Šta je novo?

Assassin's Creed II

It's a-me, Mario!

Ha ha ha ha ha! :D Super Mario cameo u AC2!!! Devojka i ja pukli od smeha! :D
Evo ovde, ako neko nije primetio tokom igranja. :)

Inace odlicna igra, puno bolje odradjena od keca. Zaista, ko sto neko rece par postova iznad, igra je ono sto je AC1 trebalo da bude.

Poslednja izmena:
Kad izlazi ova igra za PC ?
Jel gleda neko ovu seriju vidim pocelo je sa emitovanjem,lepo izgleda...

U pitanju je Assassins Creed Lineage

Poslednja izmena:
Prešao AC2, mislim WTF?

Ajde što sam svario nekako što kad ubijem nekog od bossova sa daljine odjednom se pojavim pored njih, tako sam Bordžija ubio sa one daske pištoljem a odjednom se pojavljujem pored njega, onaj mix fantazije pri kraju sam opet nekako pojao ALI LJUDI, znači fora vraćam se u sadašnjost, gde je civilizacija dosta napredovala, čitaju istoriju sa genetskog koda itd. a mene napadaju čuvari sa MAČEVIMA! WTF?

Sve u svemu, ok je igra, meni nije nešto baš WOW, ali lepo su dizajnirani gradovi, zagonetke su mi sjajne (još treba da ih rešim, idem na platinum :D), par gluposti me nervira, i stvarno ne razumem zašto nisu mogli da ubace i luk kao oružje, šta, ne ide uz njegovo odelo?

ljudi jel igra ovo iko ? Ja orderovao danas pa sad se igram čekanja dok ne stigne :)

ljudi jel igra ovo iko ? Ja orderovao danas pa sad se igram čekanja dok ne stigne :)

Ja uzimam finalne trofeje pred platinum, ostala još 3 pera da uzmem (posle i onaj trofej sa Auditori cape-om), jedna zagonetka koju čuvam za kraj i to bi bilo to :)

U celoj igri najviše sam uživao u razgledanju okoliša i u samim zagonetkama. Eh da je Uncharted imao takve...

Igram ja, odlična je igra. Na početku malo smara, ali ubrzo postaje zanimljiva. Nije kao uncharted 2, ali je dovoljno dobra :)

Platinum je za trunku lakshi od Uncharteda ;)

Lol. Ako mi je nešto smetalo onda je to taj combat sistem koji ti dozvoljava da bukvalno držeći R1+L1 i samo stiskajući kocku pobedjuješ pa i 10 neprijatelja odjednom, žmureći (probao sam, bukvalno je tako:)). Čak sam i bosa, Borgiu tako pobedio, previše je n00b friendly. Uncharted na Crushing je druga priča. U tom segmentu je svakako lakši.

Doduše, tu zagonetke vade stvar. U AC2 su sjajne, i par puta baš teške.

Kapiram da si zagonetke skinuo sa neta, te ti je zato bilo lakše? ;)
I još, svakako je više vremena potrebno za AC2 platinum.

Lol. Ako mi je nešto smetalo onda je to taj combat sistem koji ti dozvoljava da bukvalno držeći R1+L1 i samo stiskajući kocku pobedjuješ pa i 10 neprijatelja odjednom, žmureći (probao sam, bukvalno je tako:)). Čak sam i bosa, Borgiu tako pobedio, previše je n00b friendly. Uncharted na Crushing je druga priča. U tom segmentu je svakako lakši.

Doduše, tu zagonetke vade stvar. U AC2 su sjajne, i par puta baš teške.

Kapiram da si zagonetke skinuo sa neta, te ti je zato bilo lakše? ;)
I još, svakako je više vremena potrebno za AC2 platinum.

Skinuo sam samo one sa ringovima,to me stvarno mrzelo da provaljujem :smoke:
Za Uncharted platinum ti je potrebno dva puta da prelazish igru a za AC2 ,jednom,pa onda ispadne neshto krace,a i lakshe,najvishe vremena mi je oduzelo sakupljanje pera..

Poslednja izmena:
jel se seca neko prelaska cetvrte katakombe (ravaldino's secret)? zanima me sta radi poluga u prostoriji kod sarkofaga. kada sam otvorio sarkofag odmah sam otisao na vratanca u podu i nisam video cemu sluzi. ne mogu da nadjem nijedan video gde neko koristi tu polugu.

Uzeo sam da igram ovo sad... Nije lose. Jedino tearuje dosta i cutscene bas i ne izgledaju najbolje posle Uncharteda, al' ajde... :)
Ovo ostalo je odlicno.

/\ posle Uncharted-a sve je bulja :)
uzeo i ja juče da pikam i jako mi se sviđa igra, nisam mnogo igrao ali za sad sam zadovoljan

ajde vi sto ste tek poceli, MOLIM VAS, pripazite kada budete radili "ravaldino's secret". bas me nervira sto nisam pogledao sve.

postavio sam vec u ac2 temi za pc... ali evo i ovde
[YOUTUBE]LMqF4vnhF98[/YOUTUBE]

Da li neko zna nesto o dlc? Prvi je trebao da se pojavi u januaru. Uspeo sam da pronadjem samo da ce biti naplacen.

Mislim da je juce izasao DLC za PS3.

Pojavljuje se 28.01 tj pojavio se juce na PSN-u i XBL.
Za PC nista ne pise...

Prestigli me...

Za PC igra izlazi tek u martu.

To je prvi, izlazi jos jedan za neko vreme koji ce kostati 4.99 evra.

To su 2 sekvence koje nedostaju u igri - 12. i 13.

To je prvi, izlazi jos jedan za neko vreme koji ce kostati 4.99 evra.

To su 2 sekvence koje nedostaju u igri - 12. i 13.
Pise da se radi o Schlacht um Forli, sto je Battle of Forli...i pise da je 4,99€!

Pozitivno iz njihove recenzije:

+Prica se nastavlja
+Catherine Sforza :trust: valjda znaju ljudi koji su igrali

Negativno:

-Nema novih predmeta
-Kratko

I dalje smatraju da je must-have DLC!

jedno kratko pitanje.

Da li je ova igra vredna originala ?

Vrh Dno