Nisam to cackao, samo od sebe nadoslo. Sinoc je napunjen do 100%.Da li si proverio da nije do ovoga, ume da zabode ako si to čačkao?
Ja sam koristio folije, ni ne vidi se da ima. Problem je što kratko traju, posle par nedelja krene da se odlepljuje pa sam odustaoEvo i mene u klubu imalaca Apple Watch-a. Uzeo model SE 2024, 40mm. Zadovoljan sam satom, osim što bih voleo da baterija duže traje, videćemo, nadam se da će moći da izdrži dan.
Šteta što u Srbiji nije podržana "cellular" opcija, ali valjda će i to kroz koju godinu biti moguće pa da telefone zamenimo pametnim satovima.
Koristite li neku zaštitu za ekran ili to baš naruši estetiku uređaja?
Ponovo ima ista ponuda koju sam i ja iskoristio ali to je 44mm.Zdravo svimaPlaniram da uzmem Apple Watch SE (gen 2, 40mm) i istrazujem malo cene i ponude... Vidim da se na KP krecu cene za ovaj sat od 240e pa na vise, ali sam naletela na jednog prodavca sa odlicnim ocenama (900+) koji ga prodaje za 200e - nov, neotpakovan. Na prvi pogled mi deleju korektno, ali ipak me malo cudi cena, sad mi recite, da li je cena realna ili ne? Hvala unapred
)
Probao sada po prvi put, ranije nije bilo dostupno, sada radi i EKG i sleep apneaKonačno - EKG, Irregular Heart Rhythm notifikacije i ostale EKG kerefeke + Sleep Apnea notifikacije dostupne u Srbiji: https://www.macrumors.com/2025/07/15/apple-watch-sleep-apnea-more-countries/
Ja sve imam aktivno već dugi niz godina na svom Apple ID-u, ali ako neko nema, neka proba da li prolazi aktivacija
Mogu da potvrdim, napokon!Konačno - EKG, Irregular Heart Rhythm notifikacije i ostale EKG kerefeke + Sleep Apnea notifikacije dostupne u Srbiji: https://www.macrumors.com/2025/07/15/apple-watch-sleep-apnea-more-countries/
Ja sve imam aktivno već dugi niz godina na svom Apple ID-u, ali ako neko nema, neka proba da li prolazi aktivacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari