Šta je novo?

Assassin's Creed II

pa dobro ovo nije bas "pravi" nastavak ovo je nesto kao AC 2,5.

Inace ne zvuci lose Rim i nastavak price sa Eciom, mislim ne treba sad ocekivati nista revolucionarno (kao sto je recimo drugi deo u odnosu na prvi) ali verujem da ce ponovo biti zanimljiva prica, interesantnih istorijskih licnosti, a gemplay i grafika verujem da ce biti barem kao u dvojci.

Inace ko zna mozda u nastavku od likova ubace recimo Mikelandjela il mozda bude Galileo Galilej (i on je odprilike iz tog doba a recimo bio je zrtva inkvizicije sto znaci da on i njegova prica imaju veliki potencijal da budu u igri)

malo mi je cudno da ponovo bude ezio jer je on odigrao svoju ulogu kada je nasao onaj hram ili sta vec. preneo je poruku dezmondu i to bi trebalo da je kraj. a i dezmond je zavrsio svoju obuku kao ubice. ja sam bio ubedjen da ce treci deo biti makljaza u 2012, odnosno "sadasnjica" price. verujem da ce dobar deo i biti bas takav. jer sigurno je da ezio nece pobediti templare, a i treba spreciti apokalipsu danas.

Jel neko kupio neki od onih dlc-ova što su izašli? Vrede li tih para, nešto mi se čini da je bezobrazno skupo, 11 dolara za dve dodatne misije?!

Nije tolika poenta u gameplayu, vec u popunjavanju praznine u prici...

malo se počinju iživljavati s tim. Dodavanje MP mapa je jedno, ali dodavanje delova u SP delu je bez veze. U asassins creed 3 će na disku stići intro i trening misija a ostalo će se dokupiti. :D

Pazi, praznine u prici, zbog kojih su oni sami krivi, lol :)

Vrh Dno