h4wk
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.09.2009
- Poena
- 310
Solidna ložana, ali sve zavisi kakva će na kraju biti izvedba igre, najviše se plašim da će biti repetitivan gameplay gde svaki brod uništavaš ili osvajaš na totalno isti način od samog početka i tu i tamo po neka misija na kopnu.
Ja kontao da je ovo dodatak za AC3 a ono skrzo novi chapter.
Upravo ovo, licno pozdravljam promenu tematike/scenografije na mora, pirate, svet pljackasa i avanture...ali se pitam da li ce uspeti da sve uspesno usklade, posto imam utisak da, od brotherhooda pa nadalje, uvek nesto nedostaje; tj. jesu prisutni neki interesantni elementi, poput samostrela,hookblade, rope darts, pa preko upravljanja assassin's guildom, contracta, bombmakinga i slicno, koji menjaju neke aspekte igre, ali recimo gameplay posle nekog vremena postaje dosta repetitvan, nekad je prica dosta zbrzana...dvojka je imala taj fenomenalan smek renesanse, izvrstan soundtrack, dosta dinamican ritam igre i fantastican in-game ambijent i dekor.
Ovaj nastavak serije nudi raznorazne mogucnosti za razvoj, poput kontrole delova mora/kopnenih teritorija ili ostrva, mozda izgradnju nekog assassins hideouta, preko pljackanja trgovackih plovila, raidova na vojna skladista, istrazivanja prastarih urodjenickih rusevina, do nekih manjih, ali takodje bitnih elemenata igre - sporednih misija, mini igara, i slicno. Znam da je dosta spomenutih stvari vec prisutno u trojci, ali se nadam da ce uspeti da bar donekle ispune ocekivanja, i kao sto neko rece, co-op support i dobro uradjen multiplayer su uvek dobrodosli.