Šta je novo?

ArenaSport Sport Klub i ostali sportski kanali

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nervozni su jer im je SK preko tvitera i fejsbuka obecao lepe vesti u narednim danima, a ti "naredni dani" se nesto previse otegli, pa polako shvataju da ce od sledece sezone juriti strimove preko neta.

Za vaterpolo zaista ne znam nista, jedino da se raspitam narednih dana.

Za kosarku cemo videti sta ce se desiti, jos nista nije sigurno.

Hvala. U Crnu Goru su na Total TV-e ubacili sve Sport Klub-ove ja.. Cak su ubacili i Sport Klub GOLF... To je dokaz, da je Arena Sport uzela Engleze, pa zato su i ubacili te ostale kanale!!!

Nisu ubacili sk4, sk5 i sk6, tako da ovaj info nije tačan.

Nervozni su jer im je SK preko tvitera i fejsbuka obecao lepe vesti u narednim danima, a ti "naredni dani" se nesto previse otegli, pa polako shvataju da ce od sledece sezone juriti strimove preko neta.

Za vaterpolo zaista ne znam nista, jedino da se raspitam narednih dana.

Za kosarku cemo videti sta ce se desiti, jos nista nije sigurno.

Vala su se otegli i za Arenu. Kupili prava u decembru a jos cute. Po kojoj logici bi SK bilo dozvoljeno da objavi produzetak saradnje pre nego se zavrse pregovori EPL sa svim televizijama, a AS mora da ceka? Zar ne rece da je SK dobio po usima jer se onomad jedan njihov komentator izlanuo pre vremena? Protivurecis sam sebi.

Makarena ArenaSport je uzela PL, ide li jos sta uz PL.. Kao ChampionShip i FA kup?

Da, paket obuhvata Premijer ligu, Championship i FA kup, plus Arena ima jos godinu dana prava na onaj njihov liga kup.

Vala su se otegli i za Arenu. Kupili prava u decembru a jos cute. Po kojoj logici bi SK bilo dozvoljeno da objavi produzetak saradnje pre nego se zavrse pregovori EPL sa svim televizijama, a AS mora da ceka? Zar ne rece da je SK dobio po usima jer se onomad jedan njihov komentator izlanuo pre vremena? Protivurecis sam sebi.

Ti ili ne znas da citas ili se namerno pravis lud, Arena ne sme nista da objavi dok se ne prodaju prava na teritoriji Slovenije, dok je Sport Klub pre tri godine produzio prava na sve ex-yu teritorije, ali je cekao da se zavrse pregovori za neke komsijske drzave, cini mi se da su Rumunija i Madjarska bili u pitanju, ali mozda gresim, sada su te drzave vec zavrsile svoj posao, tako da bi SK jos pre mesec-dva dobio dozvolu da bilo sta objkavi posto bi oni opet produzavali prava na svim ex-yu teritorijama, medjutim posto im je Arena jos krajem decembra uzela 5 od 6 drzava, ostaje im samo da pomocu Sport Klub Slovenije uzmu makar neku mrvicu od TV prenosa.

Nego junacino, ajde da te vidim da li ces smeti da mi se obratis kad stigne zvanicna potvrda ili ces zajedno sa ostalom decurlijom pobeci tamo odakle si i dosao.

Da, paket obuhvata Premijer ligu, Championship i FA kup, plus Arena ima jos godinu dana prava na onaj njihov liga kup.

Ti ili ne znas da citas ili se namerno pravis lud, Arena ne sme nista da objavi dok se ne prodaju prava na teritoriji Slovenije, dok je Sport Klub pre tri godine produzio prava na sve ex-yu teritorije, ali je cekao da se zavrse pregovori za neke komsijske drzave, cini mi se da su Rumunija i Madjarska bili u pitanju, ali mozda gresim, sada su te drzave vec zavrsile svoj posao, tako da bi SK jos pre mesec-dva dobio dozvolu da bilo sta objkavi posto bi oni opet produzavali prava na svim ex-yu teritorijama, medjutim posto im je Arena jos krajem decembra uzela 5 od 6 drzava, ostaje im samo da pomocu Sport Klub Slovenije uzmu makar neku mrvicu od TV prenosa.

