Šta je novo?

Apple Watch

Jel drzite upaljeno ono wake on wrist raise?

Da, ali mi mesecima to radi kako treba i samo u prethodne 2-3 nedelje je samo rapidno krenuo da štuca da je morao 2 puta dnevno da se puni... Sad se hvala bogu regulisalo.

Da li neko zna da li u Rumuniji podrzava apple watch ECG? Blizu granice sam, menjao sam mrezu na njihov vodafon i druge ali mi se nikako ne pojavljuje opcija za ECG na ultra 2 watchu? Cak sam uplatio i roming net za njih sa a1 nema sanse, ne znam da li da pravim nalog za rumunski nalog ili ? 🤔

Uspeo sam upravo, hvala, trebalo je malo vremena da mi se mreza aktivira na rumunski Vodaphone i odmah se pojavila opcija. Hvala puno 😇

Važno je da se nakači na mrežu zemlje gde je podržana ta funkcija i normalno ga aktivira i pamti i za posle 😃

Taman gledam da uzmem ponovo neki noviji apple watch, polovane gledam po KP ali nisam imao pojma da baterija ne moze da se zameni nego mora ceo uredjaj (bio sa ubedjen da moze) pa da gledam obavezno i stavku BH pored ogrebotina i slicno sto ide...

Evo i mene u klubu imalaca Apple Watch-a. Uzeo model SE 2024, 40mm. Zadovoljan sam satom, osim što bih voleo da baterija duže traje, videćemo, nadam se da će moći da izdrži dan.
Šteta što u Srbiji nije podržana "cellular" opcija, ali valjda će i to kroz koju godinu biti moguće pa da telefone zamenimo pametnim satovima.
Koristite li neku zaštitu za ekran ili to baš naruši estetiku uređaja?

Jel imas mali zglob ili nisi hteo da dajes vise para? Jer manji modeli imaju i manju bateriju...

Evo i mene u klubu imalaca Apple Watch-a. Uzeo model SE 2024, 40mm. Zadovoljan sam satom, osim što bih voleo da baterija duže traje, videćemo, nadam se da će moći da izdrži dan.
Šteta što u Srbiji nije podržana "cellular" opcija, ali valjda će i to kroz koju godinu biti moguće pa da telefone zamenimo pametnim satovima.
Koristite li neku zaštitu za ekran ili to baš naruši estetiku uređaja?
Ja sam koristio folije, ni ne vidi se da ima. Problem je što kratko traju, posle par nedelja krene da se odlepljuje pa sam odustao

I ja sam se priključio sa SE2 44mm.
Vijao sam na KP međutim video sam da na ananasu imam za iste pare iz prodavnice (33k i bio je aktuelan vaucer 3k). Posle sam video da ima i godinu stariji koji je identican, valjda od kada je izasao SE 2nd gen oni isti štancaju samo zamene godinu… I tako ja narucim i taj za (26-1k) i evo ga, odradio update na os 11.5

Deluje sve ok. Bukvalno ne vidim smisao davanja 7k vise za isti sat, jedino sto je baterija starija godinu dana ali posto imam ac+ ne brine me to previse.

Ko zeli da ganja mislim da i dalje ima ovaj SE2 v2 za 26k i onda da uhvati vaucer od 2-3k moze ga platiti na kraju 23 hiljade dinara

Ja ga koristim duze od godinu(SE2 44), masinica prava. Planirao sam ultru da kupim ali me strah da cu ga na poslu ostetiti jer zakacim i ovaj, strugne o nesto ali me ne dotice previse.
Vec ultru da ostetim bilo bi mi zao a vjerovatnoca , zbog ultrinih gabarita, je daleko veca.

Bogami skoro sam ga zagrebao u zgradi na spanski zid, da nisam imao all over zastitu lajsna bi opako stradala.

Inace sam je pre nosio bez zastite (ultru) sve dok ga nisam zveknuo o drveni sto direktno, naravno nista se nije videlo al je bio wake up call

Zdravo svima :) Planiram da uzmem Apple Watch SE (gen 2, 40mm) i istrazujem malo cene i ponude... Vidim da se na KP krecu cene za ovaj sat od 240e pa na vise, ali sam naletela na jednog prodavca sa odlicnim ocenama (900+) koji ga prodaje za 200e - nov, neotpakovan. Na prvi pogled mi deleju korektno, ali ipak me malo cudi cena, sad mi recite, da li je cena realna ili ne? Hvala unapred :))

Zdravo svima :) Planiram da uzmem Apple Watch SE (gen 2, 40mm) i istrazujem malo cene i ponude... Vidim da se na KP krecu cene za ovaj sat od 240e pa na vise, ali sam naletela na jednog prodavca sa odlicnim ocenama (900+) koji ga prodaje za 200e - nov, neotpakovan. Na prvi pogled mi deleju korektno, ali ipak me malo cudi cena, sad mi recite, da li je cena realna ili ne? Hvala unapred :))
Ponovo ima ista ponuda koju sam i ja iskoristio ali to je 44mm.

A ima i bež 40mm, od prodavca fonly na ananasu, 29k dinara. Uhvati kupon od 2 ili 3k i to ti dođe na isto samo je iz prodavnice sa 2g garancije i bez lupanja glave je li sigurno.

Ovo je naziv na fonly sajtu gde je 29k

Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Sport Band S/M​

A ovo je na ananasu isti taj sat (iako ne pise da je se2 ali u opisu pise druge generacije)

APPLE SE Pametni sat, 40mm, GPS, Aluminijumsko kućište, Sport Band S/M, Bež​

Ako jos nesto imas da kupis na ananasu danas je aktivan vaucer 5000 na 35000 din

Hvala puno! Upravo sam narucila na Ananasu, iskoristila neki vaucer od 3000, tako da mi je to ispalo nekih 220e.. Fonly je radnja... Trebalo bi da stigne krajem sl nedelje, pa cemo da vidimo...

Nazad
Vrh Dno