Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

Genijalci koji za 15 minuta formiraju mišljenje o igri su baš kul.:)

Igrajte Unity drugari, većina problema je sada zakrpljena a sama igra uopšte nije za propuštanje.

Igra je krs epskih proporcija, veci fejl od raspalog AC3.

Katastrofalna prica, copy-paste misije i side aktivnosti, 10 000 klonova koji trce po ulici i sluze jedino da ti obore fps i uniste imerziju od silnog pop-in, jos bagovitiji parkour (koliko puta mi je samo Arno skocio gde nisam hteo ili se zaglavio u sred parkoura), da bi mogao da otvoris vise od 50% kovcega moras biti registrovan na dva razlicita sajta, potpuno izbacivanje price u modernom vremenu, ocajne perfomanse, jos dosadnija (iako je teza) borba nego u prethodnim delovima itd.

Jedino sto vredi u igri je neverovatna grafika, cak i na medium podesavanjima, ostalo nije vredno pomena.

Poslednja izmena:
Igra je ok, ali daleko je od odlicne igre. Ovo kazem kao neko ko nije uspeo da zavrsi nijedan AC. Ovaj hocu definitivno zato sto igra nije losa ali kazem daleko je ovo od dobre igre.
I pored 3-4 update-a igra ima velikih problema, crashuje, minimizuje se, pad performansi, bugova u igri mali milion...

Mene je prica uvukla, zasto ne znam. Nije to lose uopste na startu ali kasnije shvatis da se skroz glupavo razvija i da je prosto pocetak takav kakav je samo da te uvuce i da ti ostavi dobar utisak.
Dakle igra i dalje ima velikih problema, u odredjenoj side-misiji mi konstantno crashuje igra, pada fps, zaglavim se prilikom trcanja, stealth i cover su uzasno uradjeni jer buguju svaki put... i tako mogao bi ovaj spisak da bude jos duzi ali igra me iz nekog razloga vuce da je zavrsim, mozda je to prica, mozda odlicno odradjen grad, ne znam.

Milion side misija i raznih itema na mapi dodatno pogorsavaju situaciju i igru ne cine boljom po mom misljenju. Dakle pratim pricu tj. glavne misije uz pokoju side-misiju i to je to.

Poslednja izmena:
Igra je ok, ali daleko je od odlicne igre. Ovo kazem kao neko ko nije uspeo da zavrsi nijedan AC. Ovaj hocu definitivno zato sto igra nije losa ali kazem daleko je ovo od dobre igre.
I pored 3-4 update-a igra ima velikih problema, crashuje, minimizuje se, pad performansi, bugova u igri mali milion...

Mene je prica uvukla, zasto ne znam. Nije to lose uopste na startu ali kasnije shvatis da se skroz glupavo razvija i da je prosto pocetak takav kakav je samo da te uvuce i da ti ostavi dobar utisak.
Dakle igra i dalje ima velikih problema, u odredjenoj side-misiji mi konstantno crashuje igra, pada fps, zaglavim se prilikom trcanja, stealth i cover su uzasno uradjeni sa malim milion bugova... i tako mogao bi ovaj spisak da bude jos duzi ali igra me iz nekog razloga vuce da je zavrsim, mozda je to prica, mozda odlicno odradjen grad, ne znam.

Milion side misija i raznih itema na mapi dodatno pogorsavaju situaciju i igru ne cine boljom po mom misljenju.

Pa dobro, AC3 i nije bio toliko fail, samo je prilicno smetalo sivilo dosadne americke revolucije. :D

Jel ima ikakve reci o First Civilization u igri?

Kako onda mozes ovo da igres, bre?! :d
Makar da proletis kroz prethodne igre, samo main misije. Ne traje dugo.

Poslednja izmena:
Igra je krs epskih proporcija, veci fejl od raspalog AC3.

Katastrofalna prica, copy-paste misije i side aktivnosti, 10 000 klonova koji trce po ulici i sluze jedino da ti obore fps i uniste imerziju od silnog pop-in, jos bagovitiji parkour (koliko puta mi je samo Arno skocio gde nisam hteo ili se zaglavio u sred parkoura), da bi mogao da otvoris vise od 50% kovcega moras biti registrovan na dva razlicita sajta, potpuno izbacivanje price u modernom vremenu, ocajne perfomanse, jos dosadnija (iako je teza) borba nego u prethodnim delovima itd.

Jedino sto vredi u igri je neverovatna grafika, cak i na medium podesavanjima, ostalo nije vredno pomena.

Jesi li ti igrao igru bar 20 minuta?:)

Neki od tih nedostataka uopšte nisu tačni... Parkur i borba su najbolji u serijalu, priča ima rupa ali sam ukupno sasvim zadovoljan, sporedne misije su mnogo raznovrsnije i vidi se da je u pojedine stvarno uložen trud (nikako tipičan copy-paste).:)
Bar ćemo se složiti za grafiku ali to negira tvoje zamerke za performanse. Bilo je problema u startu ali nakon pečeva igra radi veoma dobro za ono što nudi.:) Ovako lep i detaljan grad nećete naći ni u jednoj drugoj igri.

P.S: Pravac Pariz društvo!,)

Jel ima ikakve reci o First Civilization u igri?
Ima.:)

Poslednja izmena:
Dosta sam se razocarao Unity-jem kad sam zavrsio glavnu kampanju. Arno je imao mnogo potencijala, ali sada, kad sam zavrsio celu pricu, ostavio mi je prilicno mlak utisak. Black Flag pa cak i ovaj novi assassin iz AC: Rogue su imali mnogo bolje price, po meni, u odnosu na Arnoa. Arno ispade - onako - sporedan lik. Pariz je sjajno uradjen. Radio sam one Enigme i trazio sam resenje zagonetki na google koristeci google maps i moze bukvalno da se preslika mapa u igri na mapu pariza na Google maps sto je izvanredno dostignuce. Grafika, kad radi, je nevidjeno detaljna.

Ovo s(m)ranje sa companion app za android je potpuno propalo i nisu uopste trebali da stavljaju te kovcege u igru ili su trebali da njihovo pojavljivanje u igri bude opciono. Isto vazi i za one initiates koji zatvaraju pristup nekim odelima u zavisnosti da li radi uopste njihov website ili ne - potpun promasaj. Co-op misije su onako, OK, ali dosta cesto se desi da su ortaci AFK ili se zezaju pa moras da quit-ujes mech. Helixi su OK mali izazovi i jako mi se svidelo sto vidim duha drugog igraca protiv koga treba da postignem bolji score. Odlicna zabava jedno sat-dva. Ubacivanje svih onih oruzja je po meni potpuni promasaj - nit' su interesantna nit' doprinose igri na bilo koji nacin. One handed mač FTW.

Sve u svemu, mnogo su se obrukali sa ovim. Ocekivanja su bila jako velika i mislim da se gaming zajednica realno radovala ovom novom nastavku ali izbacili su potpuno nedovrsen i netestiran proizvod (jedno djubre od proizvoda realno za koji ne da ne sme da se placa puna cena nego ne treba ni da postoji u tom stanju u kom je izasao). Dva meseca posle izlaska igra vise ne pokazuje te katastrofalne propuste (mada jos uvek ima bugova i problema koji nisu toliko znacajni) i dopusta da se uziva u njenim dobrim stranama i sad se vidi da su i tu mogli da postignu mnogo toga. Finalna ocena 50/100 za onu igru koja je prvobitno izbacena i nekih 76/100 za ovu igru sa patch-evima - ili - ne bi dao vise od 30E za nju

Igrao sam 6-7 sati pre nego sto sam je obrisao, kellhuse. Jedino sto vredi u igri su neverovatna grafika i prelep grad. Ali sta ti vredi prelepi Pariz kada je ispunjen copy-paste side aktivnostima i bez ikakvog zanimljivog sadrzaja.

Kako onda mozes ovo da igres, bre?! :d
Makar da proletis kroz prethodne igre, samo main misije. Ne traje dugo.

Sto da ne igram? Otprilike znam o cemu se radi jos od AC1 nije to sad nekakvo cudo od price i povezanost jedne igre sa drugom... znam dovoljno. A da se vracam na prve 3 igre ne pada mi na pamet.

Grešiš momče.
A mene bi bilo sramota da o igri koja traži bar pedesetak sati igranja sudim posle 6 sati.:) Toliko o tebi.:)

Predlažem da pročitate ovo drugari:
http://www.vg247.com/2014/11/19/assassins-creed-unitys-story-is-one-of-the-best-yet/

50 sati igranja ako trazis svaki collectable i ostale gluposti. A koliko je sati potrebno da bih stekao utisak o nekoj igri? Treba da je igram mesec dana da bih mogao da konstantujem da je igra krs?

Inace kidaju ti argumenti. Neki random clanak na internetu u kome pise da je prica zapravo dobra. Pa to mora onda da je tako, zar ne? Toliko o tebi Kellhuse.

Ovaj serijal se za mene zavrsio sa Eziovom trilogijom (doduse i Revelations nije bio bas sjajan). Ovo ostalo je cisto muzenje svojih musterija za jos malo $$$.

Sto da ne igram? Otprilike znam o cemu se radi jos od AC1 nije to sad nekakvo cudo od price i povezanost jedne igre sa drugom... znam dovoljno. A da se vracam na prve 3 igre ne pada mi na pamet.

Upravo to - otprilike znas.
Ne bih mogao tako, nebitno koja je igra u pitanju, a verujem da nisam jedini. :)

Juno, Minerva?

Super onda, jedva cekam da odigram. :D

Ovaj serijal se za mene zavrsio sa Eziovom trilogijom (doduse i Revelations nije bio bas sjajan). Ovo ostalo je cisto muzenje svojih musterija za jos malo $$$.

