AnvilNext engine
U mom slučaju nakon 1.4 nadogradnje to je i dalje ispod dozvoljenog minimuma od 25 fps, odnosno praktično ne igrivo...
Moja podesavanja:
EQ: Ultra
Textures: Ultra
Shadows: High
AO: SSAO
AA: FXAA
Bloom: On
Radi skoro pa konstantno u 60fps, pada na 45-50 ali ne cesto.
Mislim da je najvise do Omega drajvera. Jer se meni 1.2 verzija na starijim drajverima vukla na High, oko 30 fps. Ovo sad radi 3 puta bolje.
Trenutno nisam pored kompjutera pa javljam sjutra ako nije kasno.
Na FHD mislim da je 100%.
@Leon4 Patchevi nece popraviti puno, believe me. Ima da izbace jos 1-2 za bugove i cao.
Svaka Ubi igra radi uzasno sa AA.
Ja ne mogu da verujem da sa fx6300 i gtx 660 ne mogu da igram normalno. Igra se zamrzne na svakih 5 sekundi, i onda mi kamera poludi. Ubacio sam i ovaj 1.4 patch ali dzabe ne pomaze. Prvo sam se nervirao da je nemoguce da je gtx660 slaba za nju, ali sad videh da svi prsavaju 🙂 A jos sto nema promene da li stavim podesavanja na max ili na low, secka sve jedno. Ako neko nadje neki univerzalni lek nek se javi 🙂
Ne znam da li je neko postavio ranije u ovoj temi, ali meni je ovo takođe rešilo problem seckanja na svakih par sekundi http://steamcommunity.com/app/289650/discussions/0/624074858812666917/
Problem je što je ovo rešenje za Nvidia kartice. Kako ide na AMD-u, nemam pojma.
1680x1050 sve na low, uglavnom prihvatljivih 30-40 fps-a, u gužvi katastrofalnih 18-20 sa poslednjim patchom. True cinematic experience!
Notre Dame 😀
Aj ako te ne mrzi, sa tim postavkama stavi na 1600x900, odigraj malo i vidi kolika je iskoriscenost vrama.
Mgou vam reci da je bas puno ljudi kupilo igru za katolicki Bozic i da se opet puno igra - isto kao kad je i izasla.
Parkour je definitivno najbolji do sada (iz licnog iskustva treninga Parkour-a preko 8 godina 😀 ), i drago mi je da su vratili malo varijacija (a ne kao u poslednjim igrama, drzis 1 taster i on radi sve zivo...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari