Šta je novo?

Assassin's Creed 2

20100326.jpg

^hahahaaa, istina...:D Mada je sad malko drugacije, borbe nisu bas onoliko lagane kao u kecu, kod Brutes-a i onih sa kopljima blok-kontra ne uspeva. Ali opet moze da se naslaze beskonacni broj neprijatelja bez neke muke jer i dalje napadaju jedan po jedan. Nem' nista protiv, i treba da ih secka kao najveci baja u gradu :p

Pa baš sad da nema konre sa onim velikim. Samo morate pogoditi tajming sa hiddeb bladeom i ovaj je za čas mrtav.

One sa kopljem prebaci se na ruke i odmah se razoruzaju, a veliki izbegne se napad pa se napadne, a ponekad moze i kontra.

igrica je vrh...A i ''malo'' je duza za razliku od prvog dela....najjaca fora je smoke bomb :d

meni je od svih penjalica najkomplikovanija bila ova :D

Prilozi

• AssassinsCreedIIGame 2010-05-14 14-04-20-12.jpg
    AssassinsCreedIIGame 2010-05-14 14-04-20-12.jpg
    278.8 KB · Pregleda: 190
A sta ti je ovde bilo toliko komplikovano?

Ljudi , ja natjeran dobrima ocjenama 2-ke , predjoh dosadnu repetitivnu 1-icu , i igra ima vrh pricu . Sad igram 2-ku , presao nekih mozda sat vremena , tako reci teki tutorial yavrsio , i utisci su ...
Grafika je vidno tehnoloski jaca , ali broj poligona je ostao mali , sami osjecaj je kao da su kretnje ubrzane , tako da je kao da vodis igracku u odnosu na onog prvog, koji je imao kakav takav osjecaj inercije ...Sve je nekako isprano , plasticno , bar mi se cini ...evo da mu dam sansu zbog price ...

Jedva cekam nastavak, izgleda da ce se vrteti oko ostalih svetilista.Ovo je jedna od retkih igri koja ima dobru pricu, ne bi bilo lose da izdaju neku knjigu:)

To za knjigu sam i ja pomislio... Bilo bi lepo.

Ima i knjiga, Assasin's Creed: Renaissance, a događaji se dešavaju kao u AC II.

Ne znam , ova dvojka mi izgleda tako jeftino ...

Bah, gdje to jeftino. Koliko si ti igrao II dio, jesi stigao makar do Toskane.

Jel knjiga prevedena na srpski?

Ne vjerujem, koja bi budala prevela knjigu na srpski.

Mislio sam da sam prerastao igrice osim pesa naravno, svaku igru bih posle par nivoa brisao, ali ova igra je cist dokaz da kada je nesto dobro i ovoliko zarazno svako mora da igra.

Svaka cast ubisoftu na ovakvoj igri koju su jos ucinili i neverovatno igrivom za mene jedna od najboljih ako ne i najbolja igra u zadnjih 10 god (malo preterujem, secanje me lose sluzi :)

Naravno hvala i apotekarima za kombinovani rusko-ciji vec lekic.

Prica je toliko detaljno uradjena da covek ne zna da li da juri istinu misije ili grobove, VRH

I naravno veliki pozdrav za ekipu sa foruma gde su uvek sveze i korisne informacije.

Eto da ne budem samo lurker nego i da vas sve lepo pozdravim.

Stignem do Rima i zeznem se sa krekom Splinter Cell-a i obrise mi save...
Moracu ponovo da prelazim,igra je mnogo zanimljivija od prvog dela...

Ako me secanje ne vara u Rimu ima samo jedna jedina kratka misija. nece te mrzeti celu igru opet da prelazis zbog jedne misije?

LoL pa samo zbog kraja i vredi igrati !

Pa da ali ako je covek presao vec citavu igru moze na youtube-u pogledati poslednji okrsaj, da li je vredno igranja ispocetka? Mada to je samo moje misljenje, neki imaju slobodnog vremena na pretek :).

Jel imao neko problem sa FPS-om i koje je bilo resenje? Ja imam oko 8-24 bez obzira na rezoluciju.
Inace imam Intel E4500, Ati 3850 i 2GB rama sto bi trebalo da je dovoljno za neki minimum. :S

Hm... Imam jedan pomalo neobcan problem. Odigrao sam igru prvi put bez problema, u medjuvremenu je pala jedna reinstalacija windowsa pa samim time i igre, medjutim sada mi igra uvek zakucava na istom mestu, a to je druga poseta Leonardu, scena u kojoj Leoanrdo popravalja skriveni noz. Vise puta sam krenuo ispocetka, no bezobzira sta ja odigrao i kako uvek isto... ???

Ima li neko ideju kako ovo da resim?

Poslednja izmena:
Predpostavljam da igras sa onim server emulatorom, onda treba da ubacis zadnji values.db
onda ce ti igra raditi bez problema. Mislim da je do toga problem, zato sto su i drugi imali taj problem, dok nije izasao novi values fajl.

Hm... Imam jedan pomalo neobcan problem. Odigrao sam igru prvi put bez problema, u medjuvremenu je pala jedna reinstalacija windowsa pa samim time i igre, medjutim sada mi igra uvek zakucava na istom mestu, a to je druga poseta Leonardu, scena u kojoj Leoanrdo popravalja skriveni noz. Vise puta sam krenuo ispocetka, no bezobzira sta ja odigrao i kako uvek isto... ???

Da li si probao da stisneš taster "2" ?

Meni je to rešilo problem.

:wave:

PS. Ili kao što reče branaaa probaj ubaciš zadnji values.db.

Poslednja izmena:

Kao sto je Outlaw82 napisao, taster "2", odnosno taster kojem si dodelio funkciju "select hidden blade"...

OK, hvala... Dvojka je odradila posao... Kakava glupost, heh! :p

Nevjerovatno koliko je ljudi zapelo na tom djelu.

Nazad
Vrh Dno