Šta je novo?

Apple Watch

Pretpostavio sam, nego pomislih da nisu i za nju pogrešili.

Hajde što SE2 iz 2022. neće dobiti update, ali neće ni prva Ultra. Suviše kratka softverska podrška za tako skup sat. Garmin iz tog ranga iz 2022. će imati dužu podršku.

Veliko iznenadjenje. Ja imam U2... i nije mi nimalo prava ova vest. Sat me lepo sluzi, planirao sam da ga nosam i maltretiram dok ne dodju neki meni bitni senzori, sto se i dalje odlaze.

Hajde što SE2 iz 2022. neće dobiti update, ali neće ni prva Ultra. Suviše kratka softverska podrška za tako skup sat. Garmin iz tog ranga iz 2022. će imati dužu podršku.
Ja izneverovao i juce bas pricam devojci kakvi su slepci….

bukvalno dva h nakon toga mi u teretani ispadne awu na plocice i ulubi se lajsna, a nosim ga naked godinama

Mora da je neki znak

Pa nije baš tako.

Garmin sat Fenix 7 Pro je lansiran 31. maja 2023. Nova generacija, Fenix 8, je predstavljena 27. avgusta 2024 sa kompletno novim user inteface-om.

Ta nova software-ska platforma nikada nije puštena na 7 Pro, pa su tako prestala unapređenja nakon svega 15 meseci. Od tada se na 7 Pro i starijim satovima samo ispravljaju bagovi uz minimalna proširenja funkcionalnosti.

Apple Watch i iPhone imaju dugačak period aktivne podrške u vidu postavljanja najnovije software-ske platforme i svih funkcionalnosti koje su podržane hardwareski. Ako sam dobro sagledao novi update će ići na sve uređaje sa CPU iz 2020 i kasnijim = 6 godina starom hardware-u.

Moram da se ispravim.
… na sve uredaje sa CPU iz 2023 i kasnijim. Ipak samo 3 godine star hardware

Gde da proverim da li radi MTS multisim na ultra 1 ? Na sajtu navedena samo ultra 3???

Nazad
Vrh Dno