Nego junacino, ajde da te vidim da li ces smeti da mi se obratis kad stigne zvanicna potvrda ili ces zajedno sa ostalom decurlijom pobeci tamo odakle si i dosao.

Ne idem nikuda. Nemam razloga da se krijem. Nisam ja ta koja ide okolo i ispira ljudima mozak kao Jehovin svedok tvrdeci da je bilo koja televizija dobila prava na EPL a da ne prilozim niti jedan jedini konkretan dokaz za tu tvrdnju. Meni stvarno nije jasno kako ljudi veruju u gluposti koje pises. Sto bi drzava dala Areni 20 milki za EPL? Da privuku sto vise korisnika da bi se Telekom sto bolje prodao do kraja godine (to si ti ranije napisao)? Jak mi je magnet Premijer liga. Da ne spominjem da pocinje tek sredinom avgusta, a Telekom bi trebalo staviti na dobos vec negde krajem novembra da bi u decembru dobili i otvorili ponude. To ostavlja jedva tri meseca. Njihov jedini adut je mobilna telefonija i tu je trebalo da mame ovcice. Niko se nece odreci kablovske tv i interneta zbog IPTV i EPL i Telekomovg krs ADSL-a. Bog te pita koliko ljudi je otkazalo fiksni i nisu ludi da ga ponovo uzimaju. A iako mnogima Polaris od 500rsd mesecno deluje primamljivo, popismane se cim cuju da se placa oprema/instalacija. Vidis, cim se malo mucne glavom i upotrebi logika tvoje bajke gube smisao.

Kakve bre bajke, Telekom je dobio od drzave skoro €200m za restruktuiranje i poboljsanje trzisne pozicije do kraja 2016. godine, otprilike jedna trecina tog novca je otisla u MTS TV i naravno u Arenu, kakav crni dokaz ja mogu da prilozim na forumu, sta treba da fotokopiram i skeniram papire i da to kacim na Internetu da bih nekim balavcima nesto dokazivao, milijardu puta sam ponovio da lepo sacekate zvanicne potvrde i da ih onda uporedite sa apsolutno svim stvarima koje sam ovde izneo u protekla tri-cetiri meseca, znaci Premijer liga, Liga MX, LNB Pro A, Copa America, Arena Sport 6, BOX Premier, itd.

Ti si pre svega jedna beozobrazna osoba koja je do sada iznela nekoliko gnusnih lazi o meni, a ne samo o meni, vec i o ostalim korisnicima za koje pricas da su moji profili ili sta vec, da imas makar malo obraza sacekao bi lepo na zvanicne potvrde i onda bi mogao da pametujes do mile volje, medjutim od toga nece biti nista jer ces kao i svaka kukavica pobeci odavde cim shvatis da je svaka moja rec na ovom forumu bila istinita.

Kako da ne, ulozili su 200 miliona u firmu koju nisu uspeli da utope za onu famoznu milijardu koju sanjaju. Pa neka i dobiju toliko, u plusu su svega 800 miliona minus akcije za zaposlene i sirotinju raju. Ti da si neki cata koji je igrom slucaja zbog svog prirode svog posla dosao do nekih informacija ne bi se ovoliko upinjao da sve zive ubedis vec bi te bolelo uvo.

Znas li ti, uopste, sta je gnusna laz? A sto se tice duplih naloga, pa vidi se em po stilu pisanja, em po tome sto sa tobom ponajvise korespondiraju uglavnom oni koji su clanovi foruma tek od momenta kada si se ti pojavio, i sto stalno postavljaju jedna te ista pitanja a ti se stvoris u roku od odma' da odgovoris.

Bebice vreme ti je za spavanje, neka ti mamica da cuclu i zelim ti lepe snove.

