Šta je novo?

Assassin's Creed 2

Da li je moguce backup-ovati savegame ove igre? Sad sam na brzinu guglao i nasao da ne moze(?).

Mislim da moze. To je "storage" folder (na C particiji, ako se dobro secam, stoji negde u "my documents /..."). U tom folderu ces imati i jedan sa nazivom narodne verzije u kome su sejvovi. Naravno, bekapuj ceo storage folder.
Ja sam uspeo da igru nastavim prebacivanjem tih save fajlica kad sam menjao "verzije" igre i nisam imao problema.

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da sam tek sada presao, no mozda je to sreca u nesreci... Fantasticna igra, nisam mogao da stanem... Zavrsio sve za nekih tridesetak sati...

Sada moje pitanje - da li i PC verzija Brotherhood-a izlazi simultano sa Xbox360 i PS3 verzijom???

Au brate kako ti je trebalo tako mnogo da predjes? Mislim ne zameram ja ista tebi, jel si igrao usput i sporedne misije, sakupljao pera i to, ili samo glavne?

Sve sam presao... :)

Nego, da mi neko odgovori na pitanje ^... :)

I ja je zavrsih i meni ne da je dobra bila, nego sam odusevljen :). Malo me nerviralo sto mi povremeno okrene kameru kako on zeli, kod nekih skokova i egzibicija, ali snasao sam se. Borbe su znale biti lagane, ali svejedno, nije mi to nimalo pokvarilo utisak o samoj igri i prici. Glavnu pricu sam zavrsio, nisam jos skupio sva pera i ima tu jos ponesto da se odigra, ali to cu sad pomalo usput. Jedva cekam nastavak :).

prema amazonu igra ce biti u prodaji od 16 nov. znaci u isto vreme.

na wikipediji sam video da brotherhood nije treci deo nego samo nastavak na dvojku, a za 3. se ne zna kada ce. ja bio ubedjen da je ovo kraj :D

Kako god da je, bice nastavak na pricu, a videcemo valjda i Desmonda malo... :)

brotherhood je nastavak i ezio je glavni lik. to znaci da ces desmonda videti isto koliko i u dvojci. mozda ubace malo vise neke makljaze, bekstvo sa neke lokacije... ali nista specijalno. da ne zapocinjem opet raspravu o mogucoj prici u trecem delu. tek tada ce mozda biti vise desmonda, ako prica bude u sadasnjosti i bez animusa.

Trebalo bi u ac3 da bude vise Desmonda, tj mozda i bude samo on u sadasnjosti, jer se u dvojci pripremao za borbu i isao je u proslost samo da bi na brzaka dobio skil za borbu sa protivnicima.

to je i moja logika. plus treba da pobede templare sada i da sprece smak sveta. tekso da ce to uspeti ako se izlezava u animusu. mada su ljudi protiv te ideje jer bi bilo glupo menjati ambijent u potpunosti i od vitezova i renesanse preci u modern warfare.

mislim da ce desmond biti kao ninja. da ce se vecina misija svoditi na stealth. tako da nece imati mnogo vatrenog oruzja. a strazari mozda nece smeti da ga ubiju jer im je bitan pa ce koristiti samo umerenu silu.

Poslednja izmena:
Ma mozda dobije on neki artefakt za sebe, mislim, otrkije neki u brotherhood-u, nauci da ga korisiti, pa ga koristi u trojci kao oruzje.. :)

Ako AC3 Bude modern mogu ga i nazvati Spiderman :)

A i rimuje se.:D

zna li neko

tacno gde se nalazi i kako se zove save file za AC II. Meni je on instaliran na D particiju a trazio sam svuda po C i nemogu da nadjem?

Pomoc!!!

Zaglavio sam se kod poslednje skrivene grobice u kojoj treba pokupiti deo da koji otvara oklop u vili.
Deo nosi naslov Visitaziones secret
Prvo vijam jednog strelca, a onda posle borbe sa nekoilko nijih ulazim u skrivenu odaju.
Treba da povucem IV poluge da bi mi se grobnica otvorila. Kada povucem polugu i krenem ne mogu da skocim po I poluge. Treba da trcim po zidu, ali mi to ne uspeva.
Dobijam sledecu poruku:
Advanced wall jump
While running up a wall, use and to pres jump in the shosen direction
Na zidu vidim trag do poluge, ali mi ne uspeva da trcim po njemu, a kombinacija tastera koja mi se predlaze ne daje rezultat.
Da li neko zna sta treba da uradim?

Pogledaj walktrough na YouTubeu...