Samo predobra Present Day prica u nekom narednom delu moze da nadmasi Eziovu trilogiju, realno.

Poslednja izmena:
Upravo to - otprilike znas.
Ne bih mogao tako, nebitno koja je igra u pitanju, a verujem da nisam jedini. :)

Juno, Minerva?

Super onda, jedva cekam da odigram. :D

Ja stvarno nemam vremena da prelazim prve AC igre sad, nisam prelazio kad je trebalo a ne sad da prelazim. Prosto nisam AC fan i igre mi nisu (bile) zanimljive.
Sto se price tice mislim da znam dovoljno.

A da se vracam na prve 3 igre ne pada mi na pamet.

Dobro je, nisi navucen na video igre. Moj slucaj je mnogo gori, ne samo da moram da odigram svaki iole bolji naslov na PC-u u zadnjih recimo 7 godina vec to moram da radim i na konzolama(na ekskluzive mislim) :d

Koji je zadnji patch koji najbolje popravlja performanse FPS-a. Mislim ako nece da radi na GTX 780(1300Mhz) i 5820k sa 16 GB RAM-a onda da obrisem ovo odma......

Brisi odmah, neces imati 80+ frejmova. :d

Dobro je, nisi navucen na video igre. Moj slucaj je mnogo gori, ne samo da moram da odigram svaki iole bolji naslov na PC-u u zadnjih recimo 7 godina vec to moram da radim i na konzolama(na ekskluzive mislim) :d

Zbog cega moras? U zanjih 7 godina jedva da ima 20 igara vrednih igranja. Sve se ponavlja, sve vec vidjeno.

Pa moram, ne znam zasto moram ali moram :) Recimo poslednja 2 naslova koja sam opleo su Lara Croft: Temple of Osiris i Remeber Me - oba komotno mogu da se preskoce :)

Ja stvarno nemam vremena da prelazim prve AC igre sad, nisam prelazio kad je trebalo a ne sad da prelazim. Prosto nisam AC fan i igre mi nisu (bile) zanimljive.
Sto se price tice mislim da znam dovoljno.

Propustio si najbolje delove, nista vise.

Ne patim zbog toga.
Meni licno je Unity najbolji.

Da pitam da li 1.4 popravlja situaciju u odnosu na v 1.1. Sa konfom u potpisu imam cinematic dozivljaj tj oko 20 fps. Ali posto mioja konfa ne podrzava min sys req ne zalim se.

System requirements je будалаштина. ;)
Siguran sam da ti treba samo jaca graficka sa vise rama.

Poslednja izmena:
Koje drajvere imas? Ne popravlja toliko situaciju koliko Omega drajveri.
Ali svakako instaliraj jer je 1.1 bukvalno prva verzija tj. kako je igra izasla.

Ispravljeno je mali milion bugova i optimizacija je malo bolja.

Znam da sys req ne znaci nista ali opet... Imam omega drajvere najnovije. DeRadicci znam da treba jaca ali nista od toga u skorije vreme iz vise razloga da ti sad neobjasnjavam.

Kad instaliram update samo ga bacim u folder gde mi je ac i trebalo bi da radi? Ali kod mene sad postoje dve verzije. Jedna 1.1 koja radi a ova druga 1.4 izbacuje gresku u vidu nekog dll fajla koji fali.

Ma samo mi treba 60(znam da ne moze vise) jer igram sa V-Sync-om i to ne mora ni na Ultra, mada malo je nerealno da ne radi sa ovom konfom tako...
Imaces oko 60 na ultra sigurno. ;)

Au *** kad moras imati najskuplju graficku i jos se boris sa ultra. :)

meni na gtx 780 i 4790k @ 4.7 radi ocajno. Jedva izvuce 40 fps, a pritom je grafika djubre. Igrao sam prethodno shadow if mordor koji ne moze da se poredi sa ovime. Mislim da je ovo prvi AC koji cu obrisati i u kome mi je bas bas sve ******.

a pritom je grafika djubre.

giphy.gif

a pritom je grafika djubre. Igrao sam prethodno shadow if mordor koji ne moze da se poredi sa ovime. Mislim da je ovo prvi AC koji cu obrisati i u kome mi je bas bas sve ******.

PC masterace my ass...
Kucaj lepo u Google "AC Unity sweetfx mod" i sve ce ti se kasti...

Poslednja izmena:
meni na gtx 780 i 4790k @ 4.7 radi ocajno. Jedva izvuce 40 fps, a pritom je grafika djubre. Igrao sam prethodno shadow if mordor koji ne moze da se poredi sa ovime. Mislim da je ovo prvi AC koji cu obrisati i u kome mi je bas bas sve ******.

Jel ti tako i uz ovaj poslednji patch?
Probaj da ne stavljas neki napredni anti-aliasing, eventualno smanjis senke. Secam se da je tako bilo za Black Flag.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno