Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Definitivno nešto tu nije u redu.Meni recimo i na auto/default puca (@2400MHz), tako da ne znam ima li poente bilo sta pokusavati ili je za reklamaciju.
Definitivno nešto tu nije u redu.Meni recimo i na auto/default puca (@2400MHz), tako da ne znam ima li poente bilo sta pokusavati ili je za reklamaciju.
Poredis babe i zabe.Kupio sam skoro Kingston Fury 64Gb Beast DDR4 3600Mhz Cl18 Kit Kf436C18Bbk2, sve radi OK i XMP profile na Biostar B660 ploči iako te memorije nema na spisku kompatibilnih memorija za matičnu ploču koju koristim.
Mene je pre zanimalo, sada me jedino zanima da sve radi na prvu i da se ne majem.@RingeRaja
Nisam ni 2-3 sata proveo igrajuci se sa memorijom. Za sada mi ne smeta, volim da se igram sa OC-jem, mentalno razgibavanje 😁
I ja uglavnom tako funkcionisem, mada sada mi ne smeta malo cackanja oko memorije, dugo nisam 😁Mene je pre zanimalo, sada me jedino zanima da sve radi na prvu i da se ne majem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari