Šta je novo?

ArmA 2

Ocigledno da su shvabe malo potkacile ovu igru...ljudi uglavnom kazu da im igra fino radi.

Jel' je ovde vise stavljen akcenat na multiplayer ili na singleplayer?Inace igra fino radi na 1280x1024,high podesavanja,8800 gt i amd x2 6000+(3ghz)!!!

@djwibe
se zeznuo ja sa mojom konfom iz potpisa igram na 1680x1050 sve very high i stucne igra,desi mi se fps 30 jednom i 28...

nisam se zeznuo ni malo...igra sa beta patch-om radi skroz ok varira izmedju 20-30fps-a, shto je skroz ok i igrivo, bez trzanja i ceckanja...

chini mi se da kada bi sada instalirao AMRA1 da bi u njoj fps bio manji na max....

@djwibe
se zeznuo ja sa mojom konfom iz potpisa igram na 1680x1050 sve very high i stucne igra,desi mi se fps 30 jednom i 28...

Hm imas konfu slicnu mojoj(meni je grafa na default),a meni ne stuca igra iako je sve na VHigh 1680*1050:S:,jedino kad mi zastucne igra je kad treba da ucita nove predele ili da save-uje igru.Inace igra ide tecno.:smash:

Poslednja izmena:
To je do proca.

My favourite :D

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HBLZPiJa7xI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HBLZPiJa7xI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Jao, jel beshe na Javelin ispada nishan?:)

Od sada i na Steamu :D

Prilozi

• arma2.JPG
    arma2.JPG
    97.1 KB · Pregleda: 79
Odlichno. Jedva chekam prvi popust.

Ако ти није пуно имаш на Sendit.com и Shopto.net за 30€ :wave:

A shipping?

Training camp mi je radio savrseno dok nisam zapoceo misije, i sada se fps krece izmedju 10 i 20 bez obzir na graficka podesavanja, a upravo sam popio i Out of memory gresku? U pitanju je v1.01 beta.

Poslednja izmena:
Training camp mi je radio savrseno dok nisam zapoceo misije, i sada se fps krece izmedju 10 i 20 bez obzir na graficka podesavanja, a upravo sam popio i Out of memory gresku? U pitanju je v1.01 beta.

Takodje!Sve mi se cini da je ovo preslikani GTA 4!!!

Upravo sam skontao da na fps najvise utice Vision distance. Stavite ga u rasponu od 3000-4000 i resen problem. Nadam se da ce nekom zakrpom omoguciti iskljucivanje motion blur-a, koji sigurno primetno utice na performanse.

Који OS имаш и колико меморије?

Да до изласка нових Catalyst-а :wave:
If you are ATI/AMD user, I am afraid you will have to wait for June Catalyst drivers (9.6 = 2009/June) to be released. Until then you can try lowering your Texture detail and Texture memory options, and perhaps even decreasing view distance - this should at least make the error lest frequent.

Uopšte nemam teksture, a grafika u 1680x1050 izgleda ko 640x480 rezolucija. Očaj živi, još jedan masovni beta test od igre.

Čekam lepo OFP2, pa makar bio najgora arkada.

Uninstall....

Imam najnovije drajvere, a baš me nešto mrzi da čekam još novije od ovih. Ako naprave igru, pa nek se potrude malo da to može da se igra kada se pojavi, a ne ovako da pola stvari ne radi i da im ljudi javljaju šta da popravljaju. Jel imaju oni neku internu kontrolu kvaliteta? Očigledno nemaju.

Imam najnovije drajvere, a baš me nešto mrzi da čekam još novije od ovih. Ako naprave igru, pa nek se potrude malo da to može da se igra kada se pojavi, a ne ovako da pola stvari ne radi i da im ljudi javljaju šta da popravljaju. Jel imaju oni neku internu kontrolu kvaliteta? Očigledno nemaju.

isto pitanje mozes postovati AMD :p
jer ja sam generalno jako razocaran sa njihovim driverima....

Nikada nisam imao problema sa ATI karticama, baš kao ni sa nV. Uvek sam kupovao trenutni best buy i sve je sjajno radilo i na jednim i na drugim. Uvek mi je jedna generacija bila Ati, a druga nV. Nikada, ali ama baš nikada nisam imao probleme sa drajverima.

Poenta je da ne možeš da osuđuješ tehnologiju za svoje propuste. Pa kako bi bilo da ja lepo izmislim neki svoj browser i napravim sajt koji je kompatibilan samo sa njim, a posle se čudim kako uopšte ne izgleda dobro na Firefoxu i Internet Exploreru? Jeste da je IE đubre, kao što ti misliš da je ATI, ali je činjenica da postoji i da moraš da se prilagodiš tome.

ARMA ima dobru hard-core vojnu ideju iza sebe ali je ona očajno implementirana. Bila je u ARMA 1, a sad i u nastavku. Bolje da su sačekali ovaj put i da su lepo ispeglali igru, a ne da nam uvaljuju betu ko prošli put. Moguće i da su se utronjali zbog OFP2, pa su požurili sa izbacivanjem malo više nego što je trebalo.

Poslednja izmena:
sto se tice igre slazem se moglo je to bolje i sa manje problema, sto se tice ATi-a kad negde radim servis najezim se kad ih vidim..., pogotovo kad imaju u planu da nadograde graficku novom a chipset krs :)

ja nemogu da updatujem na german 1.01 patch final, nesvidja mu se serial ako neko ima resenje PM pls.. :p

Vrh Dno