Šta je novo?

Arc Raiders

Ima leak sigurno, i to ce se krpiti. Pimetio sam nekonstantnost na razlicitim stazama sto se tice zauzetosti procesora a i vrama.
No ako uzmemo u obzir kakvo je UE5 djubre i koliko igraca, itema, i svakakvih stvari vrti igra u svakom trenutku, ovo je cudo kako radi.

Znaci igra je radilo ok i onda je krenulo da puca ludilo ne mogu ni da startujem igru sada...

Sigurno najbolja zona za pvp, sve počne sjajno i prijateljski a onda totalna izdaja, pa ti zabiju nož u leđa. Tj. šotku.

Ima leak sigurno, i to ce se krpiti. Pimetio sam nekonstantnost na razlicitim stazama sto se tice zauzetosti procesora a i vrama.
No ako uzmemo u obzir kakvo je UE5 djubre i koliko igraca, itema, i svakakvih stvari vrti igra u svakom trenutku, ovo je cudo kako radi.
Drugim rečima to znači da UE5 ipak nije đubre, heh...:D Po onome što sam mogao da vidim igra radi sasvim ok. :cool:

BTW, čemu to etiketiranje? Baš nepotrebno, a rekao bih i naivno... UE5 se ispostavlja u poslednje vreme kao problematična platforma najvećim delom i zaslugama onih koji su radili na nekim igrama u prošlosti, a koje opet nisu bile ispeglane valjano i šačici polupismenih influensera koji su taj momenat iskoristili da napabirče gledanost na svojim YT-be kanalima. A zapravo je reč o izvanrednoj platformi za rad na više različitih frontova i to bez preterivanja. Kaži mi molim te, kad vidiš da je neko ukrivo ukucao ekser, jer kriviš čekić ili onoga ko je rukvao istim, a? :oops:

I budimo realni, sve ovakve igre u prošlosti su imale kud i kamo veće probleme u startu, a to do skoro nisu bile igre pod UE5. Meni se čini da ova igra dovoljno govori za sebe u tom pogledu. U principu ako može makar jedna igra da se napravi da radi valjano pod nekom platformom, onda znači da nije problem u platformi već u nečem drugom! ;) Zanimljivo je recimo da ekipa sa DF-a koja objektivno ima određenu težinu u domenu analize tehničke strane video igara nije izbacila ama baš ništa o ovoj video igri... Ali zato jesu pokrili BF6! :rolleyes:

Poslednja izmena:
Ako je ekser ****** kvaliteta, iskrivice se i ako probas na najbolji nacin da ga zakujes. :)

Meni radi super i konzistentno i nakon 7-8 sati u igri.
Do sada je svaka UE5 igra(remnant 2, Oblivion, Stalker 2, itd...) preopretecivala CPU i GPU usage je padao, sto mi se ovde nijednom nije desilo.

Pricam kada odvrnem sve na cinematic, pa moram da koristim DLSS na quality, sto je jako zahtevno za CPU.

a meni pak, sve UE5 igre su mi radile extra, nikad stucnule nisu, banishers, layers of fear, robocop, the outlast trials, ne secam se jel i hellblade II u UE5, i vise ni ne znam sta sam igrao, bukvalno su ubijale. jedna jedina igra koja mi ne radi je UE4 i to je posrani hell let loose.

za pun efekat cesto pregledaj one kontejnere pored zgrada na mapama :)
sto najzesca fora sad ta cela na glavi mora da se zaradi ako se ne varam.

Znaci igra je radilo ok i onda je krenulo da puca ludilo ne mogu ni da startujem igru sada...
Mom drugu nasumicno pukne kada udje u igru nekada posle sekunde nakada posle 10 sekundi, nekada posle minut, ni ne udje u misiju. Elem resio je problem tako sto bi odmah otisao i stavio graphic settings na default. Nakon toga mu normalno radi ali mora to da uradi svaki put kada pokrene igru.

Nazad
Vrh Dno