Šta je novo?

Apple Watch

Имам 10 и ултру,више користим 10, нотрификације врхунски, мање користим телефонн, користим га и за трчање, теретану, само батерија квари утисак а све остало одлично.

O da.... Mnogo manje gubljenje vremena na skrolovanju TikToka. Mnogo manje.

Na levoj nosim klasićan sat a na desnoj mi je AW. Sve super i većinom mi je na Cinema Mode jer ga ne koristim kao sat.
Ali, postoji li mod da ne svetli tako kao na Cinema Mode ali da zasvetli kad stigne notifikacija?
Hvala vam.

Caos
Htela bih da kupim ultru, pa me zanima ima li ovde neka devojka ili nečija devojka ili žena da ima ultru.. 🙂 trenutno imam 11, 46ticu 🙂 ali bi da uzmem esim, pa mi ultra pade na pemet, jer Jr 12 slična ovom mom.

Caos
Htela bih da kupim ultru, pa me zanima ima li ovde neka devojka ili nečija devojka ili žena da ima ultru.. 🙂 trenutno imam 11, 46ticu 🙂 ali bi da uzmem esim, pa mi ultra pade na pemet, jer Jr 12 slična ovom mom.

Kod kupovine, obrati paznju da pise cellular (gde je senzor, ili ako pise negde na kutiji) ako nema onda je GPS i ne mozes da koristis esim.

Zanima me samo ima li je neka devojka i kakvo joj je iskustvo zbog veličine 🙂 da se ne zeznem.

Zanima me samo ima li je neka devojka i kakvo joj je iskustvo zbog veličine 🙂 da se ne zeznem.
Pa ukucaj na YT apple watch ultra for women ili on women's wrists pa ce ti izaci kako izgleda na zenskoj ruci.

Duzina sata je 49mm tj, 4.9cm
Mozes da odes do neke prodavnice da probas kako ti stoji.

Ako nisi sigurna koja duzina narukvice ti treba, odavde mozes da skines pdf i da ga istampas.
Imas precizne istrukcije kako da izmeris.

Nazad
Vrh Dno