Šta je novo?

Apple WWDC 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Djilkosh_Ns

The King
Super Moderator
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X3D & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Matična ploča
Asus TUF B550m - Plus
RAM
Kingston Renegade 4x8 3200mhz
GPU
Sapphire Pulse 9070
Storage
XPG SX8200 Pro 2TB + Kingston A400 480GB + aData SU630 480GB + SP A55 512GB
Zvuk
Integrale
PSU
Corsair RM650 Fully Modular
Kućište
Rajintek Arcadia III TG
Monitor
LG 27GP850-B
Miš & tastatura
Razer Basilisk v3 & Ajazz 820 Pro black / Silent Tactile Tom
Ostale periferije
Turtle Beach 600P
Tablet
Samsung A9+ 11"
Mobilni telefon
iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB
Pametni uređaji
Apple Watch 10 Midnight 46mm
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Poslednja izmena:
BAS BAS... Dobar novi multitasking...

Control Center, lepo odradjeno.

Poslednja izmena:
Google Play store na iOS-u? :D

Da npr. Control center, to bi android trebao da ubaci, i auto update aplikacija u pozadini.

da da control center je bas dobar. svidja mi se i ovaj ios in car

Jel se ti zezas ili si ozbiljan, control center najruznija aplikacija u zadnjih 5 godina.

Nije bitno da li je ruzna ili lepa, ali je funkcionalna :)

airdrop ce biti podrzan od sistema, ali za neke starije uredjaje nece, kao ipad 3 iphone 4s, steta

Poslednja izmena:
Negde sam vec video takav koncept, ne secam se gde.

Ja i dalje ne mogu da verujem da je store app jako jako slican kao play store...

Ustvari play store je slican kao apple store :)

Sto se tice izgleda ocekivao sam vise, inovativnije i drugacije, ovo je meh, win aero meets holo.

Prvi redizajn je uradio Google, sad je tek uradio Apple :) tako da su ovo ukrali :)

Activation lock... Ovo mi se jako svidja...

Ovo sve izgleda da je bilo za iphone, za ipad dolazi kasnije ove nedelje

Strava, iPhone 4 i dalje podržan :).

Sto se tice izgleda ocekivao sam vise, inovativnije i drugacije, ovo je meh, win aero meets holo.
Jest da je minimalisticki, ali je ipak ios. Da je nesto vise ne bi to bilo to, ipak se OS moraju razlikovati

IPhone 4 je podrzan

Poslednja izmena:
iOS7 mi lici (najvise tipografija) na Windows Phone 8 vise nego sto sam ocekivao, i dalje naravno dizajnerski perfektan koliko se moglo videti na keynote-u.

Sa druge strane, ono sto ranije nismo imali prilike da vidimo je ovoliko pominjanje konkurencije i naglasavanje razlika.
Takodje, ranije su revolucije dolazile same po sebi.... sad su x puta naglasili da im je fokus na epic stvarima.

MacPro je iznenadjenje, sa druge strane izostanak novih MacBookPro i iPhone5s je razocaranje.

Poslednja izmena:
Nisam siguran, ali ovo bi trebalo da traje par dana?

AirDrop je odlična opcija. Šteta što je za iP5 samo...

Airshare je rip off sa galaxy s4. App switcher je ripoff iz webos. Control center je ekstra ruzan. Paralax u pozadini je vec vidjen.

Airshare je rip off sa galaxy s4. App switcher je ripoff iz webos. Control center je ekstra ruzan. Paralax u pozadini je vec vidjen.

Većina stvari je već viđena. Nema ovde neke revolucije. Nadam se da će imati Apple polish.

Ja mislim da nema dela UI-a koji nije uzet sa win phone-a ili androida. Sve novine u izgledu su zbuckane u novi iOS

Sviđa mi se što se kontrole povlače odozdo. Bilo bi kul to videti i na androidu.

Na safari teško da ću da se vratim, ali forward i back deluju toliko glatko na live demou...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno