Šta je novo?

Assassin's Creed 3

Odlicna je ova prva DLC epizoda Infamy od Tyranny of King Washington.Trebalo mi je sat i 50 min gameplaya,mada verovatno moze i za sat i po.Solidno za jedan DLC.Ono sto je najzanimljivije su 2 dodatna elementa gameplay-a wolf cloak,prakticno cloak u svakom trenutku koji ti trosi energiju pa moras da balansiras,ali mozes stalno da ga upotrebljavas i wolfpack,da pozoves copor vukova da napadnu neprijatelje,kao sto si zvao assassine.Ova 2 elementa uvode vecu zivost i cine borbe dinamicnijim,brzim i zanimljivijim.Zasto nisu mogli da budu deo glavne igre,ne znam.Inace prica je vrlo zanimljiva,alternativna dogadjanja,ne znas tacan uzrok tome,totalno poludeli Dzordz Vasington,daleko zanimljivije od price same igre,barem meni za sada.Dakle ovaj DLC mi se dopao vise nego cela single player kampanja,pa vi vidite :)

Poslednja izmena:
[video]http://www.gamespot.com/assassins-creed-iii-tyranny-the-infamy/videos/ac-iii-the-tyranny-of-king-washington-the-infamy-review-6404175/[/video]

Imam jedno pitanje za ACIII a vezano za vaucer koji se dobija uz graficu pa da ne bi otvarao novu temu pitacu ovde.... dakle, da li je serijski broj vaucera (aktivation key) uz grafu vezan za serijski broj proizvoda (gpu) pošto je moj vaucer izgleda otisao zajedno sa kesom i papirima u kantu... ne pitajte kako:S: Interesuje me da bi mogao da trazim drugi posto nije aktiviran predhodni.

jel i vama javlja virus u reloaded fajlu? :) pretpostavljam da je lazna uzbuna?

Imam jedno pitanje za ACIII a vezano za vaucer koji se dobija uz graficu pa da ne bi otvarao novu temu pitacu ovde.... dakle, da li je serijski broj vaucera (aktivation key) uz grafu vezan za serijski broj proizvoda (gpu) pošto je moj vaucer izgleda otisao zajedno sa kesom i papirima u kantu... ne pitajte kako:S: Interesuje me da bi mogao da trazim drugi posto nije aktiviran predhodni.
Ja sam moj iskoristio i uz njega ide u paketu i AC II. Verujem da oni samo nasumice ubacuju te vaucere uz graficku, tako da su sanse minimalne ili nikave da je vezan za sn

Znaci ne DLC vec nova igra,barem po ovome.Pa dobro,ako bude dosta naval combata,a po svemu sudeci ce biti,ja cu biti zadovoljan.

Ljudi citao sam da su se ljudi zalili na slab fps pre , ja sam instalirao na svoju masinu intel e8200 i amd 7770 i bas mi lose radi :( Radi super kada je radnja u zatvorenom prostoru ali cim je neka guzva ili tome slicno kao kanturinu da imam od pc. Znam da nemam neki pojam jake masine ali bar sve na low podesavinjima da radi glatko nego i tad secka. Imali neko resenje a da u to nespada kuppvina novog i5 procesora ili i7 :)

Na žalost za sada nema. Igra ima neki problem sa iskorišćenosti GPU-a, i ne znam zašto do sada ubisoft nije ispravio to kroz neki patch i zašto uopšte negira problem.

Barem je trojka bolja od svog predhodnika koji je mane bas smorio. Jadva sam izgurao Istanbul. Sto se 3ke tice slazem se da su pomorske misije mozda i najzanimljiviji deo igre. Svakako novina koja je dobro dosla u ovom momentu. Nisam ocekivao doduse onakav rasplet, vec naprotiv da ce da guraju sve do 20. veka i recimo 2. svetsko rata. Ali dobro... barem dosledno vode celu pricu, za razliku od recimo Crysis ili ME serijala gde je citava stvar uprskana do krajnjih granica podnosljivog i iole pismenog.

Sto se prefomansi tice, ja moram da priznam da nisam imao na svojoj masini previse problema. Malo se kocila na nekim mestima kada se AA odvali do daske, ali u nacelu ok mi je radila.

da, ja sam ocekivao da ce neki sledeci AC da se desava tipa 100 godina posle AC3, neki recimo konorov unuk/praunuk, americki gradjanski rat, pa neki expansion posle rata, prerija i zapadna obala, a onda neki ac5 da prebace u aziju :)

wtf, cloak???? summon??
svasta stvarno

I obucen je kao da tamo sneg pada na +20 tj. ostaje neotopljen.