@RileBully

Pa ajde neka moderacija proceslja detaljno sve IP adrese, evo ja cu bilo kom moderatoru preko pp-a reci ko mi je provajder i u kom delu Beograda zivim, ako je to od neke pomoci, pa neka uporede mojih 100+ poruka sa ostalim desetinama poruka svih tih drugih korisnika koje bezobrazno uvlacis u celu ovu pricu, i neka onda dodju ovde i javno napisu da li ja ili bilo ko od njih koristi jedan ili vise naloga, a nakon toga ocekujem za se izvinis i meni i ostalima koje optuzujes.

A to koliko je drzava ulozila u Telekom ja dobro znam, i to znam cifre do poslednje decimale, i opet bezobrazno izvrces moje reci, milion puta sam ponovio da se ljudi strpe i da posle uporede sve zvanicne potvrde sa mojim postovima napisanim ovde od decembra meseca, medjutim i ti i onaj mali dosadni klinac non-stop skacete po meni iz prikrajka, pa kad aodgovorim, onda se bunite, lepo sacekajte na saopstenje pa se onda javite ako budete smeli, a naravno da necete.

Izgleda da Drugar Makarena misli da sam ja novinarka za koju je tvrdio da vodi SK twitter nalog a ima pik na nju. Kad smo vec kod komunikacije sa korisnicima, kako to da SK ima forum, twitter i facebook a Arena sipak. Imaju, doduse ona "pitanja i odgovore" ali slabo sta objavljuju. Eto, ja nisam bila lenja, pa im posaljem pitanje da li planiraju da u bliskoj buducnosti uvedu kanal AS6, pa jos u onom upitniku slazem da imam IPTV i sve AS kanale, cak sam izabrala i lepo ime Lambada (to mi je najdraza pesma/ples posle Makarene) a oni mi nisu odgovorili. Slabo nesto pripremaju teren za tu agresivnu kampanju.

Premijer liga sama po sebi je garancija za rekordnu gledanost.
Mene najmanje interesuje ko će da prenosi, mnogo mi je bitnije kako se ti prenosi odrađuju. RTS je Premijer ligu prikazivao kao snimak subotom posle ponoći?! Totalno su unakazili prenose. Posle njih je Sport klub delovao kao čudo neviđeno, jer su na početku imali nenormalnu cifru prenosa uživo (možda čak i sve utakmice). Posle toga su se pojavili savršeni HD strimovi Sky Sports i BT Sport sa idealnim paketom komentatori + analize utakmice. Sport klub je u poređenju sa tim izgledao jadno sa svojim nedoraslim komentatorima.
Ako Arena preuzme Premijer ligu, neće mi biti ni najmanji problem da otkažem SBB i pređem na mts, uz uslov da prenosi budu urađeni približno kao u Engleskoj.
Arenin dodatni bonus je naša liga, npr derbi kao sada u subotu.

Prica se da ce PL on naredne sezone imati prenos i Petkom uvece. Ako je to istina, onda ce AS omati dosta prenosa po kolu. Petkom 1 mec, Subotom 3 meca i Nedeljem 2-3 meca, kako kad...

Samo deset kola će se igrati petak veče

Razumem do neko ima puno slobodnog vremena i da voli da gleda sve te silne utakmice koje se prenose (Serie A, PL, Primera, Francuska, Nemačka, naša "Premijer" liga) ali da se nerviram zbog toga što je neko nekome oteo prava prenosa? Pa toliko lud nisam da pređem sa konja na magarca (što se tiče provajdinga).

U utorak sam "otkrio" AceStream. Gledao sam Real Volfsburg i uporedo onu drugu utakmicu (eto koliko sam je pratio :) ). Real je bio strim neke ruske tv stanice. Pa ja sam se oduševio kvalitetom slike. I samo jednom mi je štucnula slika za 90 minuta utakmice. Ok, imamo 50/3 brzinu neta pa valjda to utiče na kvalitet ali ako ima puno ovakvih strimova, tek onda mi je besmislena priča oko SK/AS kanala.
Inače, to mi je prvi prenos uživo koji sam gledao posle El klasika a pre toga se ni ne sećam kad sam poslednju put gledao nešto uživo.

