Šta je novo?

Arc Raiders

Dobra je igra, cini mi se prelaka za sada. Od 10ak raida samo 2x nisam uspeo da se izvucem, i to svojom krivicom.
No sad sam poceo na novoj mapi da nalecem na one grdosije sa minigunom u jedva izvukoh zivu glavu. Srecom bio sam sa nekim no-liferima u ekipi pa jedan odvracao paznju a ovaj drugi me pokupi... sta znaci sposoban tim...
Jos ne mogu da se nacudim koliko je zvuk odlican... cak i proximity voice chat je pozicioniran i u zavisnosti koliko daleko smo jedni od drugih...
Tacno druge devove zivo zabole za zvuk.

ja spizdih 20tak sati od juce, ovi moji klokani sto igramo, oni bukvalno samo da lootaju smece i da zbrisu napolje i da nesto budze i apgrejduju, fajt ih ne interesuje uopste, tako da mi je bas bzvz i smorih se najcrnje, u cugu 3 sata smo samo punili ranac i bezali napolje, i onda tamo nesto gradim, dodajem skillove....
zvuk je dobar, ali opet ja o Huntu, jednom kad cujes zvuk u Huntu kako je odradjen, svaki drugi je puki amater u poredjenju sa njim, i to nije samo moje misljenje, sako ko ga je osetio, zna o cemu pricam

How To Beat Every ARC (Weak Spots, Strategies and ARC Loot Explained)​

Supply Drops and Call Station locations
Supply Drops and Call Station locations in Dam Battlegrounds
sds1.jpg

Supply Drops and Call Station locations in Burried City
sds2.jpg

Supply Drops and Call Station locations in Blue Gate
sds3.jpg

Supply Drops and Call Station locations in Spaceport
sds4.jpg

Dosao sam do 20og nivoa, bio sam 29i na nekoj kao listi Trials-a, ne znam ni cemu sluzi.
Za sada nasao blueprint za 7 novih oruzija, od cega 1 roze(epic), 3 zelena i 3 plava.
Nasao i jedan roze assault rifle i plavi snajper blueprint za drugare, jer sam duplirao, a nije lose ni prodati za 5k ako nikome ne treba.
Upgradeovao inventori do 184 mesta, sutra(danas) ce morati da ide na 208 za 60 somica :)
Igra mi je za sada super, polako se spremam da krenem da rokam Bastion-a i Rocketeer-a.
Levelovao sam vecinu benchova na lvl2, danas ce gunsmith na lvl3.
Igra kaze 24.5h za sada, od cega je jedno 2h da nisam bio za kompom, d aje blejalo u meniju, malopre dobih da achievement da sam skrsio 100 ARC enemija.

Fora sa Farro je da puknes jednom, skines stit, a onda izvadis neko rapid oruzije i dokusuris health liku.
Ili ja kako volim ako sretnem nekog nespremnog, bacim neku granatu i dok ona eksplodira, roknem farro ili Anvil, instant kill, ne zna sta ga je snaslo :)

Elem, sto se tice luta, identicna situacija, kada udjem sa free loadout-om, pokidam, a kada se naoruzam do zuba, roknu me kao slinu.
Plavi augment, heavy shield, epic shotgun(ne secam se imena), Torrente 4. nivo, nisam 3min bio u igri :D
Evo na slikama 2 runde jedna za drugom sa free loadout:

Prilozi

• Screenshot (251).png
    Screenshot (251).png
    558.5 KB · Pregleda: 15
  • Screenshot (248).png
    Screenshot (248).png
    1.2 MB · Pregleda: 16
Poslednja izmena:
ja spizdih 20tak sati od juce, ovi moji klokani sto igramo, oni bukvalno samo da lootaju smece i da zbrisu napolje i da nesto budze i apgrejduju, fajt ih ne interesuje uopste, tako da mi je bas bzvz i smorih se najcrnje, u cugu 3 sata smo samo punili ranac i bezali napolje, i onda tamo nesto gradim, dodajem skillove....
zvuk je dobar, ali opet ja o Huntu, jednom kad cujes zvuk u Huntu kako je odradjen, svaki drugi je puki amater u poredjenju sa njim, i to nije samo moje misljenje, sako ko ga je osetio, zna o cemu pricam
Vecina igraca je takva kao sto si rekao - samo da pokupe smece i zbrišu i tako iznova. Ja se juce jedva izvukao sa nekim englezom, dodali se za prijatelje jer je partija bila manje vise epska. Radili nocni raid pa smo pogresili oko extraction pointa jer je trebao kljuc a nismo znali, pa smo morali da se vracamo preko poprilično nezgodne zone, gde meni nestade municije a njemu stita, pa sam ja bio zamorce dok je on nadgledao dok ne udjem na sigurno. Snimio sam partiju, samo sto se ne cuje moj voice, zaboravio da ukljucim u onom nvidia čudu...

Imam i hunt, i tamo je zvuk odlican, ali nije mi bas kao ovde. Zvuk jeste raznovrstan, ali mi nekako nije precizno pozicioniran kao ovde.
Bez gledanja mogu da utvrdim gde se nalazi dron, sto se ne secam da je bilo jos od PUBG ili cak thief-a (originalnog), ne oko lokacije drona jer ih te igre nemaju ali oko preciznog 3d mapiranja zvuka.