Pogledao sam, ali i dalje ne mogu da pronadjem kombinaciju tastera da izvedem taj skok, do sada mi nije bio potreban u igri.

hm,taj advanced wall jump se uchi od one ribe lopova i svodi se na to da mozhesh prilikom drzhanja za neku ivicu da se odbacish i onda kad ti ruka bude u visini ili iznad te gornje ivice drzhish SHIFT i uhvatish se za to...radi questove sa znakom uzvika jer su ti oni glavni za main story i dok ne nauchish od te ribe to ni ne pokushavaj da predjesh drugachije ;)

Covek misli da skoci sa jedne strane na drugu...

Drzi high profile i space dok se penjes uz zid (Ezio ce da se ustrci uz zid...)

Uradi to par puta, i pusti ga da padne...

Kada vidis gde mu je maksimalna visina (tj. tacka posle koje pocinje da pada), cekaj da on dodje do te tacke, i bas pre nego sto pocne da pada, pritisni taster za pravac (W,A,S,D) i space istovremeno kako bi se on odrazio u tome pravcu...

Ako je pogresan pravac u kome se odrazava, obrati paznju na kameru, verovatno pogresan taster pritiskas....

Ako se ne odrazava dovoljno, ne brini, treba vezbe za dobar tajming... :)

Treba mi mala pomoc... Imao sam pre instaliran Assassins Creed 2, pa sam ga obrisao... sad mi se opet igra. Pokusao sam da instaliram, ali nesto nisam uspeo, i onda sam slucajno obrisao i folder "Ubisoft Game Launcher". Kako da vratim taj fodler, posto nece da ga instalira zajedno sa igrom? Pokusavao sam nesto i evo sta mi pokaze kad pokusam da pokrenem UGL:

captureoz.jpg

Uspeo sam.

Izvinjavam se zbog treceg posta za redom na temi, ali moram da pitam... posto sam ja presao sve misije, otkrio sve grobnice, uzeo Altairov mac, na sve viewpointse se popeo, svo blago nasao, sve znaci, gde da nadjem savegame odatle? U kom folderu se nalazi? Ili ne mogu da nadjem, posto sam sve obrisao?

Nece da mi sacuva ono sto sam presao... do cega je problem?

Poslednja izmena od urednika:
kada pocne da ocitaga ubijev game launcher u nekom gornjem uglu se pojavi kao zupcanik.. lancanik sta li je vec sve u svemu tu se podesava da li da snima save-ove na hard ili na server... a tebi treba na hard da snima ... ako nije to, ne znam sorry nista vise mi ne pada na pamet

Ja igru pokrecem preko ikonice Assassins Creed 2, posto mi nesto baguje oko UGLa...

Prelazim ovo po drugi put, i sad mi igra pocela da crashuje, i to cesto...Prvi put kad sam prelazio mozda jednom-dvaput je izbacilo iz igre...U cemu je problem?

Treba mi mala pomoc :)

Nakon sto dodjem u Monteriggioni, pokupio sam svih 8 kipova, i dobio 4x2k za statue, i odradio borbe sa ujakom. Malo sam lutao po gradicu, okolnom zidu, i vidio u dva tri tornja da se nalaze kovcezi u vrhu, ali se ne mogu popeti? U cemu je caka, da li trebam otici negdje nauciti taj skill ili kako? Zbog toga ni view point ne mogu dostici, pa nemam ni mape :(
I kako da pokrenem posao, tj. da dobijam prihod od vile. Bacio sam pogled na net, trebam otvoriti shopove, upgradeovati blacksmit, ali da li da to odradim trebam ici do Toskane ili ne? Ne znam kako bih drukcije mogao?

Za penjanje moras preci odredjeni deo igre kako bi naucio skill jaceg jump-a.

Za prihode, samo ides u vilu tamo gde ti je sestra, tamo je i onaj arhitetka, kod njega vrsis upgrade, a kada hoces da podignes pare, samo pridjes onom kovcegu iza stola (u istoj sobi, a pricamo o stolu za kojem sedi Ezio-va sestra) i pritisnes loot..:)

Da, samo prelazi igru. U Veneciji ces nauciti to penjanje (glavna misija).

Mislim da ćeš moći da se popneš na neku kulu tek kada obnoviš kasarnu.

^da to je caka u vili.

u vili ne mozes da uzmes vecinu kovcega dok ne obnovis grad. treba obnoviti kasarnu, crkvu, rudnik... svuda se nalazi po neki kovceg ili par komada.

bolji skok nije potreban u vili. nemas gde da se popnes. moze olaksati penjanje, ali nije nemoguce i bez njega.

Nazad
Vrh Dno