Šta je novo?

Apple WWDC 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Djilkosh_Ns

- The King -
Moderator
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poena
1,595
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X3D & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Matična ploča
Asus TUF B550m - Plus
RAM
Kingston Renegade 4x8 3200mhz
GPU
Sapphire Pulse 9070
Storage
XPG SX8200 Pro 2TB + Kingston A400 480GB + aData SU630 480GB + SP A55 512GB
Zvuk
Integrale
PSU
Corsair RM650 Fully Modular
Kućište
Rajintek Arcadia III TG
Monitor
LG 27GP850-B
Miš & tastatura
Razer Basilisk v3 & Ajazz 820 Pro black / Silent Tactile Tom
Ostale periferije
Turtle Beach 600P
Tablet
Samsung A9+ 11"
Mobilni telefon
iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB
Pametni uređaji
Apple Watch 10 Midnight 46mm
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Poslednja izmena:
BAS BAS... Dobar novi multitasking...

Control Center, lepo odradjeno.

Poslednja izmena:
Google Play store na iOS-u? 😀

Da npr. Control center, to bi android trebao da ubaci, i auto update aplikacija u pozadini.

da da control center je bas dobar. svidja mi se i ovaj ios in car

Jel se ti zezas ili si ozbiljan, control center najruznija aplikacija u zadnjih 5 godina.

Nije bitno da li je ruzna ili lepa, ali je funkcionalna 🙂

airdrop ce biti podrzan od sistema, ali za neke starije uredjaje nece, kao ipad 3 iphone 4s, steta

Poslednja izmena:
Negde sam vec video takav koncept, ne secam se gde.

Ja i dalje ne mogu da verujem da je store app jako jako slican kao play store...

Ustvari play store je slican kao apple store 🙂

Sto se tice izgleda ocekivao sam vise, inovativnije i drugacije, ovo je meh, win aero meets holo.

Prvi redizajn je uradio Google, sad je tek uradio Apple 🙂 tako da su ovo ukrali 🙂

Activation lock... Ovo mi se jako svidja...

Ovo sve izgleda da je bilo za iphone, za ipad dolazi kasnije ove nedelje

Strava, iPhone 4 i dalje podržan 🙂.

Sto se tice izgleda ocekivao sam vise, inovativnije i drugacije, ovo je meh, win aero meets holo.
Jest da je minimalisticki, ali je ipak ios. Da je nesto vise ne bi to bilo to, ipak se OS moraju razlikovati

IPhone 4 je podrzan

Poslednja izmena:
iOS7 mi lici (najvise tipografija) na Windows Phone 8 vise nego sto sam ocekivao, i dalje naravno dizajnerski perfektan koliko se moglo videti na keynote-u.

Sa druge strane, ono sto ranije nismo imali prilike da vidimo je ovoliko pominjanje konkurencije i naglasavanje razlika.
Takodje, ranije su revolucije dolazile same po sebi.... sad su x puta naglasili da im je fokus na epic stvarima.

MacPro je iznenadjenje, sa druge strane izostanak novih MacBookPro i iPhone5s je razocaranje.

Poslednja izmena:
Nisam siguran, ali ovo bi trebalo da traje par dana?

Airshare je rip off sa galaxy s4. App switcher je ripoff iz webos. Control center je ekstra ruzan. Paralax u pozadini je vec vidjen.

Airshare je rip off sa galaxy s4. App switcher je ripoff iz webos. Control center je ekstra ruzan. Paralax u pozadini je vec vidjen.

Većina stvari je već viđena. Nema ovde neke revolucije. Nadam se da će imati Apple polish.

Ja mislim da nema dela UI-a koji nije uzet sa win phone-a ili androida. Sve novine u izgledu su zbuckane u novi iOS

Sviđa mi se što se kontrole povlače odozdo. Bilo bi kul to videti i na androidu.

Na safari teško da ću da se vratim, ali forward i back deluju toliko glatko na live demou...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno