Šta je novo?

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Hoce li moci gurati ova moja 7790 ovo na FHD, da kupujem preorder dok nisam spucao pare? Msm koji detalji i to? Trenutno igram AC3 na FHD sa max detaljima i leti, msm ne strecka niti imam problema.

Radi slicno kao trojka, tj radi ce ti sasvim fino. Ja furam na mojoj 6870 koja je u rangu sa tvojom sve max, iskljuceni vsinc, aa, ambijentalne efekte ne znam koje sam stavio, al neki jesu u 1680x1050 nije bas ideala, al fura preko 30fps-a u proseku. Ako nisi imao frku sa trojkom na pocetku Bostona radice ti bolje nego meni. Tamo sam imao dropove i ispod 20, ovde jos nisam naiso na tolko lose deonice.

P.s. Jel probao jos neko igru, za sad je fina igra i ako sam mislio da mi se nece svideti jel mi sama prica o piratima delovala odbojno kao deo AC-a.

Poslednja izmena:
^
Probace se veceras!Imamo slicnu konfiguraciju,ali ako bude oko 40 fps-a ja cu biti prezadovoljan!

Pa imamo neki recommended spec. To bi valjda trebalo da moze da tera bez AA na 40, valjda ce malo da se popravi kad izadju noviji driveri, bar meni, tvoja grafa bi trebalo malo bolje da je izgura. Em igra podpada pod nvidijinu, em je tvoja u vecini igara malo ispred moje.

Javi kako radi.

Kako bre vi igrate igru kad nije izasla? Meni pise da stize 22. novembra... Demo?

Poslednja izmena:
Srpski omiljeni "prodavac" igara izbacio igru pre dan mozda dva. Svake godine izbaci bar jednu igru 3-5 dana ranije, ove godine je AC bio na tapetu.

Meni narodna verzija sve na full u full hd radi na 30-40fps i bez seckanja, znaci potpuno igrivo

E super, tek sad ne mogu da sacekam 22 kad znam da je "ima". Ipak, pricajte slobodno kakva je igra da vidimo da li cu se obradovati :) Po komentarima vidim da ce lepo da radi, bolje nego trojka...

Sta mislite, kako ce raditi na istoj konfi u odnosu na trojku?

Cekaj jel izasla igra ili..po pravili za EU treba 22 a na poznatom sajtu je ima 15gb da "kupujmo to" ili??

Pazi igrao sam 10 minuta, moram sam da idem nesto, sutra cu nastaviti, kontam da je "najzahtevnija" na moru po talasima, prva misija ti je da potopis 3 4 broda, malo cudno upravljanje brodom, nsita posebno al dobro, i tu je izgurao 30 fps na full bez da secne ili zabaguje, tako da je odlicno optimizovana po meni, predpostavljam da na win8 jos bolje radi.

@romario igra radi, ali izgleda da nepamti sejvove, bar meni. Danas probao malo video kako radi i podesio. Sad udjem i nema sejva. Videcu do cega je pa javljam.

@TozABG
Meni na moru najbolje radi. Dok vidi vodu fps odma skoci. Ja sam u borbi s brodovima imao 40+ fps. Kad plivam-ronim 50+. Dok mi u sumi daje najlosije performanse za sad, fps od 30-40.

Igra je bolje optimizovana od trojke prelimirano gledano. Provericu jos. Gpu usage 90+%, vram 995Mb, ram 2Gb (jos nijednom preko), cpu usage malo vrarira, sva cetri jezgra nezavisno variraju od 60-80%. Praticu jos malo pa cu dati krajnji sud.

Kazu da radi i na slabijim racunarima.

Kod:
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=86950&page=34

@romario igra radi, ali izgleda da nepamti sejvove, bar meni. Danas probao malo video kako radi i podesio. Sad udjem i nema sejva. Videcu do cega je pa javljam.

@TozABG
Meni na moru najbolje radi. Dok vidi vodu fps odma skoci. Ja sam u borbi s brodovima imao 40+ fps. Kad plivam-ronim 50+. Dok mi u sumi daje najlosije performanse za sad, fps od 30-40.

Igra je bolje optimizovana od trojke prelimirano gledano. Provericu jos. Gpu usage 90+%, vram 995Mb, ram 2Gb (jos nijednom preko), cpu usage malo vrarira, sva cetri jezgra nezavisno variraju od 60-80%. Praticu jos malo pa cu dati krajnji sud.

Sta bih ja bez,tebe hvala puno

Radi save i subtitle, samo malo treba procunjati po netu.

I... Kako izgleda? Sta da ocekujemo?

zna li neko kada igra zvanicno izlazi na uplayu da moze da se download i igra?

Poslednja izmena:
Ljudi vidim da mi ne sacuva igru kad izadjem pa udjem, jel izaso lek za to?

Dosta je jaka igra kada se odvrne sve do plafona, i naravno TXAA 4x. Trebaju dva gpu da bi mogli imati stabilan 60 fps u 1080p. U mene je gpu usage oko 80-90% non stop na obe karte.

Ljudi vidim da mi ne sacuva igru kad izadjem pa udjem, jel izaso lek za to?
Imao si odgovor dva posta pre. Tj u ovom.
Radi save i subtitle, samo malo treba procunjati po netu.

Naso sam odma posle mog posta do cega je. Tnx u svakom slucaju.

Ko ima problem sa sejvom i zabadanjem igre nek potrazi samo v4 verziju i resen problem.

BTW Igra izlazi 19.11. za USA i 22.11. za ostale smrtnike. Verovatno mozete da prevarite ip adresu ili sta se vec radi i bar ranije da je download.

Jako se usrećih posle par sati gameplay-a. :d

Qu7qQtQ.jpg

Pošalji.
Zahvaljujem. :)

Sa. Pukla igra tako random i save postao neuoptrebljiv. Verovatno je snimao checkpoint i zabagovao.

Slabo radi , kad je scena otvorenog prostora samo AA mijenja fps sve ostalo isto ...

Nazad
Vrh Dno