Nadam se da su oni sumoni samo u nekom specijalnom trenutku.

Jer neko uopste uspeo da pokrene tj. igra DLC na nekoj gusarskoj verziji?

I obucen je kao da tamo sneg pada na +20 tj. ostaje neotopljen.

Nadam se da su oni sumoni samo u nekom specijalnom trenutku.

Jer neko uopste uspeo da pokrene tj. igra DLC na nekoj gusarskoj verziji?

Ja sam odigrao DLC kad se pojavio, ne na gusarskoj verziji.Wolf cloak je element koji znacajno unapredjuju borbe i gameplay u Assassin's Creed 3 i voleo bih da je bio prisutan u glavnoj igri.Wolf cloak moze bilo kad da se pokrene,ali dok je pokrenut zdravlje se smanjuje i ne moze vecno da se drzi ukljucen,pa se mora stalno balansirati.Meni je ovo uvelo preko potrebnu dinamiku u dosadni combat sistem.Wolf pack ako se secam moze da se pozove,a onda mora da se saceka da se ponovo napuni,kao kada se zovu Assassini drugi.Samo vukovi znaju da potraju duze od Assasina nekad.

da, ja sam ocekivao da ce neki sledeci AC da se desava tipa 100 godina posle AC3, neki recimo konorov unuk/praunuk, americki gradjanski rat, pa neki expansion posle rata, prerija i zapadna obala, a onda neki ac5 da prebace u aziju :)

I ja sam misljenja da je sledeci AC zreo za Japan i njihovu kulturu... Kako su krenuli nazalost sledeci AC ce biti neki western a glavni lik John Wayne :D

Na kraju će stići i do ovoga :)

qssww34.jpg

Odigrao sam ovaj The Tyranny of King Washington Part 2 The Betrayal DLC.Ovaj DLC je nesto duzi od prvog.Donosi 2 nove moci.Eagle Flight,mozes da letis sa fiksnog mesta na mesto kao cloaked eagle i tako se kreces i eagle assassanation sto je isto to samo sto jos i ubijes nekog.Kao i wolf cloak koristi health kad ga koristis,ali u daleko manjoj meri nego wolf cloak pa moze cesto da se upotrebljava.Vise nema potrebe pentrati se po zgradama i merdevinama pa i trcati mnogo,uvek eagle flight mozes da se upotrebi.DLC je takodje nesto tezi za prelazenje,ali ne preterano.Prica je i dalje donekle zanimljiva i zivo me zanima kako ces na kraju uspeti da pobedis Washingtona.

Poslednja izmena:
Koji trenutno dlc-ovi, postoje za AC3?

Imas 4 do sada:
1.Hidden Secrets pack, otkljucava sve ono sto je bilo dolazilo kao pre-order bonus uz razna izdanja,sto za single player sto za multiplayer
2. Battle Hardened pack - multiplayer dlc sa 3 nove mape i 3 nova lika za multiplayer
4. The Tyranny of King Washington - Infamy, prvi deo ove nove single player DLC kampanje
5. The Tyranny of King Washington - The Betrayal,drugi deo ove DLC kampanje

Ovi su se do sada pojavili, krajem aprila treba da izadje i zvanicno poslednji DLC

The Tyranny of King Washington - The Redemption,treci deo.

Vec su i DLC-ove poceli da prodaju u delovima, koji bedak ....

Imas 4 do sada:
1.Hidden Secrets pack, otkljucava sve ono sto je bilo dolazilo kao pre-order bonus uz razna izdanja,sto za single player sto za multiplayer
2. Battle Hardened pack - multiplayer dlc sa 3 nove mape i 3 nova lika za multiplayer
4. The Tyranny of King Washington - Infamy, prvi deo ove nove single player DLC kampanje
5. The Tyranny of King Washington - The Betrayal,drugi deo ove DLC kampanje

Ovi su se do sada pojavili, krajem aprila treba da izadje i zvanicno poslednji DLC

The Tyranny of King Washington - The Redemption,treci deo.

Hvala na informaciji. :)

Pa poslije AC Embers ja sam očekivao da će i AC3 biti u Japanu/Kini.
btw,
rade li nekome na narodnim verzijama ovi dlc? Ja konkretno imam theta

AC4 Black Flag deluje da ce biti dosta bolji od AC3,barem meni tako deluje.

Vrh Dno