Šta je novo?

Apple WWDC 2009

Ja sam u toku porucivanja Mac Book Pro 13" 1199$ ili 850 eura iz USA.

Ovim nasim funjarama i lopovima (Apple centar, Apple store, Yu Epicentar) necu ni dinar da dam. Cim su izasli novi Macovi oni kao spustili cenu

MacBook 13" 2,0Ghz Aluminium 111.501,00 din na akciji ili 1181 euro.
Alo bre...! Koga oni *****avaju?!

ili prodaju polovan Mac Book White za 69.000 dinara ili 734 eura (pa skoro kao MAc Book Pro)

Jajare smo neopevane.

Pa kad im je promet ravan nuli... i normalno je da imaju takve cene :)

Sve je to super... al' dobro kaze Anand. Za 6 meseci ce izbaciti novu seriju baziranu na novoj Intelovoj mobilnoj platformi koja ce biti doooosta brza od sadasnje, tako da je pitanje koliko je pametno da se sad uzima nov MBP? Osim ako se nekom baaas ne zuri.

Sve je to super... al' dobro kaze Anand. Za 6 meseci ce izbaciti novu seriju baziranu na novoj Intelovoj mobilnoj platformi koja ce biti doooosta brza od sadasnje, tako da je pitanje koliko je pametno da se sad uzima nov MBP? Osim ako se nekom baaas ne zuri.

Hahahha, Mazi vuno, pa ako tako budeš čekao non stop, kao što si i do sada, nikad nećeš kupiti MBP. Uvek će za šest meseci da predstave nešto novo :)

Hahahha, Mazi vuno, pa ako tako budeš čekao non stop, kao što si i do sada, nikad nećeš kupiti MBP. Uvek će za šest meseci da predstave nešto novo :)

Wuno, ja cekam zato sto 2300e nije mala para, a kad predju na novu platformu ostace na njoj duze vreme kao sto je to bio slucaj za c2d.

Kako bre mala para? Jedno leto nosiš gajbice i maline, i da vidiš kako će da kapne. Doduše, nisam probao, ali sam čuo tako iz jednog veoma pouzdanog izvora. :D

Ajde vise, zavrsi ga, pliz! :) Ucini mi!

Nazad
Vrh Dno