@vladimirus
Eto za nekog ko želi da uzme igru, ja je već kupio.

Inače...
Trebala mi je večnost da je napravim (najviše dok sam otključao lvl2 Gunsmith), šteta što će ostati u inventaru da sakuplja prašinu jer se ne usuđujem da uđem u meč s njom. :ROFLMAO:
I dalje me prati neka čudna sreća, bilo koji custom load - unište me odmah, a evo četiri zadnja meča za redom su svi bili free load, svi uspešno završeni. :unsure:
Pogledajte prilog 510964
Meni je ovo bas krs od puske. Nista spec za daljinu, a na blizinu sa trt, trt, pokidaju te.
Za sada su mi Anvil, Torrente, Farro i Osprey bas dobri. Eventualno ako se igra sa Farro, nije lose imati Rattler lvl 4 sa 22 metka kao 2nd.

Inace, kada sam gore ono ekstraktovao sa Bettina bp(epic AR), dobio sam ovaj achievement, jurio me rocketeer jedno 3 min oko lifta, 4x doveo do par helta, da bi me na kraju roknuo i ja otpuzao i aktivirao lift 2s do kraja.
Screenshot 2025-11-01 070429.png

Sto se zvuka tice, ovde su odradili Hunt fazon skroz, sa jos dodatih stvari, u zgradi mozes da trckaras po tepihu, a ako ides po papirima, cuje se i kada se sunjas, precizniji je dosta zvuk, tacno znam da li je lik iznad mene ili na istom spratu, ima i vertikalno pozicioniranje zvuka, sve u prirodi ima svoj zvuk, stalno se isprepadam kada krene ono granje da leti, pa pravi razlicite zvukove od razlicite povrsine...jednom sam se stekao u zbunu skoro minut cekajuci da neko ko trckara po vodi izadje, a ono zbun leti u krug i kaci vodu.
Svidja mi se sto sada vec tacno po svakom zvuku znam koji neprijatelj dolazi ili prolazi, ne moram ni da ga vidim, svaki ima svoj specifican zvuk propelera ili kretanja.
Generalno, nema konkurencije sto se zvuka tice.

Poslednja izmena:
Imam i hunt, i tamo je zvuk odlican, ali nije mi bas kao ovde. Zvuk jeste raznovrstan, ali mi nekako nije precizno pozicioniran kao ovde.
Bez gledanja mogu da utvrdim gde se nalazi dron, sto se ne secam da je bilo jos od PUBG ili cak thief-a (originalnog), ne oko lokacije drona jer ih te igre nemaju ali oko preciznog 3d mapiranja zvuka.
ne znam, meni je sve naspram Hunta amaterski, u Huntu cujem komarce i muve i mogu da ih odredim gde su, a da ne pricam kad ti se neko sunja, cujes korake po suvoj travi i u 10cm znam gde je

e konacno se malo pofajtasmo 5-6 meceva, vise sam pomislio da ovo nije "extraction shooter", vec da je "extraction trash collector" hahahaha :D

Pocinju ljudi da kapiraju da nema leba od lootinga po stazi.
100x korisnije stvari izvuces od ubijenih igraca.

Kod mene danas katastrofa i timovi i partije, svi mutavci, svako na svoju stranu, nesto kao rushuju a pojma nemaju gde. Samo oznace high loot zone na mapi i trce tamo kao muve bez glave bez da se dva puta okrenu iza coska ili posavetuju/dogovore sa timom... uzas...

Da li moze ovo da se igra kao Singl player. Svidja mi se estetika igre i napucavanje izgleda dobro al ne bi igrao sa drugim zivim igracima, samo kao Singl player.

@veteran76
Ne moraš da budeš u grupi, može solo, ali i dalje ćeš morati na mapi da budeš sa drugim igračima.

Ja sam za sada digao ruke od odigranja u grupi jer kao što kažete svi jure odmah po loot, i odmah trče natrag u lift. Ali vidim da će na većim levelima biti neophodna malo složenija kooperacija sa drugima, naročito kad bude trebalo da se ubijaju ove velike mašine.
Sa druge strane, pozitivno sam iznenađen sa "Don't shoot" emotikonom, dokle god se ne nalaziš u zoni premijum loot-a ljudi u 90% slučajeva ne pucaju i gledaju svoja posla. Naročito oko lifta jer nikom nije u interesu da pogine pred samu ekstrakciju pun loot-a.

Inače mislim da mi je Blue Gate za sada najdraža a i najlepša zona, ja igram na nekim low/medium podešavanjima sa statičnim osvetljenjem, da je raytracing uključen bilo bi to još i lepše.
PROJECT PIONEER Screenshot 2025.10.31 - 23.12.00.14.png PROJECT PIONEER Screenshot 2025.10.31 - 23.14.59.63.png

50+ HUGE Advanced Quick Tips To Dominate the Rust Belt (Hidden Mechanics)​

Nazad
Vrh Dno