Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

Evo konacno sam nasao vremena da i ja instaliram.
7950 na stock clocku u 1080p i fps je pristojan. najcesce je oko 50 i padne na 40 tu i tamo. retko padne ispod toga, ali i tada ostaje iznad 30. vec 3 sata igram i nisam primetio nijedan veliki problem sa fps, teksturama, lagom...
ne bih pricao o optimizaciji jer je svasta vec receno, ali u ovom trenutku je vrlo igrivo i ne izgleda lose.

15 FPS-a? Pa mora da si dobio 50% ubrzanja bar? Ovde kazu da nisu nista posebno, obicni drajveri sa Omega prefiksom, znaci po frejm boljitak u bilo kojoj igri :( , prosto mi je neverovatno da imas toliko veliki FPS increase... - http://pclab.pl/art60895-3.html sledeca strana 1080p.

Ako sam pre novih drivera ima 17-25fps (nisam konstantno gledao merac) a sada imam 30+ da li je to poboljsanje od 15-tak fpsa? Napominjem, nisam konstantno gledao merac.

Malo mi je dosadna igra. Nije problem u gameplayu nego u obimu. Verovatno ce neko uzivati u tome, ali mene je pocelo da smara. Samo kada otvorim mapu i vidim GOMILE ikonica, meni se smuci. Glavne misije su sasvim ok i mislim da cu se koncetrisati na njih do daljnjeg.

Drugi problem su online sadrzaji. Cak i da sam kupio igru, ne bih zeleo da budem bombardovan nekim glupostima.

Mozda samo ja previse ocekujem, a tek sam usao u igru. Pusticu da se mapa malo otvori kroz glavne misije i usput raditi par sitnica pa cemo da vidimo za dalje.

FPS i dalje vrlo prisojan i ne vidim nikakve probleme sto se toga tice. Bug free za sada

^ FPS pristojan sa 6950?... :trust:

@subtractor Isti problem imam sa skoro svakom ubisoftovom igrom.

WD, FC, AC.

Poslednja izmena:
neverovatno koliko je ovo neigrivo, ovo je prva igrica koja bukvalno ne može da se igra ni na silu koliko je loše optimizovana

Ma ja ni ne igram ovo, igra je izdata nedovrsena, najjednostavnije. Ali eto za 15.12 najvili patch pa mozda nesto bude..

Sada je u trendu izbaci, pa dovrši usput ako stigneš. Mada za ovo su dobili lavinu sa svih strana, što ako im udari dovoljno po zaradi. Moglo da bude lekcija za sledeći put.

Razmere idealno pogođene, neverovatno :)

I sta bi, ispravili su bagove na kraju?

Najavljen je novi patch za danas.

Da li je igra sredjena skroz? Nije.
Da li je igrivo? Meni jeste. Kao što sam napisao gore, 7950 sa poslednjim drajverima i 1.3 patchom, igra ne ide ispod 30fps, a najcesce se vrti oko 35-40. Nije dobro nikako, ali se ne primecuje problem. Osim toga, nisam naišao ni na jedan krupan bug. Desi se iz nekog razloga da se igra smrzne na 2-3 sekunde, mada to možda i nije do igre. Ovo se nekad desi 2 puta za 3 min, a onda nekada igram 3 sata bez. Iznervira, ali ne uništava iskustvo.

Do sada sam odigrao oko 20-ak sati i malo mi se popravilo mišljenje od ranije. Collectables malo smaraju zbog samog broja na generalno velikoj mapi. Nostradamus fragmenti su strasno zeznuti bez direktnog uputstva, a cak i tada se dugo skupljaju, a nagrada je useless armor koji nema pojma u odnosu na ono što sam kupujem. Paris stories su takodje brojne, mada su murder misterije meni zanimljive (dok su ostale monotone).
Ja svakako preporučujem igru i kuppiću je kada bude bila na sniženju.

Nije to losa cena mada nije ni nista posebno atraktivna. Sama igra je najmanji problem jer su dlc strasno skupi. Ovi nikada nemaju goty sa kompletnom igrom, ali ce neki season pass valjda biti.

Ne nadajte se patchu danas, odlozeno. Do kad ne zna se tacno.

Trenutno patchuju patch... :d

aaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeee :butt:

Prave od nas beta testere..niko ne bi imao nista protiv da su izdali zavrsenu igru mesec dana kasnije.

Izasao update za PS4 i xbox one, za koji dan i za PC velicina 6.7GB

Gigantski patch :D

Na sistemu iz potpisa FPS i na Low i na Max podesavanjima isti - 45 FPS.. Smesno! Necu ni da igram dok se neke stvari ne rese...

Hahah... Tuga.
"This is the same system that's gonna run Uncharted 4." :d

Epic.. ali ne mogu a da ne prokomentarišem da danas čak i tetris ima aimbot/wallhack.. zovi ga kako hoces.

Nazad
Vrh Dno