Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

Vi sto kupujete igru preko steama, narezujete li je kasnije na neki medij ili je drzite na hardu ?
Na koji nacin smanjiti velicinu, tj broj dvd-eva. Mogu li se ostali jezici osim engleskog izbaciti ?

Ovo se instalira preko Ubisoftovog Uplay-a. Preko Steama proces skidanja instalacionih fajlova i same instalacije je automatizovan, na kraju igra zauzima samo ono sto zauzima instalacija. Mozes raditi backup te instalacije i posle je vratiti ako zelis da sacuvas protok ali generalno, ne razmisljas o tome jer igru uvek mozes ponovo skinuti kada pozelis da je igras.

Ocekivano je da igra bude CPU zahtevna, a za grafike cemo videti. Ne zurite, sacekajte patch ili dva.

A nVidia i AMD izbacili nove drajvere juce-prekjuce gde se navodi i Unity, pa stavite i njih.

Vram ne bi trebalo da bude problem.

Pa jel vidis u klipovima da igra nema veze sa cpu-om. Uzima mi u proseku 50% cpu usage dok mi je grafa na 90-98% sto znaci da nije ni ona na maximumu bez obzira na podesavanjima. Optimizacija je losija. Ovi klipovi su sa novim drajverima.

Probaj onda na nekom slabijem procesoru, tvoj i7 je zverka pa i za ovu igru. A grafike ce verovatno ispeglati kroz patch...

Dosta zahtevno za grafe. Na klipovima se vidi konstantno preko 98% vram usage na tweaked podesavanjima a preko 85 na lowest :( MI sa 2gb tesko da cemo moci da igramo na max...

Poslednja izmena:
Radi OK na Ultra High podesavanjima sa GTX970 i i4770K u 1080p. Igra ima nenormalan broj NPC-ova i detalja. Bas raskosno izgleda dok se igra.

Prvo ovo sto pise nvidia je cista glupost.Ja dal odvrnuo sve na high ili na low, samo senke se menjaju, a nejsmesnije od svega mi je da evironment quality od high do ultra nema razlike! :lupko:

Na medium environment quality se gubi trava i luster u jednoj prostoriji, znaci banalno.Igra se uvek vrti oko 30 fps, sem kada se penjem na kulu (tad ide i do 50+), ili kada upadnem u masu "generickog" naroda, tad ide do 15 fps, nezavisno od podesavanja.Cutscene-s naravno mucno rade, a najveci problem je taj stuttering koji iritira do bola.Pritom sam texture stavio na low.Znaci ocaj, "kozolni port godine".

Inace igrivo je na 30fps, jer su uveli neki mouse smoothing i neki motion blur i slika dodje bas meka.

Poslednja izmena:
To seckanje moze biti zbog vise stvari. Npr. ako koristis narodnu verziju igre, onda moze biti lek problem... itd

To seckanje moze biti zbog vise stvari. Npr. ako koristis narodnu verziju igre, onda moze biti lek problem... itd

Iskreno ne bih je ni kupio, jer je portovana nogama.Moguce i to sto kazes, ali i da nema stutteringa, igra je samo portovana i dodata su podesavanja koja nista ne rade, a da se pale mase.Jedno nvidia hbao+ i pcss rade stvar.

E, a moguce je i da daleko bolje radi na i5 i i7 procesorima nego kod tebe na FX. ;)

Mislim da apsolutno nema potrebe da se raspravlja o "optimizaciji" ove igre. I ako ce se narednih 20 stranica samo o tome pisati.
Jer sve ovo je sramno ali nista novo od kompanije zvane Ubisoft koja toliko "brine" o nama PC igracima.
Ljudi nisu u stanju da optimizuju najobicniji port sa Vite. A ne nesto sto ovako izgleda.

Ovo sto citam vezano za PC verziju pa i za konzole je u najmanju ruku skandalozno ali ponavljam ocekivano s obzirom na to ciji logo se vrti u intro-u.
Moje pare ne da vidjati nece, nego necu da se trudim ni oko skidanja, i onako su im sve igre iste, dosadne i predvidljive.

Pa pazi, ja zadnja dva dela nisam ni odigrao cela- upravo zbog dobre optimizacije(pogotovo onaj pretprosli). Ovaj skidam eto da ne bude da ne probam- ali ne ocekujem puno. Prva tri dela su zakon sve ostalo je sminka!

Mislim da apsolutno nema potrebe da se raspravlja o "optimizaciji" ove igre. I ako ce se narednih 20 stranica samo o tome pisati.
Jer sve ovo je sramno ali nista novo od kompanije zvane Ubisoft koja toliko "brine" o nama PC igracima.
Ljudi nisu u stanju da optimizuju najobicniji port sa Vite. A ne nesto sto ovako izgleda.

Ovo sto citam vezano za PC verziju pa i za konzole je u najmanju ruku skandalozno ali ponavljam ocekivano s obzirom na to ciji logo se vrti u intro-u.
Moje pare ne da vidjati nece, nego necu da se trudim ni oko skidanja, i onako su im sve igre iste, dosadne i predvidljive.

+1

Zato lepo za par meseci, kada se sve sredi uz patcheve i drajvere, odigrati igru kako treba bez problema a i sa DLC-ovima u paketu. :D

Mada, izgleda da neocekivano fino radi na "slabijim" masinama.

15144770294_3998a51e7c_o.jpg

Pokosili samo pola poljane :d (PC verzija je u pitanju)
Inace draw distance i lod su katastrofa!

Pa da. Kukaju samo ovi ljudi sto imaju prejake graficke, pa ocekuju konstatnih 50-60+ frejmova na max podesavanjima.
A jos je izgleda zakljucana na 60.

Emixe, koliko sam video, kosa izgleda najruznije u igri. :d

Poslednja izmena:
Ajoj kose, debljine kao slama *** :)

Po skrinovima i klipovima ne vidim čime bi ova igrala opravdala ovakve performanse na veoma dobrim mašinama. Jasno je da se radi o čuvenoj jubisoft optimizaciji jer ovo nema konkretnu potporu kao što su Krize imale svojevremeno.

Čekam da vidim njihove finansijske izveštaje ali sudeći po nekom prethodnom iskustvu masa će nagrnuti sa kupovinom ovog đubreta bez obzira na sve.

Vidim da se jos uvek raspravlja o ubisoftovim igrama i njihovim performansama. Svaka cast na entuzijazmu;)

ElderGeek kaze worth buying iako ima mana

Gamespot 7/10

Ajde da se ne lazemo vise od ovoga nije bilo realno ocekivati

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno