Šta je novo?

Assassin's Creed 2

Zato sto su glupo napravili taj deo. Ja sam pokusavao da promenim na hiden blade preko onog menija za izbor oruzja, ali samo u toj situaciji taj kruzni meni ne radi, mora "dvojka" ili koji vec taster se dodeli...

Poslednja izmena:
Treba mi kratak info o par sledecih pitanja

Podrzavam legalne igre i rado bih ih kupio ali posto je ovo Srbija gde je prosek plate toliko mali da nema sanse da se izdvoji za prosecnu igru od 3000-4000 din.I jos nesto , ne znam zasto su kod nas igre toliko skupe, evo primera. Odete na amazon ili recimo neki drugi sajt za kupovinu preko on lina a tamo pise Mass effect 24$.Znam da su to u troskovi transporta ali isto tako i meni treba da platim bus do Bg-a da bi kupio legalnu igru.
A sad pitanja. Imali li neko predstavu zasto je recimo AC 2 - Genti 4,34 GB i kada se instalira igra je otprilike toliko a AC 2 Skidrow je 6,4 GB. Ne razumem u cemu je fora. I jedna i druga igra rade ali jedna je 2GB manja. Jel nesto fali ili sta je u pitanju. Takodje sam nailazio i na jos takvih primera.

Hvala na odgovoru i pozdrav

Meni je lično bolji prvi deo ovaj mi nešto baš nije legao da se tako izrazim.
NEkako mi bolja priča iz keca

Po ovde dobijenoj preporuci da odigram prvo ac1 pa onda ac2, tako sam i ucinio. Sinoc presao ac1 i poceo da razmisljam sta se ljudima toliko svidja u toj igri, ja sam se sa njom smarao i smarao, cisto eto da bih je presao - bila mi je izuzetno (IZUZETNO) repetitivna ...i prosto mi nije drzala paznju. Snimim malopre ac2 i evo 3h ne mogu da se odlepim od nje! Da covek ne poveruje da se radi o istoj igri, tj. nastavku. Nadam se da nece kasnije postati dosadna kao kec... A cini mi se da i ako pocnu da se ponavljaju radnje da ce to biti lepse "upakovano" i "zamaskirano" nego u ac1 koji je toliko mehanicki: popni se na kulu i izvidi, saslusaj, ukradi, trkaj se, ubi metu i u medjuvremenu odslusaj dosadan bezlican dijalog...i naravno piz*i sto te za sve to vreme za svaku sitnicu cimaju cuvari...

Dakle, sa ovom pamecu, moja preporuka ljudima koji nisu igrali ni ac1 ni ac2, batalite keca i odmah pocnite dvojku (a o radnji keca /sto mi je neko lepo preporucio u ovoj temi/ procitajte na netu-i onako staje u 2 recenice koje se vrte 10 puta:) :D

Poslednja izmena:
Taj fazon, i ja krenuh keca igrao 2 sata i smorih se.
Dvojku predjoh sa uzivanjem, mada i ona smara s onim pentranjem, kasnije postaje sve zanimljivije

Posle paljenja splinter cell-a vise nisam mogao da upalim assassin creed 2,reinstalirao igricu ubisoft launcher... ladno nemogu skidrowow lekic koji vec imam da raspakujem a sa neta mi ne da da skinem novi. Onda uzmem i udjem iz safe moda i lepo skinem lekic raspakujem prebacim u ubisoft game launcher folder, restartujem komp i pokrenem igricu i ponovo izbaci please reinstall assassin creed 2 error code 2. Onda odem u game launcherov folder i dll-a od lekica nema nestao i tako svaki put, probao jedno 3 puta.

Da li je neko cuo za ovakvu situaciju???

Posle paljenja splinter cell-a vise nisam mogao da upalim assassin creed 2,reinstalirao igricu ubisoft launcher... ladno nemogu skidrowow lekic koji vec imam da raspakujem a sa neta mi ne da da skinem novi. Onda uzmem i udjem iz safe moda i lepo skinem lekic raspakujem prebacim u ubisoft game launcher folder, restartujem komp i pokrenem igricu i ponovo izbaci please reinstall assassin creed 2 error code 2. Onda odem u game launcherov folder i dll-a od lekica nema nestao i tako svaki put, probao jedno 3 puta.

Da li je neko cuo za ovakvu situaciju???

Ja imam na win7 inst. obe igre i rade... skidrow i na jednoj i na drugoj

Jel moze da me neko uputi na drugi lekic sa serverima? jel ovo ne mogu da resim

Nije problem u "lekicu" problem je u antivirusu.... od skoro neki od prethodnih updata NOD vidi "lekic" kao "Win32/Packed.VMProtect.AAA trojan" ... stavi direktorijum u exclusions otpakuj ponovo "lekic" i sve ce opet raditi.

Nije problem u "lekicu" problem je u antivirusu.... od skoro neki od prethodnih updata NOD vidi "lekic" kao "Win32/Packed.VMProtect.AAA trojan" ... stavi direktorijum u exclusions otpakuj ponovo "lekic" i sve ce opet raditi.

Znaci decko ti si tata fala ti care, meni nije izbacivao uopste poruku NOD da ga je detektovao.

Hvala jos jednom care tebi i ovom forumu gde se sve moze popraviti.

:banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
Znaci decko ti si tata fala ti care, meni nije izbacivao uopste poruku NOD da ga je detektovao.

Nema problema ... bas se inace potrefilo da sam procitao tvoj post, a onda otisao da igram AC2 kad se ista greska desila i meni.... Drago mi je da je bilo od pomoci.

Da li neko zna kako da se popnem do ovih sanduka??? Ova dva u kulama vidim odole, al ne znam kako do njih, a ovaj u vili nisam ni video ...
AssassinsCreedIIGamemapa1.jpg

Poslednja izmena:
Ne mogu da se setim detalja, ali mislim da nije bilo vecih problema kod mene da se pokupe ta dva donja. Ako me secanje sluzi u unutrasnjosti kula postoji platforma sa po dva sanduka.
A ovaj u vili nisam jos uspeo da pronadjem, tako da bi i meni neki "hint" dobrodosao.

vv

U vili imas sanduke na tavanu a mislim da je prikazan jos jedan sanduk na mapi gde je vila a do njega se dolazi kroz bunar koji je pored vile koji moras prvo da popravis/otvoris u sobi gde je arhitekta. Za ova dva na tvrdjavi se ne secam kako sam do njih stigao.

edit: dodat spoiler tag

Poslednja izmena:
Uspeo sam !!! Hvala za bunar, a za ove sanduke u kulama treba da se poprave vojne barake da postane pristupacno...
Meni se nekad manta kad se penjem na visoke kule i crkve.. :d.. tako mi je bilo i u prvom delu , ali sad mislim da je jos vise :D

Poslednja izmena:

Molim vas da mi pomognete. Imam isti ovde naveden problem. Instalirao sam svezu verziju igre , kopirao sam skidrow crack(tj. ubiorbitapi_r2.dll) u instalirani folder igre, i u program files x86- ubisoft launcher, ali kada pokrenem igru ono daje error code 2. Pokusao sam da dodam ubiorbitapi_r2.dll u exceptions na nod32, ali on i dalje nece. Takodje sam pokusao da instaliram igru bez antivirusa, tj. izbrisao sam nod32.

Bio bih vam mnogo zahvalan ako bi mi pomogli.

Poslednja izmena:
Molim vas da mi pomognete. Imam isti ovde naveden problem. Instalirao sam svezu verziju igre , kopirao sam skidrow crack(tj. ubiorbitapi_r2.dll) u instalirani folder igre, i u program files x86- ubisoft launcher, ali kada pokrenem igru ono daje error code 2. Pokusao sam da dodam ubiorbitapi_r2.dll u exceptions na nod32, ali on i dalje nece. Takodje sam pokusao da instaliram igru bez antivirusa, tj. izbrisao sam nod32.

Ja sam prvo isao update sa assassins_creed_2_1.01_us, pa tek onda ubacio sve iz kreka u ubisoft launcher... nisam nista ubacivao u folder igre

Poslednja izmena:

Prijatelju evo metode kojom sam ja isao. Pricam za xp.

dll fajl ide samo u ubisoft launcher folder
2. Upalis NOD i u exceptions stavis folder c:/program files/ubisoft/ubisoft launcher
3. restartujes PC i udjes u windows u safe modu, prekopiras dll fajl u c:/program files/ubisoft/ubisoft launcher
4. Ponovo restartujes PC i treba da radi

P.S. Naravno moras da podignes igru na 1.01

Nema problema ... bas se inace potrefilo da sam procitao tvoj post, a onda otisao da igram AC2 kad se ista greska desila i meni.... Drago mi je da je bilo od pomoci.

To je sudbina, sta si u horoskopu?

Haha *****avam se ziv bio jos jednom.

Poslednja izmena:
Ja znaci ne verujem.. Uradio sam sve sto si rekao ali jos ono ludo ***** od launchera izbaca error code 2. Mozda ja imam neku budjavu verziju cracka, posto mi je ac2 radio pre oko 20 dana dok ga nisam reinstalirao. Evo sta sam radio
-instalirao igru
- uradio 1.01 patch
- stavio ubisoft game launcher u exceptions
- u safe modu prekopirao dll file u launcherov folder
- restart i ono kaze error code 2
Samo da znate posto sam instalirao igru ne u C disku nego u G, meni se nalazi ubisoft game launcher folder u C disku. Mozda je to problem. Ili kada bi neko mogao da mi uploaduje njegov launcher folder...

