Šta je novo?

Assassin's Creed II

jedno kratko pitanje.

Da li je ova igra vredna originala ?

Igra je vrlo obimna i neke stvari su fantasticno resene... Ako ti ne smeta repetivnost u manjoj meri, mislim da bi mogao da se solidno zabavis i da ti ne bude zao potrosenog novca. Igra je dosta dobra.

da li postoji bezbedan nacin preuzimanja dlc sa flesaovanom konzolom? spreman sam da platim. najradije bih instalirao preko usb-a

dosao sam do Vitruvian Man
kojim redosledom sloziti slagalice broj 5 , 14 i 19 ? :wall:

hvala :type:

Definitivno sam resio da uzimam ovu igru.
Doduse sacekacu mozda jos malo mozda joj malo padne cena na onom shopto-u (recimo za nekih 10 funti) , inace nisam igrao ni prvi deo, ali ono sto me je privuklo da uzmem ovu igru je neverovatno dobra i interesantna prica.
Takodje cujem da je igra dosta obimna i da ima bas dosta misija i da ono mozes da se vozis onim gondolama po Veneciji, da letis onim cudom sto je izumeo Da Vinci, ima i zagonetki...itd (Nije samo ono ides i rokas)
Takodje i grafika mi se mnogo svidja i atmosfera tih gradova iz doba renesanse, bas izgleda onako autenticno, zatim i extra je to sto se i dosta istorijskih licnosti pojavljuje u igri Da Vinci, Makeveli, Papa Aleksandar 6-ti.....itd, inace ne secam se da su se dosad u nekoj igri pojavljivale stvarne istorijske licnosti.

Ja eto verujem da ce igra vredeti tih 30-ak funti.

Poslednja izmena:
ja sam je uzeo kad je izasla i ne kajem se :),sad moram ovaj dlc da uzmem,a ++ je ovo sto pricaju za neku epizodu sa multiplayerom :)

Ne bese cena 120 kinti, jel nemam vise flesovanu konzolu, zavrsio sam flesacku karijeru.
S obzirom da nisam klasican zaludjenik za igre i da ne igram sve zivo ono jednom u 2 meseca recimo narucicu sa neta po neku original igru za 15-20 ajd max 30 funti i to mi je sasvim dovoljno.

Inace ako igra stvarno vredi i ako mi garantuje kvalitetno provedeno vreme uz nju ja ne zalim da odresim kesu, a ako je ****** zao bi mi bilo i tih 120 kinti za prazan disk, ono bolje da sam za tih 120 kinti pojeo sendvic il kupio 2 litre soka.

E da mislim da bi od ove AC price mogao fenomenalan film da se napravi da ono ovaj Avatar naspram njega bude ko amaterski snimak sa Jutjuba, ono da uloze neku ozbiljnu kintu u to, okupe dobru filmsku ekipu, moglo bi da bude fenomenalno

Poslednja izmena:
Hehe, Avatar da bude amaterski snimak ? :d

Ima li veze prica prvog dela sa ovom? Posto prvi deo nisam igrao da li da pocinjem ovaj?

Ima li veze prica prvog dela sa ovom? Posto prvi deo nisam igrao da li da pocinjem ovaj?

Pa moze se reci da ima i da nema. Ima jer se nastavlja borba dobra i zla u to svetu, a nema jer vodis sasvim drugog lika u AC2, mada je Enzo potomak Altaira, a njih dvojica su pretci Desmonda.
Ne bi bilo lose da odigras AC1, meni je jako lepa igra, uzivao sam u fantasticnim predelima i osecaju da si assassin. Plus sad je jos jeftina, oko 13 funti.

kakav Enzo ?

Nema veze sa prvim delom iako se u jednom trenutku kontroliše Altair, i što se kroz celu igru nalaze njegove beleške, i što je glavni lik (desmond) slučajno bio glavni lik u prvom delu i što se radnja nastavlja na prvi deo u svakom mogućem pogledu???

Ima lepih predela i ovde, zar to nije dovoljna sličnost? :D

od pocetka je AC najavljen kao trilogija. AC2 je nastavak AC i apsolutno ga je glupo igrati bez prvog dela. drugi deo jeste bolji ali je i prvi fenomenalan.

Kako se pise Ezio ? Ja uvek pisem Enzo. :)
Pa koga mrzi da igra AC1 dovoljno je da procita Wiki o igri i lako ce skapirati, u stvari ako AC1 prica i moze da se skapira, pogotovo nikad is3povaniji kraj.

Da mi je znati na kojim su drogama bili oni koji su kameru i komande u ovoj igri smislili. Iz čista mira odluči kamera da premni ugao za 90° i sve komande koje su zadate u tom trenutku su već u pogrešnom smeru.

kamera prati igraca na odredjen nacin. ukoliko se nalazis uz zid sigurno da neces da gledas iz zgrade. jedini problem koji sam ja imao sa kamerom je bio u jednoj grobnici na gredi. kad skocim na gredu kamera se promeni na onu fiksnu(kada stoji u istom mestu i kada pomerate desni analogni), ali kada dodjem do odredjenog mesta kamera se vrati u normalu(bas kao sto kazes za tih 90 stepeni), sto smeta ail nije nemoguce kontrolisati. to se desava samo jada si u jako uskim prostorima gde nema mogucnsti da te kamera prati nego mora iz jednog ugla...

Mnogo je veći problem kada vitlam po krovovima dok pratim nekog i onda iz čista mira kamera se okrene ka tom što ga pratim a ja baš rešio da skočim na susednu terasi pa završim u pogrešnoj ulici, reci ili me izvali jer sletim na njega. I to mi se desilo više puta na različitim mestima.

Pređoh igru sinoć i kraj je malo neočekivan bio.

Kraj je dosta glupav :)
Jel uzeo neko onaj dlc, vredi li?

Prvi dio je fenomen sto se tice grafike, igra onako...konacno sam je narucio ali ocekujem samo lijepu grafiku. Ne vjerujem da ce me nesto zadrzati previse...daj boze da pogrijesim. Ne znam sto cini onaj Hideo vishe:)

ja skinuo narodnu verziju ali ne mogu da prebacim na hdd jer nemam opremu. uradicu uskoro lt pa cu da platim i downloadujem.
a da li vredi. pa sigurno da vredi ako ti se svidja igra. pogotovo ako te iritira nepotpun dna kao mene.

Mnogo je veći problem kada vitlam po krovovima dok pratim nekog i onda iz čista mira kamera se okrene ka tom što ga pratim a ja baš rešio da skočim na susednu terasi pa završim u pogrešnoj ulici, reci ili me izvali jer sletim na njega. I to mi se desilo više puta na različitim mestima.

Pređoh igru sinoć i kraj je malo neočekivan bio.

Da ne pritiskaš L1 kao lock on? Pošto kada si lockovan na nekoga kamera je fokusirana na njega.

Jok more. Ja to lockovanje izbegavam inače, ali sam baš probao više puta i tokom tih misija praćenja kamera ume iznenada da fokusira nešto što smatra da je meni bitno.

Nastavak AC serijala ce se desavati u Rimu, gde ce se glavni junak Ezio obracunati sa Templarima u "njihovom" gradu...
To je potvrdio CEO Yves Guillemot iz Ubisoft-a, takodje igra bi trebalo da ima "Assassins Mode", sto bi trebalo da predstavlja Multiplayer-Mode. Moguce je da ce igra imati i CoOp!

Nesto mi ne pije vodu da 2 dela AC-a budu sa istim likom ?

Vrh Dno