Wahad
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.09.2005
- Poena
- 740
Znaci i ovo u sebi ima virus konzolnog vsync-a ? Preskacem. Jel su i kontrole retardirane ?
LOL!!!! Ako zbog toga ne igraš igru xD
Znaci i ovo u sebi ima virus konzolnog vsync-a ? Preskacem. Jel su i kontrole retardirane ?
Naravno. Drzim do sebe i ne podnosim konzolna kvazi resenja u pc gamingu. Sto, jel ti smeta ? Vodim se onom, ako su koristili u pc verziji 75 % (ako ne i vise) kao dev source, zasto je onda cena u prodaji za pc verziju ista ili nesto manja od konzolne verzije? Ako je pc verzija vodjena u developu kao nusprodukt konzolne verzije ? Koliko kosta moj racunar i silni upgrade-ovi a koliko ulaze konzolas (pogotovo sada kada su sve konzolne platforme otkljucane) ?
Jednostavno, ne zelim da vozim mog Lambordzinija u blatnjavom reliju. Mogu ali ne zelim.
Grafika stvarno izuva, a i napokon su sredili senke kako treba. Naspram onih kvadratastih iz prvog i drugog dela, ovo je boli glava. Inace kod mene se stara dama odlicno drzi, sve na max + 4xAA FPS ide od 35-45. Sad jos jedino da nadjem vremena da zavrsim dvojku.
Igraj na gamepadu, ovakve igre su stvorene za gamepad. Prvi deo nisam igrao, ok pored toga što je ******, zbog toga što me nervirale komande...
Pa realno grafika i ne izuva nešto, nešto mi se činilo da je dvojka imala bolje modele drveća, a šta je ono, 2 zelena kartona ubodena jedno u drugo, mislim kao da je igra iz '99, nisu mogli lepe modele drveća da odrade...
Zato ja kazem da treba bojkotovati konzolne portove. Ej bre, pa zar na PC-u pored mocnih miseva i tastatura da jos moramo da bodemo i dzojpede ??? Nebuloza totalna. Ako oni nisu bili u stanju da nam komande prilagode pc periferijama, o cemu dalje da pricamo. Sam gameplay znam da nisu pipnuli, da bude drugaciji od konzolne verzije.
Kako za koga. Ja licno volim dzojstik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari