a preko 8 godina), i drago mi je da su vratili malo varijacija (a ne kao u poslednjim igrama, drzis 1 taster i on radi sve zivo...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari