Šta je novo?

ArmA 2

Samo da podsjetim. Da bi se igrao Project Reality: ARMA 2 - potrebno je imati Arma 2: Combined Operations (Arma 2 i Arma 2: Operation Arrowhead)

Samo da nabacim moje utiske sa PR ArmAII.
Odigrao sam par misija. Mislim da ce mod doneti ono sto se od njega ocekuje a to je dobar pvp fajt. Ljudi jos nisu skontali igru ali mislim da ce iskusna ekipa sa PR:BF2 da odrzi mod. Da napomenem da je ovo v0.1-beta. Kao dugogodisnji PR igrac, znam sta ce BSS napraviti od moda u buducnosti, potpuno novu igru.

Isprobao sam ArmA II posle ovog 2GB patcha i stvarno mi deluje da radi mnogo tečnije. Svakako nema map warping-a. Deluje mi da imam i više FPS-a...

Da li patch 1.11 vazi samo za original igru ili i za free verziju?

^ sta ih je, ko turista... vise nego zomba, a ovi jadni nisu ni naoruzani... To bi trebalo da se napravi jedna dobra ekipa samo sa ovakvim zombima na spidu pa da vidis kako ce to da kida :-devil-:

edit:
i kakvi su to zombi kad tako lako padaju. Njima treba unistiti u hipofizu da bi se zaustavili... znaci direkt u sred lobanje je potrebno pogoditi. Ovo na klipu je ispalo obicno izivljavanje bez ikakvog izazova... Mada bi trebalo probati. Mozda da je manja ekipa i da je neki sumrak ili noc, mislim da bi bilo frke i panike :)

Poslednja izmena:
Mod je odličan i ima izazova više nego dovoljno. Treba samo zaigrati, nije dovoljno zaključiti na osnovu klipa.

Cilj igre je preživjeti.
- 225 km2
- sve je puno zombija
- tu i tamo pronađeš neku pusku sa 3 - 4 metka
- DayZ - Average Life Expectancy: 4h 40min

da, sad sam gledao i ostale delove, kada je manja ekipa i frka sa municijom. Odlicno izgleda.

Da li igra neko DayZ :d? Čekam prvu rasprodaju ARMA-e II CO...

Odkako je mod izašao, ARMA II: Combined Operations se ne skida ispod top 5 najprodavanijih igara na Steamu :smash:. A ja se još pitao zašto?

Ovo je najbolji dokaz da kvalitetan mod i te kako može produžiti život igre i pospešiti njenu prodaju. Da li slušate/vidite iz SEGA/CA :crash:?!

Na PC Gameru vlada prava histerija za modom :smash:!
http://www.pcgamer.com/tag/day-z/

I pravi hard-core video :banana:. Borba kreće od 5:11:
[YOUTUBE]BguGRjPqCtM[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Evo da nesto napisem o DayZ modu.
Igrao sam ovih dana ovaj mod i mogu reci da me je ostavio bez teksta. Imajuci u vidu da je ovaj mod jos u alpha fazi, on predstavlja vrhunski dozivljaj uprkos nekim bagovima. Svaka put kada krenete da igrade izpocetka dozivecete novo iskustvo, tako npr. ja sam u jednoj igri posle 5 sati nasao neko oruzije, dok u drugoj igri sam slucajno naleteo na lik koga sam ubio i koji je imao mapu, super oruzije, veliki ranac...
U ovoj igri najvecu opasnost predstavljaju ljudi koji prvo pucaju a onda postavljaju pitanja. Tako da treba izbegavati gradove.
Ovaj mod je odprilike ono sto sam ocekivao od Stalkera ili od FO New Vegasa, a to je hardcore prezivljavanje.

A da napravimo grupu na Steam-u ili tako nešto?

Nema nasih klanova barem koliko je meni poznato. I da se igra klanski jako je tesko, zato sto moramo da se nademo u odredenom gradu ili mestu. Ja sam za to da napravimo grupu na Steamu.

Rekordna prodaja se nastavlja

I pored silnih rasprodaja na Steamu, ARMA II CO je i dalje na 1. mestu, mada sad je na popustu 20% :p.

Jedno pitanje. Gde se kod nas moze kupiti Arma 2: CO (on je neophodan za Day-Z mod)? Gledao sam i Game-s i Orange Shop, ali ni jedni ni drugi je nemaju...

^^ нигде колико је мени познато пошто цео ArmA серијал за наше увознике/дистрибутере не постоји :wall:

Nazad
Vrh Dno