marqopetronyc
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 15.03.2026
- Poena
- 1
Имам 10 и ултру,више користим 10, нотрификације врхунски, мање користим телефонн, користим га и за трчање, теретану, само батерија квари утисак а све остало одлично.
Caos
Htela bih da kupim ultru, pa me zanima ima li ovde neka devojka ili nečija devojka ili žena da ima ultru.. 🙂 trenutno imam 11, 46ticu 🙂 ali bi da uzmem esim, pa mi ultra pade na pemet, jer Jr 12 slična ovom mom.
Pa ukucaj na YT apple watch ultra for women ili on women's wrists pa ce ti izaci kako izgleda na zenskoj ruci.Zanima me samo ima li je neka devojka i kakvo joj je iskustvo zbog veličine 🙂 da se ne zeznem.
Ultra je samo Cellular, ne postoji GPS only model.
Ogroman je sat. Moj zglob je deblji i na mojoj ruci je isto veliko, a mogu da zamislim na ženskom tankom zglobu.Zanima me samo ima li je neka devojka i kakvo joj je iskustvo zbog veličine 🙂 da se ne zeznem.
Duzina sata je 49mm tj, 4.9cmZanima me samo ima li je neka devojka i kakvo joj je iskustvo zbog veličine 🙂 da se ne zeznem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari