O covece jel toliko tesko zaobici par tema od celog foruma?
Izgleda jeste. Nakon što sam ukapirao kako mozak fanboja funkcioniše, rekao nema više rasprave sa njima. I onda par meseci preskačem da čitam svaki thread gde se pominje Apple, ali onda pandem u iskušenje i pogledam temu o nekom novom Apple proizvodu pošto želim da znam novosti ili Apple troll uleti u temu o nečem sasvim desetom što pratim i eto, opet uletim u raspravu. Saberem se, odmaknem se od raspravljanja sa fanbojima, prođe par meseci i opet isto, u krug. Bolje lepo sklonite celu Apple priču na ovom forumu od mene da je ne gledam, kada poželim da se raspravljam o Apple-u, učiniću to lepo na nekom drugom forumu gde u Apple taboru sede normalni ljudi.
Umesto da uadnes i hejtujes i nazivas svakog ko ima apple proizvod fanbojem....mislim....
Ja Apple korisnike poistovećivao sa fanbojima?? Gde to, svega ti?
Znam puno Apple korisnika, normalnih, pametnih ljudi. Puno njih mi je pružilo ogromnu pomoć kada sam na starom poslu administrirao Mac-ove, hvala im puno zbog toga.
Postoji, sa druge strane, jedna manja grupa neopevanih dileja koje su u tom nekom obožavanju Apple-a našle smisao života i ja njih ne mogu da smislim organski. Ni na jednom forumu nisam video da im se ovoliko trolovanja toleriše koliko ovde, uprava je želela da bude liberalna prema svačijem mišljenju, poštujem to, ali ta odluka je takođe kumovala proliferaciji fanboja i sadašnjoj lošoj situaciji ovde. Nešto treba da se preduzme.