Šta je novo?

Arc Raiders

Ja presao sa bo6 ranked pa se vracam na bo7

Ovo je smor igra,weapon upgrade ne postoji,cuj radis upgrade,ode weapon ode upgrade

Just now na twitchu jedan psiho sa vendetom izivljava na desetak new player free tayer vecina

Ovo ima veliki problem sa balancigom i moze se desiti da se bukvalno raspadne veoma brzo

Koji to balans player level 75 i level 5 na istoj mapi

Just now na twitchu jedan psiho sa vendetom izivljava na desetak new player free tayer vecina

Ovo ima veliki problem sa balancigom i moze se desiti da se bukvalno raspadne veoma brzo

Nemoj tako, ipak je to igra godine 2025. 😀 😀 😀

Ti leveli, ako konkretno na skillove mislis, ne znace mnogo, gotovo nista, tokom okrsaja. E sada, map knowledge je vec druga stvar al to vec ne zavisi indirektno od levela vec od toga koliko si sta popamtio. Opet imas dobrovoljni wipe na svakih 8 nedelja tako da neko ko je spucao 200h ce krajem decembra biti ponovo lvl 1.

Ma nidje veze, ne postoji igra koja je balansirana do savrsensta i kojoj mali Mica nece naci manu ako ga neko odvali 3 partije za redom - pa naravno da ce da place po internetima. 🙂 Uostalom, koja je to multiplayer igra bila savrseno izbalansirana u njenom ranom periodu - ni jedna.

Ti leveli, ako konkretno na skillove mislis, ne znace mnogo, gotovo nista, tokom okrsaja. E sada, map knowledge je vec druga stvar al to vec ne zavisi indirektno od levela vec od toga koliko si sta popamtio. Opet imas dobrovoljni wipe na svakih 8 nedelja tako da neko ko je spucao 200h ce krajem decembra biti ponovo lvl 1.
kakav sad crni wipe, definitivno mi ne pada na pamet da se ponovo levelujem
ako me spucaju na level 1, ide odmah uninstall i zaborav

Kako da ne,poznavanje mape sa free stash igrackama ce mnogo pomoci kad naletis na level 75 sa rucnim topom
Sinoc gledao na Twitchu kako venatorom lik topi po 3 playera

COD bo6 je od pocetka savrseno balansiran
Zna se lepo red,skill matmatching,ranked ide 1 level plus minus i reseno

@Wizard74 Izvini jel si ti igrao ovu igru ili pricas na osnovu tudjeg iskustva? Level u ovoj igri sto se power tice ne znaci nista. Postoje reseti na svakih 8 nedelja nakon kojih, ukoliko ih izaberes, kreces ponovo od levela 1. Inace na Arc Raiders discordu i na redditu KUKAJU, ljudi koji ulaze sa opremom vrednom preko 100k, da ih se ne ubacuje u mec sa freeloadout igracima ili mid mec jer lako mogu da izgube opremu. Ljudi koji igraju igru bukvalno traze suprotno od onoga sto ti trazis.

Btw taj sivi Stitcher (iz free loaduta) te sasije u glavu i za 1.2sekunde si mrtav sa Heavy stitom. Isto i sa Kettle. Cak i sa Rattlerom ako si bas precizan i pogadjas u glavu. Ljudi svakodnevno traze da se oslabe ta pocetna oruzja ili da se ojacaju epic oruzja. Taj Venator je inace OP cak i posle nerfa.

Igram,level 15,taj reset je expedition opcionalno

Saorevi psn id,igram na ps5

Mozemo igrati zajedno,da im pucamo u ledja

Sttitcher free load out power! 😀
1764600295081.png

Najbolje je da stave de-dust, pa onda svi da krecemo sa krajeva onih mikro mapa i da se uvek nalazimo na isto mestu i krljamo pod potpuno istim okolnostima.

I da ubace ono munja trcanje iz bf i coda, jer ne dao bog da osetis težinu opreme koju nosis.
I one poene onako da iskacu dok svaki metak pogadja da znam ja da nanosim štetu, lepo brojevima, kao u RPG-u nekom sa bacanjem kockica...
Onaj cod airsoft feel pucanja (kao da ih ne busi metak nego se odbijaju kuglice, sto ne čudi jer su cod devovi inace videli tako po filmovima kako oruzje treba da se ponasa, za razliku od embarka gde je sound director bivsi snajperista, a sigurno ih ima jos sa pravim vojnim iskustvom jer se oseca i igri) , kockasti predmeti i prostorije na sve strane...da mi se slučajno ne preoptereti mozgic od neke vece i zaguljenije mape na vise nivoa i pri različitim vremenskim uslovima..

Hocu kucu sa onim iskopanim bazenom cao u cod. Pa da se vrtim oko nje tako po pola sata da slucajno ne provedem 3 sekunde bez pucanja.

Igram,level 15,taj reset je expedition opcionalno

Saorevi psn id,igram na ps5

Mozemo igrati zajedno,da im pucamo u ledja
Ne razumes ti mene izgleda. Napisao sam da je expedition opcioni:
1764602747816.png
------------------------------------------------>Ukoliko ih izaberes - znaci opciono. Zbog toga bi potpuno besmisleno bilo postavljati bilo kakav MM koji bi uzimao level karaktera u obzir. Nakon godinu dana neko bi se resetovao 6 puta, neko dva, neko jednom, neko pet, neko nijednom. Sta ti level znaci tu? Sem toga level ne znaci nista. Ja sam lvl 75 ako krenemo da se napucavamo ako te svaki put pogodim u glavu sa Stitcherom roknucu te osim ako nemas Boobcat i ti me pogodis svaku put u vugla posto on ima veci firerate iako ima manji dmg nego Stitcher. Poenta je da i sa pocetnim, sivim oruzjem mozes da dobijes bilo koga. Nemas armor od koga ce se odbijati light ammo, nemas stit koji apsorbuje, razlika izmedju zelenog i ljubicastog stita je smesna sem ako ne gledas specificne brake points na nekom oruzju (Anvil/Ferro).

Ono sto ti zelis je da bude gear based MM, za koji su devovi specificno rekli da ga ne koriste.

sinoc se povezah sa mojim ortakom iz doba prvog Warzone-a kad smo ga besomucno igrali po 15 sati dnevno, i odradismo 3 sata stroge krljacine - e sad mi se vec svidja igra mnogo vise 😀

Oders "Gradska Cistoca" ponovo u akciji 😀
1764986952085.png

Ma igra je top.

Porediti je sa BF i COD-om nema nigde veze.

Ovo je drugi zanr igre, osim sto je extraction shooter, sve ostalo nije isto.

Igra ima vajb deset puta bolji od COD-a i BF-a, presao sa oba i evo me u ARC-u.

Opustena igra, nemam vise zivaca da se navlacim sa klincima koji po ceo dan cepaju BF i COD i znaju da igraju super brzo.

Ne pamtim (ni kad sam mlađi bio) veću zarazu od igre. Pa ja zadnjih godina jedva 2 sata da sam uspijevao da sastavim igranja, smori me, dok ovdje evo već
par večeri se igra 7h+ iz cuga i to prođe da ne trepneš, boles'. Ima nas 7-8 iz društva na diskordu pa se mijenjamo, troje igra, ostalima pustimo stream i sve tako, haos i ludnica. 🙂

Tek sam 19 lvl ali polako se uhodavam. Kad igram solo još uvjek se vodim taktikom da otvaram i kupim sve živo i kad napunim inventory - paljba na exctract 🙂 Kad sam s ovim manijacima koji su već svi max lvl, 75, rješavamo kraljice, trialse, uglavnom ogrebem se za dobar loot 🙂

Na početku nisam pucao na ljude, nisu ni oni na mene sigurno prvih 5-6 lvl a onda me lik s kojim sam lootovao zajedno, rokne i uzme mi blueprint dok sam pozivao metro. Od tada no mercy, nema "don't shoot", pucam na sve što mrda. 🙂

Lično uvek fino pridjem i najavim se ali nikada ne okrećem ledja niti spuštam oružije. Za sada nisam imao baš loših iskustava. Doduše nemam mnogo sati u igri.

Ih, imaš ih da se najave, priđu, na proximity chat čak i progovore fino i čim leđa okreneš bam. Onda imaš tonu timova koji čim se pojave na mapi trče na extraction tačke, kampuju i čekaju druge ljude da pobiju kad stignu na izvlačenje kako bi im oteli loot. Otprilike mislim da bi slično funkcionisalo in real world, apokalipsa neka kad bi krenula, takvi su ljudi.

"The arc is the true enemy" ... 💀

Ih, imaš ih da se najave, priđu, na proximity chat čak i progovore fino i čim leđa okreneš bam. Onda imaš tonu timova koji čim se pojave na mapi trče na extraction tačke, kampuju i čekaju druge ljude da pobiju kad stignu na izvlačenje kako bi im oteli loot. Otprilike mislim da bi slično funkcionisalo in real world, apokalipsa neka kad bi krenula, takvi su ljudi.

"The arc is the true enemy" ... 💀
Covek je najveci i najgori predator.

lik je poznati buljas na reditu i jos silnim forumima.
smeje se sada, no reputacija je cudo i prati te i kad mislis da si se konacno otarasio.
zavrsice verovatno tako sto ce da se smeje sam sebi dok se bude tresao kao prut nakon ko zna kog po redu mentalnog sloma, kada ga se i najuza rodbina bude odrekla zbog toga kakav je.
licno mi ovo nikad ne bi palo napamet - da ljude ovako zaje*avam zbog nekih tamo itema koji ionako nece ostati dugo u tvom vlasnistvu.

Ne znam sto se cudis.

Danas je moderno da budes sto vece g.... od coveka.

Takvi najbolje prolaze a danas je najbitniji samo prolaz.

Pa rekoh vec - ne cudi me kad cilj opravdava sredstva.
Da mu bar trajno ostaju ti itemi pa da razumem.
Ali u ovoj igri itemi su kod tebe dok ih ne izgubis. Nema potrebe biti gnjida i vecina igraca to kapira.

lik je poznati buljas na reditu i jos silnim forumima.
smeje se sada, no reputacija je cudo i prati te i kad mislis da si se konacno otarasio.
zavrsice verovatno tako sto ce da se smeje sam sebi dok se bude tresao kao prut nakon ko zna kog po redu mentalnog sloma, kada ga se i najuza rodbina bude odrekla zbog toga kakav je.
licno mi ovo nikad ne bi palo napamet - da ljude ovako zaje*avam zbog nekih tamo itema koji ionako nece ostati dugo u tvom vlasnistvu.
Možeš li okačiti neke od tih tema?

pobrisani su koliko vidim, mnogo je tema pobrisano ne znam u kom cilju.
valjda su krseni neki propisi flegovanja ili slicno.
u svakom slucaju malo malo pa ga neko okacio, ili pominjao u komentarima pa cu okaciti sledeci put kad naletim.

Što se minusa tiče nervira me kako je riješen "quick use" tj. volio bih da mogu kao u FPS-ovima da mapiram granatu, shield recharger na brojeve i da mnogo brže i preciznije koristim iteme. Ovako, x puta sam poginuo jer krenem bombu da bacim pa se zapetljam u quick use točku, tj. izgubim vrijeme. Znam da recimo bomba može da se selektuje pa da se potegne na Q recimo kad treba ali opet čas se koristi bandaža, čas shield recharger, čas adrenalin shot, to nije rješenje.

Onda prebacivanje pušaka, dosta je sporo prebacivanje sa primary na secondary oružje, takođe zna i reload u akciji da zabaguje ponekad pa klikam u prazno.

Meni najvise smeta reload.

Koliko sam puta izginuo jer se puske automatski ne reloaduju, iz nekog razloga kako sam istrazio to radi samo na konzolama? Sam bog zna zasto.

Da je reload auto, onda bi kukao kako ne možeš brzo da trčiš ili ko zna šta tokom reloada.
Možda je ok da postoji opcija da biraš, ali ja se slažem sa default opcijom da nije auto.

Nazad
Vrh Dno