Šta je novo?

Assassin's Creed: Brotherhood

ranije, ali samo par dana. ako ti se bas toliko igra mogao si vec da je obrnes nekoliko puta na konzoli.

^Na kakvoj konzoli kad je nemam :S

sto je dzabe i Bogu je drago da sacekamo jos malo,samo da bude na nivou dvojke posto mi je kec krsh :D

bolji je brotherhood od dvojke. zamisli dvojku sa jos vise mogucnosti. veci deo je ostao igre je ostao nepromenjen jer se ipak radi o direktnom nastavku, ali dobiajs jos neke mogucnosti kao sto su regrutovanje novih ubica koji pomazu, padobran i jos svasta po nesto. igraj pa ces videti :D

Poslednja izmena:

Prilozi

• [11-02-15 225334] Gamepedia.png
    [11-02-15 225334] Gamepedia.png
    349 KB · Pregleda: 152
Ma dograbicemo se mi americke verzije:-devil-:
Btw u Maju nas ocekuju prvi podatci o novom delu koji izlazi ove godine..:d
Jel neko rekao Call of duty :D

Makar ce mart biti dosta zanimljiv mesec kad su igre u pitanju ,)

iz tvojih usta u bozije usi :D
evo nekoliko naslova:
Bulletstorm Feb 22, 2011
Painkiller Redemption Feb 25, 2011
Warhammer 40,000 Dawn of War II - Retribution mart 1, 2011
Homefront Mar 15, 2011
Crysis 2 Mar 22, 2011
Shift 2 Mar 29, 2011

Planira li neko da pazari original - ako da, hajde da se organizujemo u klan, kako vidim kod konzolasa u MP solisti slabo prezivljavaju...

Pa ja bih, ako je neko zainteresovan za jeftin ključ neka mi javi, *** nije reklama, samo usluga ;)

Meni igra ocajno radi. 20-30 FPS, scene jako sporo teku. Ne znam zbog cega je, konfa iz potpisa je jaka sigurno da moze da izgura igru na MAX.

Sto znaci da je stigla americka verzija igre i to dan ranije :)

Problem je resen. Instalirao sam 11.4 Preview drajvere, FPS je zakucan sada na 60.

Sa 11.2 sam imao problem i u TDU 2, takodje su mi bile slabe perfomanse, FPS 30 uglavnom. Sa 11.4 je 60 skoro konstantno.

Kakva je igra, jel bolja od drugog dela i jel zahtevnija?

Poslednja izmena:
Kakva je igra, jel bolja od drugog dela i jel zahtevnija?

Dobra je, ne znam jos uvek dal je bolja od prvog, nije nesto zahtevnija cini mi se... Meni radi sa 8xAA u 1920x1080 sve ostalo na maksimumu i ne pada ispod 45-50FPS, a ide i na mnogo vise.

Pa momčiki, jel ovo može da se igra kako treba ili još uvek ne? :p

Moze!

0x00000050
acbsp randomly freezes
acbsp stop working

itd
samo neke od poruka...

Konstantno mi radi na 30fps. Nema razlike ako izgasim ili stavim na x8 multisampling. Stavio sam i 11.4 preview drajvere.Ista stvar. Kako vama radi?

Poslednja izmena:
Znaci i ovo u sebi ima virus konzolnog vsync-a ? Preskacem. Jel su i kontrole retardirane ?

Naravno. Mada i sa njim isto zakucano na 30.
edit: cim stavih shadow detail na 1,skoci na 60fps :D

Poslednja izmena:
Meni ide i preko 80 fps-a. V-sync iskljucen, sve ostalo na max. Kontrole su ok, iste kao u prva dva. Preporuceno je igrati sa dzojstikom.

Igra je odlicna inace. Igrao sam je jos na box-u dok mi se nije zeznuo sa updateom. Sad moram opet sve.

Grafika konacno bolje izgleda od x360.

Nazad
Vrh Dno