Ja znaci ne verujem.. Uradio sam sve sto si rekao ali jos ono ludo ***** od launchera izbaca error code 2. Mozda ja imam neku budjavu verziju cracka, posto mi je ac2 radio pre oko 20 dana dok ga nisam reinstalirao. Evo sta sam radio
-instalirao igru
- uradio 1.01 patch
- stavio ubisoft game launcher u exceptions
- u safe modu prekopirao dll file u launcherov folder
- restart i ono kaze error code 2
Samo da znate posto sam instalirao igru ne u C disku nego u G, meni se nalazi ubisoft game launcher folder u C disku. Mozda je to problem. Ili kada bi neko mogao da mi uploaduje njegov launcher folder...

To bre to bre to bre!!!! :banana: :banana: :banana: :cigar:
Sto sam screcan. Radi bre ko ludo :D. Problem je bio to sto sam instalirao igru u g.
Sad sam instalirao u c i kopriao crack i savrseno radi....
Hvala za post

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
E:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II
^ ovako je kod mene i igra radi bez problema...mora da si i nesto drugo uradio....;)

Poslednja izmena:
perje , statue

Znali neko da li vredi i imali koristi skupljati perje i neke dve statue? Ili je to ista fora kao sa zastavama iz prvog dela? I jel se te statue nalaze na lokacija na kojima je nacrtano neko oko crvenom bojom u levog gornjem uglu?

perje skupljas da bi dobio porodicni war hammer i porodicni ogrtac. na 50 cekic na 100 ogrtac. mozes negde da nadjes mapu ako ti je stalo da zavrsis 100%, ali za samo oruzje ti je naravno bolji altairov mac. i plast je bezveze jer ces sa njim biti kriminalac.

statue se skupljaju u vili. ima ih jako malo i lako se nalaze. i za to mozes naci mapu. njih kada skupis stavis ih na odgovarajuce mesto i dobijas dosta kesa. dosta za pocetak. na kraju igre ces imati mnogo vise, ali na pocetku je to jedan od najboljih nacina da dodjes do kesa jer se brzo zavrsava.

kada kazem mape, mislim na netu. ne moze se kupiti u igri kod slikara.

To bre to bre to bre!!!! :banana: :banana: :banana: :cigar:
Sto sam screcan. Radi bre ko ludo :D. Problem je bio to sto sam instalirao igru u g.
Sad sam instalirao u c i kopriao crack i savrseno radi....
Hvala za post

Nema frke i meni tako covek pomogao bitno da radi.

perje skupljas da bi dobio porodicni war hammer i porodicni ogrtac. na 50 cekic na 100 ogrtac. mozes negde da nadjes mapu ako ti je stalo da zavrsis 100%, ali za samo oruzje ti je naravno bolji altairov mac. i plast je bezveze jer ces sa njim biti kriminalac.

statue se skupljaju u vili. ima ih jako malo i lako se nalaze. i za to mozes naci mapu. njih kada skupis stavis ih na odgovarajuce mesto i dobijas dosta kesa. dosta za pocetak. na kraju igre ces imati mnogo vise, ali na pocetku je to jedan od najboljih nacina da dodjes do kesa jer se brzo zavrsava.

kada kazem mape, mislim na netu. ne moze se kupiti u igri kod slikara.

ok , hvala drugar , nasao sam sve mape .

igra je super... samo su kontrole malo komplikovane (nikako ne mogu da povezem slova sa tastature sa onim znakovnim tasterima,ne znam sta im to trebalo ,zasto prosto nisu stavili nazive tastera 'awsd,apace,shift itd').
A grafika je nekako previse svetla...
Dok je prica fenomenalna i svidja mi se sto su ulozili toliko truda da sve izgleda toliko romanticno... prava Talijanska renesansa:D
pentranje je extra samo nisu trebali toliko da zakomplikuju sve... a i borbe su ludilo... prosto je neverovatno koliko poteza je moguce izvesti s glavnim likom... prste polomih... nisam igro keca uopste tako da me dvojka odusevila cim sam se zaigrao malo i usao u pricu dublje:)

Zaglavio sam se, nalazim se u vili na M... ne znam tacno ime i fora je da mi ne dozvoljava pristup sobi u kojoj se nalazi Eziov stric, pise mi u uglu da treba da sakupim neka pera, ja imam 19 od 30 nadjenih ali na mapi mi nije oznaceno nista?

Ne pera nego valjda codex pages? To ti je ucrtanu u mapi. Kada ih sakupis znaces sta treba da radis. Ako slucajno trebas da nadjes bas pera, onda ih trazi po krovovima u Veneciji, Firenci itd.

Ne pera nego valjda codex pages? To ti je ucrtanu u mapi. Kada ih sakupis znaces sta treba da radis. Ako slucajno trebas da nadjes bas pera, onda ih trazi po krovovima u Veneciji, Firenci itd.

Sorry greska, codex page trazim. Bas sam izasao iz fazona, igrao sam intenzivno jedno vreme samo ACII da bi potom prestao i sad opet uzeo da konacno zavrsim igru:)

Ok, trebalo bi da ih imas na mapi (u svim gradovima).

Vrh Dno