Šta je novo?

Apple's WWDC - tračevi, prezentacija i sl.

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
825
Par dana do WWDC-a. Kakva su očekivanja? Kapiram da od hardvera nećemo videti skoro ništa, međutim nadam se da su smislili neke fine stvarčice za iOS8.

Mozda vidimo osvezen model iMac-a to bi mi bilo najvece iznenadjenje :)

OSX 10.10, iOS8...
Da li će unifikovati ova dva sistema ne znam, ali mislim da ne bi bilo pametno...

Ostaje nam da sačekamo ;)

:wave:

A iPad pro od 12", iRoštilj sa 1080p displejem i iPhone od 6" :):):)

Ja ocekujem nas AppStore :)

Ma nisu, uvek kasne sa minijem.

Šta će onda da bude uvod u Mac svet, Mac Pro? :d

Bilo bi lepo da predstave napokon novi Apple TV, mozda tada izadje jailbreak za ATV 3 :)

Realni ubica bi bio iPad koji bi bio Surface 3-like proizvod. Tablet, a u docku kompletan Mac OS. To bi pocistilo, pa sve :)

Isto čekam dan kada će apple da izbaci iz svoje kuhinje hibrid kao što je surface 3 . Nije mi jasno da do sad nisu već to uradili.

Poslednja izmena:
Ne citas druze ostale teme na forumu, pa da se citiram:

Na proslom WWDC je predstavljen 5S i 5C, iskreno se nadam da ce sestica isto biti predstavljena, ali nesto svi kazu da nece... Ja se nadam da cemo se pojaviti na AppStore i nadam se bar najavi nekoj da iMac dobije veci ppi, jer je vreme da zamenim svoj desktop, a posle koriscenja Macbook-a sa Retinom jednostavno ne zelim desktop sa 1080p cak ni na 21.5".

Poslednja izmena:
Zadnji telefon predstavljen u junu je bio ip4. Svi ostali su bili u septembru, tako da nemoj ocekivati nista od telefona.

Ја сам, донекле само, уверен да ће представити нове ретина мониторе...

Samo nek što više bude "retina" uređaja, pa da ima šta da se kupuje :) :) :)

cujem da je velika sansa da budu predstavljeni unapredjeni macbook pro racunari... i da ce biti dostupni odmah nakon wwdc. bice veselo :)

Morace da izbace odgovor na sveCki uspeh Surfacea :):):)

Kao što je najavljeno, nova verzija OS X se zove Yosemite i vizuelno podseća na iOS 7:
DSC_0831.jpg

DSC_0841.jpg

DSC_0848.jpg

Spotlight је постао Alfred...

Ја бих ово назвао Мас ОЅ Vista јер су направили нову Висту (са овом транспарентношћу) а са овим ”равним дизајном” су убацили и Win8.

Инвентивно и креативно - нема шта.

Nazad
Vrh Dno