Šta je novo?

Apple Watch

Izgleda da je A1 prvi operator u Srbiji koji je dobio dozvolu od Apple-a za cellular verzije Apple watch-a 😃

Ovde se na spisku podržanih operatora vidi A1 na spisku za srpske operatore. Na njihovom sajtu još uvek ne vidim da su se pohvalili 😃

Možda još uvek i ne znaju, nije Džimika u Indiji video mail 😀

Ali na zalost to ne znaci da ce moci da se uzme sat od preko i da se koristi preko A1 cellular, samo satovi kupljeni kod nas

Ali na zalost to ne znaci da ce moci da se uzme sat od preko i da se koristi preko A1 cellular, samo satovi kupljeni kod nas
Mislis samo na satove koji su kupljeni preko A1?
Ja sam uzeo u gigatronu prosle godine.
Trenutno sam u A1 sa neo neo paketom

Pa ,koliko znam,zvanicno,sem Ultre,nije bilo kod nas kupiti legalno. Hteo ja,kao za buducnost ali prc.

Zar mts nema onu uslugu jedan za sve, na 3 uredjaja isti broj. Ja sam na 5ica S pa mi nije u ceni, ali moze da se doplati za 350 din.

Doduse ne vidim poentu jer tastatura na satu je neupotrebljiva za sve osim engleskog jezika, a i pozivi na primer bez sluski nisu dobri, dodje mu isto kao da ti je sagovornik na spikerfonu.

MTS podržava eSIM tehnologiju za mobilne uređaje (telefone), ali Apple Watch Cellular modeli (eSIM) trenutno ne podržavaju punu funkcionalnost "Jedan broj za više uređaja" na mts mreži u Srbiji. To znači da Apple Watch sa mts brojem radi kao GPS verzija (preko Bluetooth-a/Wi-Fi), bez samostalne mobilne povezanosti.

Hmm u pravu si, znaci samo a1 za sada

Mislis samo na satove koji su kupljeni preko A1?
Ja sam uzeo u gigatronu prosle godine.
Trenutno sam u A1 sa neo neo paketom
Vrlo verovatno ce raditi na bilo kojoj nasoj mrezi ali ako je kupljen preko A1 recimo, to bi bilo zanimljivo videti da li ce da radi sa otalima ili samo sa njihovom mrezom.

Prije cirka mjesec dana imao sam peh da razbijem displej na Ultra 2, ono bas ga olupam na cosak metalnog stola. Predjem da nosim automatik, Seiko 5, prelijep sat ali cesto propustim obavestenja dok je u dzepu. Jutros narucim nov S11 46mm za cca 380€. Mislim da nisam lose prosao.

Sjecam se, kad su se pojavili pametni satovi, da sam rekao da to nikad necu staviti na ruku. Nikad ne reci nikad i poslije koristenja par huawei, samsung a i zadnje 2/3 godine koristenja se2, pa ultra 2, sad sam se toliko navikao na to da ne mogu bez toga. Vise iz razloga sto nikad ne propustim mejl, poruku itd nego iz sportskih ili zdravstvenih razloga.

Meni su rekli u A1 da bi trebalo uskoro da bude objava na sajtu

Eve ga:

1776809766476.png

Napomena: Cellular model omogućava povezivanje na mobilnu mrežu bez telefona, dok GPS modeli rade samo uz iPhone u blizini, uz pomoć Bluetooth-a.

Najlaksi nacin da se vidi da li sat podrzava cellular ili GPS - skinite sat i ako onaj tekst oko senzora ima rec cellular to je to, ako nema onda je GPS.

Poslednja izmena:
ali samo za ultra 3, 11 i SE3. Barem tako kazu na sajtu, nisam probao da li je stvarno tako.

ali samo za ultra 3, 11 i SE3. Barem tako kazu na sajtu, nisam probao da li je stvarno tako.
mozda je samo marketinski trik.

Ako neko ima AWU 2 ili 1 da proba pa da nam javi.

Kod podesavanja mora biti upaljen mobilni internet.
Ja sam sinoc aktivirao na AWU3.
Videcemo kako sljaka.

Valjda ce i drugi operateri u Srbiji da krenu sa tom uslugom za Apple uredjaje, da ne bude sad samo A1.. 😀

Znas kako, obicno A1 bude prvi u svemu, a onda ostali kopiraju.
Tako da, cenim da ce i ostali da omoguce ovo.

Mislim da to nece zaziveti pre nego uvoznik ne pocne uvoziti cellular modele. To je ,za sada,samo zvanicno Ultra.

ja sa ultra kecom ga dućkam, iako imam celular.

Mislim svakako ne bih placao za tako nesto ali je glupo za ljude koji su dali poverenje appleu na satu od soma evra

Nazad
Vrh Dno