Šta je novo?

ArmA 2

joj samo mi ti nesto kazi ;)

***,sto me ova igra nervira!Igram je od kad je izasla,a nisam stigao dalje od Manhatan misije!Prvo nikako nisam mogao da zavrsim misiju Razor Two jednostavno igra mi nije dala kraj misije!Sto je najgore ja sam zavrsio tu misiju sa patchom 1.02 a posto sa patchom 1.03 nisu vise vazili stari sejvovi,dosao sam dotle i stao.Ni 1.04 pa ni ovaj najnoviji 1.05 nisu popravili taj BUG!E sad sam uz pomoc chitovanja uspeo da pokrenem misiju Manhatan i to bez "Leka"i igram je ali mi se pojavljuju lelujanja slike kao kad gledas kroz vatru-tako mi talasa komlet slika u igri a HUD ne.Dali se to jos nekome desava?Meni se to dosada nije desavalo.Kad pauziram igru sve je u redu,kad gledam mapu sve je super,samo kad igram-leluja.Da nije zbog toga sto nije izlecena?Mada jos nisam nigde video da je izasao lek za ovaj patch.Jel ima neko resenje za moj problem?

Eagle Wing hotfix за бонус кампању :wave:
ARMA 2 EW CAMPAIGN HOTFIX

Copyright (c) 2009 Bohemia Interactive. All rights reserved.

INSTALLATION
==============

This bonus campaign hotfix requires any original version of ARMA 2 version 1.05.

Copy included files to addons directory in your Arma 2 main folder (replace the existing files)

Fixed:
- one of the endings did not work properly
- problem with entering vehicles

Ajde objasni kratko o kojoj kampanji govoris...

Ako sam te dobro razumeo - to nema veze sa blokiranjem default-kampanje na koju se neki zale...

То је кампања која је "дошла" са 1.05 закрпом.

Сви коији су заинтересовани да набаве оригинал игру....нашао сам сајт који шаље за Србију https://www.thehut.com :D
Игра кошта са све поштарином ~18€ па ако сте заинтересовани за неко on-line окупљање поручите :wave:

Upravo sam hteo to da pitam... posto u Bgd trenutno nigde nema originala.

Nemam karticu...

Ako bi neko iz Bgd prodao original... jer se izigrao:type:

PM

Ili ako bi neka "dobra dusa" porucila pa mi prodala za kesh... PM

Зашто се зезати са таквим кључевима кад за 1731дин. можете имати оригинал :wave:

Pa nisam se bas nesto zezao, samo uplatio sa kartice i dobio kljuc za 10 min. i u roku od pola sata sam vec bio online ;) nevidim gde je tu zezancija ?

Ma nije prica samo o multiplayeru... izgleda da se igra (lecena) cudno ponasa sa gadjanjem iz oruzja (hit detection) tj. moze vam se desiti da meci jednostavno ne pogadjaju protivnika ni iz blizine

Sad to moze biti i generalni bug u simulaciji... elem video sam negde slican komentar na netu...
:type:

Pa to ^ je bug karakteristican za pirata ;).

Ne kapiram tvoj komentar da li je cinican / sarkastican.
U svakom slucaju to je vise puta potvrdjeno, da ne mozes neprijatelja sa 5m pistoljem da pogodis, ili bilo kojim oruzjem, ako se koristi pirat.

Ok. Mislio sam da se ti salis. Prosto ne mogu da verujem da crackeri nisu u stanju da to crackuju valjano. A taman sam se premisljao dal da je skinem i opicim ali sad posle ovog saznanja definitivno necu.

A nije to jedini bug ;), ima ih svakavih, i velika vecina ih je povezana sa piratskom verzijom.
Naravno ima i onih vezanih za samu igru.
A i bolje da je nisi ni instalirao, jer ovo definitivno nije igra "da je skinem i opicim" :).

Meni se desilo tutorijalu... da se prisuljem do nekog checkpoint-a, sa strane se prikradem:
... i kad lik izadje - ispalim htac u njega, on stoji... ispalim jos dva - i dalje stoji ko kip... ::wall: na cetvrti metak pade ko klada (ko da ga je grom udario).

pa sad ako prucim original pa bude isto...:crash:

Meni je bilo tako dok nisam uuzeo original, sad je uzivancija igrati ! pogotovo online ! :D

@radejet нисам мислио да је зезање око плаћања већ твој кључ је отуђен тако да ако случајно се накачиш на неки сервер са легитимним власником тог кључа обајца ће те бити шутнути са сервера а тај кључ ће бити банован. Он ће моћи да докаже да је прави власник истог а ти ћеш остати кратак за 16.99$

@golub ту заштиту су смислили момци из BIS-а, зове се FADE, и до сада нико није успео да је разбије :d

Zna li iko da li u Bgd ima negde original ?
...ili smo osudjeni na Visa kartice ?

Uskoro Project Reality ArmA2 mod!

http://www.realitymod.com/forum/f380-project-reality-news/77777-project-reality-arma2.html

Project Reality ArmA2 Mod v0.1 Trailer - HD
[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/K7-MUw9fwZc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/K7-MUw9fwZc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Da li neko moze da preporuci neku "user made" kampanju ili set misija za download ?

(da rade na 1.05)

Mislim prvenstveno na "pesadijske"...

Hvala unapred
;)

P.S. (prijateljski savet)
Ne zaludjujte se pokusajima igranja na "lecenim" verzijama... ovo radi normalno samo u originalu.

Poslednja izmena:
Aktivno igram Project Reality za BF2 i mogu da kažem da su momci iz Black Sand studija fantastični. Od BF2 su napravili savršen mod ako Arma 2 PR bude bar pola dobar kao BF2 PR biće to savršena simulacija.

Inače jel može negde da se kupi hard kopija Arma-e II ??

Meni stiglo sa "sendit" za nekih 12 eura na popustu, proveri kolko je sad ne verujem da je više od 20-ak eura.

Aktivno igram Project Reality za BF2 i mogu da kažem da su momci iz Black Sand studija fantastični. Od BF2 su napravili savršen mod ako Arma 2 PR bude bar pola dobar kao BF2 PR biće to savršena simulacija.

Je li to cisti "multiplayer experience"... ili ima neka single player varijanta ?

Ima li neka kampanja ili mogucnost SP misija ?

Je li to cisti "multiplayer experience"... ili ima neka single player varijanta ?

Ima li neka kampanja ili mogucnost SP misija ?

Nema SP, isključivo MP. Ali je igračka zajednica je odlična (nema klinaca, i *****a). Za mene najbolje MP iskustvo ikada! Mora da se proba da bi se osetila draž... Kombinacija hard core simulacije sa malim promesama arkade (čisto da ne ubije gameplay). Evo i kako to izgleda u praksi, video prikazuje malo borbe i koordinaciju više squad-ova istovremeno: Project Reality

Poslednja izmena:
Vrh Dno