Šta je novo?

Arena Cloud MTS pay OTT TV platforma

• Začetnik teme Začetnik teme jok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Probah i ja ovu katastrofu od aplikacije i "CDN-a". Pa ovo je kriminal kako radi - pokušavao košarku da gledam za vikend i samo sam se iznervirao. Inače, proba je bila sa Gold paketom i sa 500MBit internetom, pre nego što neki pametnjaković krene da botuje. 🙂

Lol ja ne mogu ni da se ulogujem, toliko o njihovoj aplikaciji. Ipak je ovo kršina teška .....

Ovo sra** od aplikacije opet ne radi

Što pre da ugase celu platformu

I Eon je bio besplatan jedno vreme pa se nije ovako raspadao za vreme utakmica fudbalske reprezentacije.

Ovo je kao da kažu bukvalno: "Nemojte se svi pretplatiti jer, ako to učinite, nećete moći da gledate". Sjajan marketing!

Ja još nisam probao arenu cloud na LG jer nema aplikacije ali preko tel mi radi dobro ( iz Bosne sam i koristim ili mtel ADSL ili češće Tele2 hrvatski mobilni internet jer sam uz granicu )
Moguće da u Srbiji radi loše jer ako gledate arena cloud preko SBB interneta, ili nekog drugog koji nije MTS ,da operater namjerno guši saobraćaj prema navedenom servisu a sve zbog toga da se procuje loš glas da aplikacija ne radi.

Trebalo bi testirati preko MTS interneta u prime time kad ide liga šampiona pa da se vidi kako radi

Hakeri su ipak problem 😥

Jel moze da se proveri negde da li je stvarno bilo napada? Pokušao sam da tražim na onim sajtovima što prate napade sa mapom ali bez uspeha.

Ma kakav crni napad, previše korisnika, očajan kapacitet servera i linka i eto ti DDoS.

Njima ne treba DDoS napad da bi pukla aplikacija. Dovoljne je da se nakači polovina ljudi koja je instalirala aplikaciju i eto pada servera i zagušenja mreže.

LOLOLOL
Ovo je najjače: "Više je nego očigledno ko ima motiv i toliki novac".

Kad se iovako samo priča o raspadu ovog servisa, jel nekome radi premotavanje na Arena Esport na više od par sati unazad? Može da se premota sad-dva-tri, to je to. Igram se sa podrškom već nedeljama i ne mrzi me, ne prosleđuju ništa šta im se prijavi već traže br. tel., kad pošalješ oni "vrše proveru". Mislim da već 5 puta prolazimo kroz isti proces prijave, slanja broja za "proveru". 😀

Ijaooo... Pa njima Arene na ovim serverima linkuje GSS media... 😁 Pa oni jedva da imaju kapacitet na linku za 3000 korisnika u inostranstvu.
Pa naravno kad je to prepravljenja / re-skin GSS Media aplikacije... tj re-brand GO4TV realno... čak im pri registraciji Arena Cloud naloga zahteve šalje na Go4YU domen 😀 😀

I package id SmartTV verzije Android aplikacije je "com.gssmedia.arenatv"

Pa naravno kad je to prepravljenja / re-skin GSS Media aplikacije... tj re-brand GO4TV realno... čak im pri registraciji Arena Cloud naloga zahteve šalje na Go4YU domen 😀 😀

I package id SmartTV verzije Android aplikacije je "com.gssmedia.arenatv"
Pa oni stvarno nisu normalni. Zaposlili 100 radnika SBB-a još prošle godine ali i dalje ne mogu da naprave OTT aplikaciju nego koriste GSS? Inače tih 100 tehničara/programera su dobili duplo veće plate a očigledno ih ne koriste, nego je poenta bila oslabiti kadar.

Baš zato, što su ih zaposlili i krenuli su u sunovrat. Telekom je nekada bio odličan, ali u poslednje vreme sve više liči na SBB.

Verovatno mislis na poštu (PTT) 😀

Nazad
Vrh Dno