Šta je novo?

Arc Raiders

Pa isto gde bi nasao te jeftine kljuceve sa Nvidia kartica :)
Pogledaj na allkeyshop gde sta ima da se uzme.

U ala su izmenili Raiders Augment. Ispade da i Raiders Decks daju Raiders token aka battlepass daje premijum valutu. Sada neki RA imaju pasivne skilove tipa kada prsne stit ispusti se mala dimna granata (magicno jelte ugradjena je u RA), ili se Tick odbije nakon 1 sekunde kada se zakaci na lice a jedan izbaci oblak za lecenje kada se podigne downedi Raider, koji leci 20HP za 10 sekundi dok jedan leci 2HP na svakih 5 sekundi ali ako se primi pogodak onda se to pauzira na 30 sek ili tako nesto.

Bukvalno nova igra, dva svijeta od onog sto smo vidjeli u server slamu, kao sto rekosmo ono je bilo mozda 15%, ako i toliko :) Vjerujem da i oni koji su bili u nedoumici dal da kupe igru posle ovog klipa ce mozda biti vise zainteresovani :)

Ma jeste , "nova igra".. Par novih mapa, i neki game modovi i razlicite varijante kako rade buffovi.
Ako se ovo bude uzimalo - uzece se zbog audio vizuelne komponente i coop-a.

Ne dozvoljavajte da vas tako lako vozaju promoteri, sto ovaj jutjuber ocito jeste.
Sacekajte par dana da izadje, pogledajte utiske, minuse i pluseve i onda lepo odlucite.

Ko je hteo mogao je da cepa Server Slam I da vidi da li mu igra leži ili ne. Jedno je gledati nekoga a drugo je igrati. Ja sam tamo spucao 22h i leži mi kretanje, leži mi napucavanje, dizajn mapa, zvuk, progres, AI neprijatelji, bukvalno sve.
Super mi je solo, odlično mi je sa drugarima. Nadam se samo da neće oslabiti Arc jer su sada super.

Sve je vrh osim monetizacije. Bas je zabavna igra i znatno vise sam motivisan da extractujem u odnosu na server slam.
Cak sam imao par odlicnih susreta sa drugim igracima, u jednom smo se ispricali preko proximity i otisli dalje svojim putem, u drugom sam iskoristio "Don't shoot!" emote nakon sto me je neko dinkovao u ledja, i covek odstupio i pustio da prezivim.

Cene skinova su katastrofa za placenu igru (ne kazem da bi bilo ko trebao da ih kupuje, ali je stvarno bezobrazno).

Na prvu loptu, iako third person, deluje mi zanimljivo.

Kupiš igru i onda još malo te teraju da plaćaš skinove, alavi su svi postali.

Mali tip za nove igrace, a i spoiler(ko je igrao playtest, vec zna ovo),
u tutorialu kada krenete igru, kada udjete u prvu zgradu, stavite sve iteme u neki ormaric pre nego sto breach-ujete vrata, pa posle mozete da ih pokupite, sada sam probao i radi :)

Pa niko te ne tera da kupis skinove. Mislim, svakako mi je to bolje nego da placam da bih imao novo oruzje, da placam za novu ekspanziju, da placam mesecni subscribe itd. Ovako za 40e kupis igru i igras koliko god hoces imas sve sto i drugi imaju. Sto se mene tice ako hocu da podrzim devove jer mi se igra svidja imam opciju da to uradim i pri tome dobijem nekakve skinove. Ovo nije peer to peer igra, serveri na kojima igramo kostaju. Sve zivo kosta ako se content dobija besplatno nesto moraju da naplate.
Osim toga moguce je kupiti samo deo ne mora bundle.

@Xepoj87
samo da se pobaca na pod

Igra je super zabavna. Server slam mi uopšte nije legao i nisam ni planirao da je pazarim. Međutim, naterah se da probam na 2 sata i kroz prvi sat sam se toliko navukao, da ne mogu da prestanem da igram. :)

I meni mnogo interesantije nego za vreme server-slama.

