Šta je novo?

ArmA 2

Или да даш неком паре да купи за тебе on-line или да ти неко донесе из иноземства :bottle:

Ja sam uzeo preko BIS sve proslo za manje od 2minuta :)

DayZ je mnogo dobar...

Imate na prethodnoj strani link za steam grupu namenjenu samo za DayZ :wave:

Ima samo 3 clana :D

Slazem se :) Ima nas 4-5 koji igramo zajedno pa ako neko hoce da se pridruzi neka me iscima na steam-u kzs12 mi je nick tamo.

Da pitam samo kakva je voznja helikoptera u ovoj igri i kakav je multiplayer sa istim? Prvenstveno u poredjenju sa BF3..

Dosta je kompleksnija voznja helijem, a inace Bohemia radi i simulaciju letenja Take on Helicopters koju mozes da probas ako ti se voze heliji, ciji ce deo koda da upotrebe u novoj Armi 3.

Meni je voznja helija najlepsi deo Arme. Laksa mi je nego recimo voznja u BF2 ili BFBC2 jer ima i vise smisla. No voznja aviona je vec druga prica...

A moze li se odigrati neki mp sa njima, mislim ima li ljudi kako to sve sljaka..

Pa nemas bas deticed server za helise (kao one za BF2) ali imas sp misije koje su bazirane samo za heli. Mada ti mozes recimo da vozis helis na Domination! Co serverima, ali nema PVP helis servera ako na to mislis.

Ne mislim bas dedicated ali kako izgleda klasicna online partija, moze li tu da se vozi? Ako cu vec solo onda je verovatno najrealniji Flight Simulator..

Ako misliš da igraš ArmA II online, onda zaboravi na hotjoin public varijantu... Ima nešto servera ali je gameplay besmislen. Jedini način da se uživa u Armi je da se pridruži nekoj online zajednici i da se igraju Coop/MP misije zatvorenog tipa u nekom od modova (kao što je A.C.E. mod npr).

Drugim rečima BF/CoD varijanta MP-a u ArmA-i je besmislena...

Zahvaljujem..

Moras da nades forume i tamo da trazis sifru i da igras organizovano, jer lako neko moze da upropasti celu igru. Primera radi slupa helihopter na spawnu i mozete celu partiju da se slikate

Meh, nista od toga.. mislio sam da je nesto kao realniji BF, ali to je totalno drugi fazon, koji ne znam da li mi se dopada.

Poslednja izmena:
Pa probaj Arma2 free pa odluci sam a ako hoces nesto realnije imas Project reality mod za BF2

pa koliko ta arma 2 ima nastavaka ***.kupim ovaj jeftino a posle mi treba i ostalih 10:(

^^треба ти само још Operation Arrowhead који ће такође ових дана бити на попусту или ако ниси сада купио ArmA 2 да сачекаш ArmA 2: Combined Operations. Остало су DLC које добијаш са последњом закрпом, BAF и PMC, a ACR имаш као засебну закрпу.

Mala ispravka, nakon registracije odbije se porez i cena je 10,41e :)

Koliko je je bolja Arma 2 u odnosu na Arma 2 Free, odnosno isplati li se dati oko 6 evra za Arma 2 ? Na Steam-u je snizena cena za ARMA 2 Combined Operations na 12.49 evra a na ruskim sajtovima ARMA 2 Operation Arrowhead kosta oko 6 evra. Igrao bih Dayz. Treba mi brz odgovor zbog akcije na Steam-u.

Mnogo bolja... Zato sto u free variajnti nemozes da podignes rezoluciju iznad 640x480 a za ostatak da ne govorim :D

Kupi combined i ne razmisljaj puno.

Nazad
Vrh Dno