MLB na Arena Sport!
NFL na Sport Klub i sledece sezone!

Poslednja izmena:
makarena@da li je ovo iznenađenje za tebe da arena sport počinje ponovo sa prenosima MLB...

Nzm za NHL, to moras pitat Makarenu!
Ovo su oni postavili na svojim FB stranicama! Pa sam ja napisao ovdje!

Svaka čast ljudima iz Arene za kupovinu MLB prava jer sam veliki ljubitelj bejzbola. Doduše, imam onaj MXQ Android Box, ali ipak je lepše kad ne moram da tražim strimove.

Ja sam poslao poruku Areni Sport, i oni su mi odgovorili, da ce u narednom periodu obavjestiti vezi MLB ..

Haha ''veliki ljubitelji bejzbola'', kod nas je to veoma popularan sport:d Pa Ameri na TV-u slabo gledaju bejzbol jer im je dosadan, zanimljivo im je na stadionu do 6., 7. ininga dok sluze hranu i pice, posle zapali kuci pola njih. Ovo je postala tema botova, ocekujem uskoro da neko napise da Arena prenosi Beogradsku zonu, i kometare ''jos samo pl tooo breee'':d

Pravo je čudo kako špageta nije napisao da će Arena prenositi MLB. Pojma on nema šta piše. A MLB na našim prostorima gledan kao 2 liga Demokratske Republike Kongo.

Ne razumem ljude poput tebe, zašto ti smeta što su otkupili prenose? Prvo, prenosi su posle ponoći tako da se ne preklapa ni sa jednim popularnim sportom (kod nas). Drugo, to što je nije popularan ne znači da je loš sport. Treće, u Srbiji postoji bejzbol liga koja je u ekspanziji, pa samo ti ljudi da se pretplate Arena će da ima neki profit.

Haha ''veliki ljubitelji bejzbola'', kod nas je to veoma popularan sport:d Pa Ameri na TV-u slabo gledaju bejzbol jer im je dosadan, zanimljivo im je na stadionu do 6., 7. ininga dok sluze hranu i pice, posle zapali kuci pola njih. Ovo je postala tema botova, ocekujem uskoro da neko napise da Arena prenosi Beogradsku zonu, i kometare ''jos samo pl tooo breee'':d

Sa kojim pravom si me nazvao "botom"? Pratim bejzbol odavno i obradovala me je vest što ponovo mogu da ga gledam na TV. Ne mogu na stadion pa mi trebaju prenosi.

Poslednja izmena:
Ne razumem ljude poput tebe, zašto ti smeta što su otkupili prenose? Prvo, prenosi su posle ponoći tako da se ne preklapa ni sa jednim popularnim sportom (kod nas). Drugo, to što je nije popularan ne znači da je loš sport. Treće, u Srbiji postoji bejzbol liga koja je u ekspanziji, pa samo ti ljudi da se pretplate Arena će da ima neki profit.

Ma šta će mi smetati. Šta, njih par da se pretplati i imaju profit? Bravo. :happy: A prava koštala više miliona. :exploder:

Iznenadio bi se, kada bi video, koliko ljudi vole da gledaju zonu, i opštinski fudbal. To ne znači, da je to vredno para, i ulaganja.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Steta sto nema vise speedway-a na SK..narocito onaj iz Svedske..to je bilo najgledanije ubedljivo

Iznenadio bi se, kada bi video, koliko ljudi vole da gledaju zonu, i opštinski fudbal. To ne znači, da je to vredno para, i ulaganja.

Umesto što ismevate ovaj sport na najprostiji način, bolje pročitajte par redova pravila. Naučite nešto novo.

Poslednja izmena:
Naravno, da ismevam, i nastavicu to da radim. Moje pravo, zar ne?

Slobodno, ali i razmisli (ako hoćeš) zašto je toliko popularan u severnoj i južnoj Americi, kao i u Japanu. Toliko od mene.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno