Posle paljenja splinter cell-a vise nisam mogao da upalim assassin creed 2,reinstalirao igricu ubisoft launcher... ladno nemogu skidrowow lekic koji vec imam da raspakujem a sa neta mi ne da da skinem novi. Onda uzmem i udjem iz safe moda i lepo skinem lekic raspakujem prebacim u ubisoft game launcher folder, restartujem komp i pokrenem igricu i ponovo izbaci please reinstall assassin creed 2 error code 2. Onda odem u game launcherov folder i dll-a od lekica nema nestao i tako svaki put, probao jedno 3 puta.
Da li je neko cuo za ovakvu situaciju???
Nije problem u "lekicu" problem je u antivirusu.... od skoro neki od prethodnih updata NOD vidi "lekic" kao "Win32/Packed.VMProtect.AAA trojan" ... stavi direktorijum u exclusions otpakuj ponovo "lekic" i sve ce opet raditi.
Znaci decko ti si tata fala ti care, meni nije izbacivao uopste poruku NOD da ga je detektovao.
Hvala jos jednom care tebi i ovom forumu gde se sve moze popraviti.
:banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana:
Znaci decko ti si tata fala ti care, meni nije izbacivao uopste poruku NOD da ga je detektovao.
Hvala jos jednom care tebi i ovom forumu gde se sve moze popraviti.
:banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana:
Molim vas da mi pomognete. Imam isti ovde naveden problem. Instalirao sam svezu verziju igre , kopirao sam skidrow crack(tj. ubiorbitapi_r2.dll) u instalirani folder igre, i u program files x86- ubisoft launcher, ali kada pokrenem igru ono daje error code 2. Pokusao sam da dodam ubiorbitapi_r2.dll u exceptions na nod32, ali on i dalje nece. Takodje sam pokusao da instaliram igru bez antivirusa, tj. izbrisao sam nod32.
Bio bih vam mnogo zahvalan ako bi mi pomogli.
Molim vas da mi pomognete. Imam isti ovde naveden problem. Instalirao sam svezu verziju igre , kopirao sam skidrow crack(tj. ubiorbitapi_r2.dll) u instalirani folder igre, i u program files x86- ubisoft launcher, ali kada pokrenem igru ono daje error code 2. Pokusao sam da dodam ubiorbitapi_r2.dll u exceptions na nod32, ali on i dalje nece. Takodje sam pokusao da instaliram igru bez antivirusa, tj. izbrisao sam nod32.
Bio bih vam mnogo zahvalan ako bi mi pomogli.
Nema problema ... bas se inace potrefilo da sam procitao tvoj post, a onda otisao da igram AC2 kad se ista greska desila i meni.... Drago mi je da je bilo od pomoci.
Ja znaci ne verujem.. Uradio sam sve sto si rekao ali jos ono ludo ***** od launchera izbaca error code 2. Mozda ja imam neku budjavu verziju cracka, posto mi je ac2 radio pre oko 20 dana dok ga nisam reinstalirao. Evo sta sam radio
-instalirao igru
- uradio 1.01 patch
- stavio ubisoft game launcher u exceptions
- u safe modu prekopirao dll file u launcherov folder
- restart i ono kaze error code 2
Samo da znate posto sam instalirao igru ne u C disku nego u G, meni se nalazi ubisoft game launcher folder u C disku. Mozda je to problem. Ili kada bi neko mogao da mi uploaduje njegov launcher folder...
To bre to bre to bre!!!! :banana: :banana: :banana: :cigar:
Sto sam screcan. Radi bre ko ludo. Problem je bio to sto sam instalirao igru u g.
Sad sam instalirao u c i kopriao crack i savrseno radi....
Hvala za post
perje skupljas da bi dobio porodicni war hammer i porodicni ogrtac. na 50 cekic na 100 ogrtac. mozes negde da nadjes mapu ako ti je stalo da zavrsis 100%, ali za samo oruzje ti je naravno bolji altairov mac. i plast je bezveze jer ces sa njim biti kriminalac.
statue se skupljaju u vili. ima ih jako malo i lako se nalaze. i za to mozes naci mapu. njih kada skupis stavis ih na odgovarajuce mesto i dobijas dosta kesa. dosta za pocetak. na kraju igre ces imati mnogo vise, ali na pocetku je to jedan od najboljih nacina da dodjes do kesa jer se brzo zavrsava.
kada kazem mape, mislim na netu. ne moze se kupiti u igri kod slikara.
Ne pera nego valjda codex pages? To ti je ucrtanu u mapi. Kada ih sakupis znaces sta treba da radis. Ako slucajno trebas da nadjes bas pera, onda ih trazi po krovovima u Veneciji, Firenci itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari