Šta je novo?

ArmA 2

Forums have been temporarily suspended to allow for the patch related traffic spike. See you soon! (Bohemia)
ma vazi xaxaxaxaxaxa...

ljudi a e su poboljsane komande u odnosu an prvi deo tj e je manje zahtevna po pitanju dugmica???

samo mi recite za mouse acceleration, to je bio n1 problem sa kecom meni, naravno nikad ga nisu ispravili (koliko sznam)....

20090529arma2.jpg

hehehe ovo je extra :D

arma2bikeride.jpg

In motion. :)

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_wE-sxh8Sac&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_wE-sxh8Sac&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Fenomenalno:D

meni se ovo mnogo vise svidja od prvog dela:d,a komande su iste ko u kecu cak ih ima i vise ali nisu mi toliki problem ko sto su mi smetale u kecu,ili sam s emozda navikao na kecu pa mi ove ne predstavljaju problem.

stigla, sta je znam, nisam primetio neke od vecih problema sigurno se svi problemi mogu resiti sa patchom... inace trenutno postoji beta 1.01 patch i nemacka igra je full internacionala a izgleda englesku patch fajlovi su procureli...
meni sa 8800GT radi od 25-50fps-a neko high/normal podesavanje (default)

evo i malo slika

Prilozi

• arma2 2009-06-01 21-58-40-78.jpg
    arma2 2009-06-01 21-58-40-78.jpg
    121.4 KB · Pregleda: 109
  • arma2 2009-06-01 22-00-30-71.jpg
    arma2 2009-06-01 22-00-30-71.jpg
    88.3 KB · Pregleda: 93
  • arma2 2009-06-01 22-01-50-62.jpg
    arma2 2009-06-01 22-01-50-62.jpg
    142.7 KB · Pregleda: 114
  • arma2 2009-06-01 22-02-58-14.jpg
    arma2 2009-06-01 22-02-58-14.jpg
    135.2 KB · Pregleda: 107
  • arma2 2009-06-01 22-05-12-71.jpg
    arma2 2009-06-01 22-05-12-71.jpg
    134.4 KB · Pregleda: 95
stigla, sta je znam, nisam primetio neke od vecih problema sigurno se svi problemi mogu resiti sa patchom... inace trenutno postoji beta 1.01 patch i nemacka igra je full internacionala a izgleda englesku patch fajlovi su procureli...
meni sa 8800GT radi od 25-50fps-a neko high/normal podesavanje (default)

evo i malo slika

Na kojoj rezoluciji igras

Poslednja izmena:
gledao sam quad opterecenje i u igri se krece od 30-50% na sva 4 tako da neverujem da je zahtevna jako ... takodje nije zuzela puno rama...

Poslednja izmena:
Битна је брзина процесора не број језгра 2/4
A Dual core with a higher clock speed will beat a quad core with less speed. I dare say if the clock speeds are close then the quad core will win. But if we are talking 3.29 Dual core versus a 2.5 Quad core, the Dual core is going to win.

Мало минобацачке паљбе
[YOUTUBE]jCBjsVVY9EI&feature=channel_page[/YOUTUBE]

Meni nista nije jasno, i ovde na forumu a i na dugim sajtovima po netu prica se kako je igra prezahtevna.

-skinuo je nocas sa iptorrents.com
-instalirao
-stavio patch 1.01
-savio patch za englski
-otvorilo mi igru pri prvom ulasku na 16:10 High i u igri mi fps bio zakucan na 60
-ja promenim na very high i fps ne pada ispod 50

Moguce da je to na ovom nosacu, videcu kad budem igrao dalje

EVO SS:

Poslednja izmena:
Meni nista nije jasno, i ovde na forumu a i na dugim sajtovima po netu prica se kako je igra prezahtevna.

-skinuo je nocas sa iptorrents.com
-instalirao
-stavio patch 1.01
-savio patch za englski
-otvorilo mi igru pri prvom ulasku na 16:10 High i u igri mi fps bio zakucan na 60
-ja promenim na very high i fps ne pada ispod 50

Moguce da je to na ovom nosacu, videcu kad budem igrao dalje

EVO SS:

Definitivno probaj neku kompleksniju misiju sa puno jedinica (AI) i efekata,verujem da ćeš videti 25fps-a! :)

Definitivno probaj neku kompleksniju misiju sa puno jedinica (AI) i efekata,verujem da ćeš videti 25fps-a! :)
И мене баш то интересује пошто видим да си насвирао CPU на 4Ghz па да видимо да ли је ово тачно :wave:
A Dual core with a higher clock speed will beat a quad core with less speed. I dare say if the clock speeds are close then the quad core will win. But if we are talking 3.29 Dual core versus a 2.5 Quad core, the Dual core is going to win.

Људи дајте неке утиске? Каква је игра? Поређење са Флешпоинтом? Багови?

Evo da kazem neke ustiske.

Igra je ok :D dobra je :)

Uzeo sam neku bas zahtevnu misiju sto se tice grafike sve na veryhigh i fps nije padao ispod 30,a vecinom je od 40, 30ak bude kad je neko zesce rokanje...

Igra je ok samo ja nisam puno igrao igre gde padnes iz jednog metka a pre tog sam se sunjao i vozio dzipom i motorom 300km :D
Najslicinije sto sam igrao je Rainbow Six kojiopet ne lici na ovo al kao da uporedim...
Nisam dugo igrao,pa bagove nisam nasao...
Podseca dosta na stari Flash Point
Grafikaje lepa stvarno,malo me boje nerviraju nisu zivopisne kao u Crysis i realno grafika ne moze ni da prismrdi Krizi al kao sto znamo nije to glavni adut igre.

Vozio sam moped, dzip, kapion, pucao iz m4 prangije itd..
Ok je ubice se vreme sa njom....

Evo da kazem neke ustiske.

Igra je ok :D dobra je :)

Uzeo sam neku bas zahtevnu misiju sto se tice grafike sve na veryhigh i fps nije padao ispod 30,a vecinom je od 40, 30ak bude kad je neko zesce rokanje...

Igra je ok samo ja nisam puno igrao igre gde padnes iz jednog metka a pre tog sam se sunjao i vozio dzipom i motorom 300km :D
Najslicinije sto sam igrao je Rainbow Six kojiopet ne lici na ovo al kao da uporedim...
Nisam dugo igrao,pa bagove nisam nasao...
Podseca dosta na stari Flash Point
Grafikaje lepa stvarno,malo me boje nerviraju nisu zivopisne kao u Crysis i realno grafika ne moze ni da prismrdi Krizi al kao sto znamo nije to glavni adut igre.

Vozio sam moped, dzip, kapion, pucao iz m4 prangije itd..
Ok je ubice se vreme sa njom....

Slazem se sa svim osim da je grafika lepa mene oci zabolese sve mutno ne znam kako vi ali nikako nije slika cista inace igra na very high 1280x1024 skroz mi ok radi retko kad se spusti ispod 20 fps uglavnom je 30 do 45:banana:

Poslednja izmena:
Instalirao, nabacio patch v1.01, patch za engleski jezil, izlečio, igra radi ali mi redovno ovo izbacuje ??

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    12.7 KB · Pregleda: 96
Instalirao, nabacio patch v1.01, patch za engleski jezil, izlečio, igra radi ali mi redovno ovo izbacuje ??

Takodje i meni se to pokazuje, realno treba pricekati eng verziju ako bog da nesto ce srediti da ovo bude igrivo graficki i gameplay bez buga koji nece narusiti citav gameplay:banana::banana:

Poslednja izmena:
ja sam iscitao na netu da se ne stavlja beta patch,pa ga nisam stavio,a igra i bez njega za sada radi extra,do sad je samo 1 cika prosao kroz zid.

Inace igra je perverzija,pogotovo kad dodjem do Urala pa s njim pogazim protivnike:D

i meni izbacuje to...dobro je neko to spomenuo jer bi kod mene pao jedan reinstall

Ne znam koja je poenta toga al vidim da ne smeta nista...

Jel ste vi kupili ili igratre narodno?

Izbacuje tu poruku zato sto ste patchovali na 1.01 a zalijepili "lijek" za 1.0. Samo potrazite ima i "lijek" 1.01 i sve će biti u redu :D

Meni se igra extra svidja... konachno ne znam chime bi pre upravljao ili iz chega bi pre pucao....

Grafika je isto odlichna...imash osecaj ko da si stvarno u shumi, na terenu... sjajno...a josh shto radi fino igra bez trzanja na 1920 pri Very High podesavanjima na mashini iz potpisa necu ni da komentarishem puno...josh samo kad bih imao vremena da je opikam malo :-(

trchish kroz shumu, zvekece ti oprema, chizme skripe, shum trave i shume...uzdisaji dok trchish...pa josh i ptichice...hdr efekti...bujna vegetacija na otvorenom...a slabija i drugachija (shumska) vegetacija u shumi... ma puno detalja... i jedan metak na pravo mesto i gotovo...brutalno

Poslednja izmena:
Chekaj bre, kako je u testu na netu GTX280 jedva shljakao 1920 na 10fps, a tebi sve lepo radi. Igrash na XP-u ili Vista-i? Koji su ti konkretno sve detalji stavljeni na very high.

Nazad
Vrh Dno