Ma jeste , "nova igra".. Par novih mapa, i neki game modovi i razlicite varijante kako rade buffovi.
Ako se ovo bude uzimalo - uzece se zbog audio vizuelne komponente i coop-a.

Ne dozvoljavajte da vas tako lako vozaju promoteri, sto ovaj jutjuber ocito jeste.
Sacekajte par dana da izadje, pogledajte utiske, minuse i pluseve i onda lepo odlucite.
Tacno tako. Mada, ja sam uzeo i mogu reci da su to i najbolji elementi igre, audio/vizuelno je bas dobra izuzev kastomizacije lika - mislim konkretno na portrete kojih je jako malo i nisu mi nesto bog zna kakvi. Muzika kida, neke numere u main meniju su vanserijske i uzivanje ih je slusati.

Dobra je igra, ko voli ekstraKSN shutere to je to.
Pa niko te ne tera da kupis skinove. Mislim, svakako mi je to bolje nego da placam da bih imao novo oruzje, da placam za novu ekspanziju, da placam mesecni subscribe itd. Ovako za 40e kupis igru i igras koliko god hoces imas sve sto i drugi imaju. Sto se mene tice ako hocu da podrzim devove jer mi se igra svidja imam opciju da to uradim i pri tome dobijem nekakve skinove. Ovo nije peer to peer igra, serveri na kojima igramo kostaju. Sve zivo kosta ako se content dobija besplatno nesto moraju da naplate.
Osim toga moguce je kupiti samo deo ne mora bundle.

@Xepoj87
samo da se pobaca na pod
Hoce li naplacivati onu mapu sto je zakljucana i pise coming soon? Ako to budu naplacivali onda ce biti taman na nivou EA, odakle su i potekli. :)

Ja se prelamam.
Sa jedne strane zvuk me izuo koliko je dobro uradjen.
Konacno ovaj moj STX II ima pravog razloga da "peva" i lepo pozicionira zvuk.

Al sa druge strane mrzim onaj krs sto skupljas.... kao trebalo bi da znam koliko koji deo vredi na prvu i da li da ga stavljam uopste u inventar.
Gledao sam video pre neki dan, ako nadjes breskvu (ej breskvu) pakuj prnje i brzo do prvog lifta. Jer je ekstremno retka i vredi ko 6 djavola.
Razumem, lore je takav, raiders, potlacen svet, borba za krs, imersion, al jbm mu ma*er neke stvari bi zadrzale vrednost cak i u takvom okruzenju.
Zlato, mozda ne kao osnova valute ali kao ultimativni provodnik, izolator i slicno u sci-fi svetu definitivno. Platinasti objekti isto, i slicno. A imam osecaj kao da samo nalazis creva za bastu i ventile za cesmu.

Uđem naoružan do zuba, Rattler lvl4, štitovi, health, bombe, ma sve... ubiše me mašine posle 2min.
Uđem ponovo, malo manje opremljen ali opet dosta materijala utrošeno na opremu... ubije me lik dok loot-ujem posle 3min.

Uđem ko od majke rođen (free load), ubijem lika na kog sam naleteo iz prve i pokupim mu stvari, jedva imam gde da ih smestim jer mi je inventar manji.
Odem na lift, čujem korake pa napravim sačekušu, ubijem lika pred liftom, čujem druge korake, napravim ponovo sačekušu i sredim lika koji je krenuo da loot-uje onog prvog...
Pun mi inventar, ne mogu ni 30% da ponesem... :ROFLMAO:

edit: Inače, patch:
Fixed an issue where the Augment Effects didn't work.
Fixed the robotic proximity voice.
Fixed an issue that was causing crashes.
Temporarily disabled virtual tracking for codex trackers to ensure all objective types unlock correctly.
Fixed a bug where the Augment Effect wouldn't work when equipping another quick use item.
Fixed incorrect drop chances for keys in certain circumstances.
Fixed so the proximity VoIP UI always shows while speaking.
Fixed some graphical errors in epic settings.
Fixed a memory leak caused by steam avatar pictures.
Added charge progress hint for integrated shield repair.
Fixed a bug where the health regen augment skills wouldn't work if triggered while DBNO.
Fixed a bug where players could end up on the train tracks by the metro extractions on the Buried City map.
Fixed a bug where steam avatars wouldn't show up on the social tab.
Fixed some issues with geometry on the Blue Gate map.
Fixed the material on some interior floors.
Improved lighting in some areas.
Fixed images in the store uniformly to scale regardless of aspect ratio.
Fixed a bug where the Trials screen could be accessed through the customization screen before unlocking it.
The store no longer scrolls to the top after using the 'Back' option.
Baš sam se pitao što mi dropovala 3 epic ključa u tri ulaska... :)

Poslednja izmena:
Hoce li naplacivati onu mapu sto je zakljucana i pise coming soon? Ako to budu naplacivali onda ce biti taman na nivou EA, odakle su i potekli. :)
Nece.

Al sa druge strane mrzim onaj krs sto skupljas.... kao trebalo bi da znam koliko koji deo vredi na prvu i da li da ga stavljam uopste u inventar.
Gledao sam video pre neki dan, ako nadjes breskvu (ej breskvu) pakuj prnje i brzo do prvog lifta. Jer je ekstremno retka i vredi ko 6 djavola.
Razumem, lore je takav, raiders, potlacen svet, borba za krs, imersion, al jbm mu ma*er neke stvari bi zadrzale vrednost cak i u takvom okruzenju.
Zlato, mozda ne kao osnova valute ali kao ultimativni provodnik, izolator i slicno u sci-fi svetu definitivno. Platinasti objekti isto, i slicno. A imam osecaj kao da samo nalazis creva za bastu i ventile za cesmu.
Stavis krs u inventar i vidis za koliko se povecala cena sveukupnog inventara, dok si u partiji. Pa tako zakljucis sta koliko vredi. Drugo, pored delova koji sluze za sklapanje pusaka, bombi bilo cega, pise za sta se koristi odnosno da li se neki recpet treba tu komponentu pa i na osnovu toga mozes da zakljucis sta koliko vredi. Jedina zamerka je sto, na primer, za unapredjivanje jednog od workbencha izmedju ostalih stvari treba 3 tostera a opis tostera pise da se moze ili prodati ili razbiti na druge delove. Nigde ne pise da ti treba za unapredjivanje tog i tog workbencha. Eto to je moglo da bude kako bi znao da li ti treba ili ti ne treba nesto sto se koristi samo za unapredjivanje workbenches.
@Markomaniax na osnovu onoga sto pises vidim da si igru samo povrsno igrao i na osnovu toga doneo, pogresne, zakljucke. Plavi i ljubicasti materijali su daleko od creva za bastu i ventila za cesmu.
Btw ta breskva ti treba da unapredis Scrappy, kao i masline i limuni i krevet za macke i jos neke gluposti. *** apokalipsa pola sveta je pustinja ne rastu te vockice nigde ko ce sada da kalemi i pravi limune. Oskudacija.

kad bi napravili da headshot iz ferro puske instant ubije lika, ja bi bio srecan ko malo dete
Za to imas Tarkov ili onaj Hunt zar ne? Namerno nije napravljeno tako, pricali su devovi vec o tome.

edit: E da igrao sam danas nekih 2h solo i nisam pucao ni na koga, ako bih video nekog samo bih pozdravio rekao da necu da pucam i to bi bilo to. Mozda sam se samo jednom extract sam sve ostalo je bilo ili jedna ili vise osoba odjednom.

Sacekaj da krene navala kineza i ostalih posasti pa reci da nisi pucao na nikoga :) Iskreno se nadam da ce devovi sacuvati igru od tih sto "dude relax, its just a game" seronja.

Eto za nekog ko želi da uzme igru, ja je već kupio.

Inače...
Trebala mi je večnost da je napravim (najviše dok sam otključao lvl2 Gunsmith), šteta što će ostati u inventaru da sakuplja prašinu jer se ne usuđujem da uđem u meč s njom. :ROFLMAO:
I dalje me prati neka čudna sreća, bilo koji custom load - unište me odmah, a evo četiri zadnja meča za redom su svi bili free load, svi uspešno završeni. :unsure:
Arpeggio.jpg

Nazad
Vrh Dno