Pa dobro ipak je SK ekskluzivno otkupio prava na japansku i kinesku fudbalsku ligu. Moraju bar nešto i oni da imaju.
Ne može se upoređivati, pošto je ovo fudbal B klase, a bejzbol je elitna liga, tako da je veliko pitanje ko šta gleda.
Ukoliko Arena želi da parira Sk-u sledeći potez bi morao biti otkup prava za koledž fubal (NCAAF).
Ne može se upoređivati, pošto je ovo fudbal B klase, a bejzbol je elitna liga
Pravo je čudo kako špageta nije napisao da će Arena prenositi MLB. Pojma on nema šta piše. A MLB na našim prostorima gledan kao 2 liga Demokratske Republike Kongo.
makarena@da li je ovo iznenađenje za tebe da arena sport počinje ponovo sa prenosima MLB...
Makarena, imas li kakve novosti vezi EuroSport-a sto se tice nasih prostora.. Oce li oni kakve nove lige ubacivati(kosarka, fudbal)..?
Haha, čuj ovoga, B klasa. Ljudi potrošili 250 milki samo u januaru i našo se neko pametovati. Kažeš da parira sa NCAAF, nema šta baš će im parirati.
@makarena
Nek misli ko šta hoće meni ni iz džepa ni u džep. Već 10 godina sam na sbb-u i ne pada mi napamet da prelazim na iptv,ionako pl ne gledam preko sportkluba.
@shabaninonda
Nisam nigde procitao,poznajem dosta ljudi sa arenesport pa sam se raspitao. Pratim temu i ova prepucavanja već neko vreme pa sam hteo sebi da skratim muke od znatiželje a i da podržim coveka kad ga već toliko napadaju. Ko hoće da veruje nek veruje ko neće nek se strpi do zvanične objave.
zaključio sam da je država dobrano zavukla ruku u budžet kako bi pomogla Telekomu da napreduje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari